ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΣΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 25 ΛΕΠΤΩΝ "INA ROZA"

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ"

ΡΩΜΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ-ΓΑΛΑΝΟ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΜΙΛΑΝΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ Κ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ 270€

ΣΟΦΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ "GLORIA PALACE 4*"

ΠΑΡΙΣΙ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ "APPART CITY PARIS LA VILLETTE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΠΟΛΥΑΝΟΙΧΤΗΡΙ 6 WAY OPENER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ-ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ-ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

ΝΕΑ ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΛΑΚΩΝΙΑ(ΣΚΟΥΤΑΡΙ):ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ

ΧΑΝΙΑ(ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 4ΑΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ YOGILATES

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ "ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/SERVICE ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ/ΕΠΙΣΚΕΥΗ IPHONE 4/4S

Χάλασε το Κινητό σας? Έσπασε η Οθόνη του? Δεν λειτουργεί ένα βασικό Πλήκτρο του? Μην Αγχώνεστε... Η Λύση είναι εδώ...Άμεσα, Ποιοτικά και Οικονομικά... με Μία Μοναδική Προσφορά Ανανέωσης και Επιδιόρθωσης του Κινητού σας Τηλεφώνου, από τα Εξειδικευμένα Καταστήματα iCAN σε 2 Κεντρικά Σημεία της πόλης! Μόλις από 25 ευρώ Επισκευή iPhone 4 ή 4S (Αντικατάσταση Οθόνης ή Πλήκτρου ON/OFF ή Κεντρικού Πλήκτρου ή Πλήκτρου Διακόπτης Σίγασης ή Πλήκτρου Έντασης) και έχετε το Κινητό σας Τηλέφωνο...καινούργιο!!!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Ολοκληρωμένη και Εντυπωσιακή Περιποίηση των Νυχιών σας, για Λαμπερές Φθινοπωρινές Εμφανίσεις στον Εντυπωσιακού Design Χώρο, του Εξειδικευμένου Κέντρου Αισθητικής Μαρίας Παλάτου στον Εύοσμο! Πρώτη Επιλογή μόνο με 8 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα (1) Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ (από 40 ευρώ) για Ένα (1) Μανικιούρ - Πεντικιούρ ή για Τρία (3) Μανικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ"

Για Ένα (1) Εισιτήριο για την Εξαιρετική και Ιδιαίτερη Μουσική Παράσταση της Ξεχωριστής Μαρίας Φαραντούρη, με Τίτλο Στην κόψη του Τραγουδιού... στο Κυβερνείο - Παλατάκι, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου! Με αφορμή τα Πενήντα Χρόνια της Ερμηνεύτριας στο Τραγούδι, Απολαύστε ένα Υπέροχο Μουσικό Ταξίδι, που θα σας Γαληνέψει, θα σας Συγκινήσει αλλά και θα σας προκαλέσει να σιγοψιθυρίσετε Τραγούδια που Αγαπάτε, αναδεικνύοντας την Υπέρτατη Ομορφιά τους! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΑΛΛΙΩΝ/MANICURE ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ/ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ

Για ένα πλήρες πακέτο ομορφιάς, περιποίησης και αδυνατίσματος που περιλαμβάνει τρία (3) χτενίσματα, τρία (3) λουσίματα, μία (1) after sun ενυδάτωση προσώπου με κορυφαία προϊόντα, ένα (1)  manicure απλό ή Γαλλικό, ένα (1) σχηματισμό φρυδιών και δέκα (10) συνεδρίες λιποδιάλυσης για τοπικό αδυνάτισμα και σύσφιξη. Όλα στον υπέροχο χώρο ομορφίας του Hairstyling Fitness Fun Ladies Club στο κέντρο της πόλης και ξεγνοιάστε μέχρι τέλους του έτους σε ότι αφορά την προσωπική σας περιποίησή!

