ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΤ ΑΠΟΤΡΙΧΩΤΙΚΩΝ ΓΑΝΤΙΩΝ SUNDEPIL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5,9 ΕΥΡΩ

ΛΕΒΙΔΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 109 ΕΥΡΩ

 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων με πρωινό, σε υπερπολυτελή ξενώνα, σε μία από τις 6 πετρόκτιστες κατοικίες του Μαινάλια Villas and Suites στο Λεβίδι Αρκαδίας.
 Λεβίδι Αρκαδίας! 109€ από 200€ για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα σε μία από τις πετρόκτιστες κατοικίες του πολυτελούς συγκροτήματος Μαινάλια Villas & Suites, με πλούσιο πρωινό, early check-in & late check-out, τζάκι, θέα στο βουνό και δωρεάν διαμονή για 1 παιδί έως 8 ετών και 1 παιδί έως 4 ετών, για μία luxury διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη!! έκπτωση 46% 

ΒΟΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DOMOTEL XENIA VOLOU"

 239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΜΕ 98 ΕΥΡΩ

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ " PHILOTHEA"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199€ από 498€ ( Έκπτωση 60%)! Προσφέρονται Ξύλα για το Τζάκι και ένα Καλάθι Πρωινού με Παραδοσιακά Τοπικά Υλικά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας με θέα το απέραντο γαλάζιo! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BLACK BOX

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 5 ευρώ ανά άτομο) για την Εξαιρετική και Βραβευμένη Παιδική Παράσταση Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας (με Βραβείο Κοινού All4Fun Καλύτερης Παιδικής Παράστασης 2013-2014 και Τιμητική Διάκριση UNESCO) από 15 Νοεμβρίου έως 20 Δεκεμβρίου στο Ολοκαίνουριο Θέατρο Black Box στην Βασιλίσσης Όλγας! Το Θέατρο του Βορρά με περηφάνια παρουσιάζει στη Θεσσαλονίκη, μετά από 2 Χρόνια Μεγάλης Επιτυχίας και Αποδοχής από Κοινό και Κριτικούς στην Αθήνα...Μία Υπέροχη Παράσταση Γεμάτη Τραγούδια, Ζωντανή Μουσική και Πολλούς Αγαπημένους Ήρωες των Παραμυθιών! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΟΙ ΜΑΓΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) της Εξαιρετικής Διαδραστικής και Εκπαιδευτικής Παιδικής Παράστασης, Οι Μαγικοί Επιστήμονες, (από 15 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου) με την Τέχνη να Συνάντα την Επιστήμη και να μας Παρουσιάζει το πιο Πρωτότυπο και Επιτυχημένο Θεατρικό…Πείραμα, στο Θέατρο Αυλαία ! Μία Υπέροχη Παράσταση...με Παραξενιές της Φυσικής, Εντυπωσιακές Χημικές Αντιδράσεις, Δαχτυλίδια Καπνού, Θεαματικές Εκρήξεις κ.α. πολλά, με τον κάθε Μικρό Θεατή να γίνεται Πρωταγωνιστής και να Επιβραβεύεται με Αναμνηστικό Δίπλωμα - Πτυχίο και τον Τίτλο του Μαγικού Επιστήμονα!!! 

ΖΥΡΙΧΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ & 6ΗΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

" ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PK ELECTRONICS

ΜΟΝΙΜΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ "SANDALWOOD SPA"

 9€ για μία Συνεδρία Μόνιμης Αποτρίχωσης για γυναίκες με Τελευταίας Γενιάς IPL (παλμικό φώς), για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, σε όλους τους τύπους του δέρματος, σε περιοχή της επιλογής σας, από το Ινστιτούτο Ομορφιάς «Sandalwood Spa» στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 89%.

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 99€ για ένα μοναδικό 3ήμερο στη Ελάτη Τρικάλων, στο Ξενώνα Θεοδώρου!! Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό, Early check in & Late check out. Ο Ξενώνας βρίσκεται 50 μέτρα από την κεντρική πλατεία του χωριού της Ελάτης και μόλις 7 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Περτουλίου. Αρχικής αξίας 200€. Έκπτωση 50%.