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟ FIX LIVE/ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ-GOING THROUGH-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ(ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ)

ΑΘΗΝΑ-ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ "OMBRE HAIR"

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΡΥΘΜΙΣΗ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΟΝΣΟΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ VACCUM ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ "TALKING TOM"

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΣΙΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "ΤΟ ΕΛΑΤΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ MINITAB 16

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΞΥΠΝΗ ΜΙΝΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ-TABLET PC

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΑΚΙ-ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ-ΤΣΙΑΜΗΣ,ΚΑΤΣΙΡΗΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ALLUMA WALLET

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ MANICURE-ΓΑΛΛΙΚΟ Η ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/PREMIUM ENERGY DRINK ΜΕ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΣΕΓΚ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ TANGO ARGENTINO Η SALSA "tANGART"

ΑΘΗΝΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ/ΙΝΔΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ "JAIPUR PALACE"

ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ-ΡΩΣΙΚΩΝ "MULTILINGUAL"

Αθήνα: Τώρα θα τα μιλάτε όλα... φαρσί! Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) στα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, HSK - Βασικό Επίπεδο (Temel Seviye) ή Μέσο Επίπεδο (Orta Seviye) ή Ανώτερο επίπεδο (Yüksek Seviye). Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!

Αθήνα: Τι γιου πανιμαγιού παρούσκι? Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) για τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, Βασικό επίπεδο ή Α1 ή Α2 ή Β1 ή Β2. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!
Αθήνα: Για να μην κάνετε τον... Κινέζο στα Ιαπωνικά! Μόνο με 130€ εξασφαλείστε το 3μηνο (50 ώρες) ή με 250€ το 6μηνο (100 ώρες) για τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ιαπωνικής γλώσσας σε όποιο επίπεδο επιλέξετε, Βασικό ή Μεσαίο ή Προχωρημένο επίπεδο. Χρησιμοποιούνται διαδραστικοί πίνακες και τελευταία τεχνολογία, Τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων. ya Deal! Από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Multilingual στο Αιγάλεω (έναντι μετρό). Αρχικής Αξίας 265€ - Έκπτωση 51% !!

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΠΛΑΤΗΣ-ΩΜΩΝ-ΝΤΕΚΟΛΤΕΡ ΜΕ ΑΜΤΟ ΚΑΙ ΟΖΟΝ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Βιολογικός Καθαρισμός Προσώπου!!9€ από 120€ για ένα (1) Βιολογικό Καθαρισμό Προσώπου, για Άντρες & Γυναίκες με ατμό και οξυγόνο που βοηθάει στην αφαίρεση του σμήγματος, απολύμανση του δέρματος, μία (1) μάσκα πρωτεΐνης μεταξιού, μία (1) ενυδάτωση με βλαστοκύτταρα ή Βotox (μη ενέσιμο) ή υαλουρονικό οξύ (μη ενέσιμο), που διεισδύουν στο δέρμα με ειδικά μηχανήματα που συμβάλουν στη σύσφιξη των πόρων και την λείανση της επιδερμίδας! Δώστε την απόλυτη περιποίηση στο δέρμα σας για να λάμπει και να ακτινοβολεί με όλη του τη δύναμη!!! Στο Ινστιτούτο Αισθητικής MEDIchic δίπλα στο Μetro του Αγίου Δημητρίου. Έκπτωση 93%!!

ΑΘΗΝΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΤΕ-ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "KURO-OBI KARATE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ PED EGG ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "DIOLKOS STUDIOS"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/PAIN FREE ICE MASSAGE-ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΡΥΟΥ/ΘΕΡΜΟΥ ΜΑΣΑΖ "BODY AND HEALTH"

PAIN FREE ICE MASSAGE!!!19€ από 80€ για μία (1) συνεδρία PAIN FREE ICE MASSAGE, εναλλαγή κρύου/θερμού με ειδικό φυσικό gel για την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ενίσχυσης της αιματικής ροής & της φυσικής σας κατάστασης ενάντια σε κάθε μυϊκό σπασμό, πιάσιμο και μυοσκελετικό πόνο ή 27€ από 120€ για μία (1) συνεδρία FULL BODY συνδυαστικό PAIN FREE ICE MASSAGE με αλατοθεραπεία SALT MASSAGE για απομάκρυνση νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, αντιγήρανσης και τόνωση με την βοήθεια ιωδιούχου άλατος. Μια προσφορά από το Κέντρο Ευεξίας Body and Health στην Αθήνα (στάση Μετρό Αμπελόκηποι).

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "NAIADES HOTEL"

156€ από 312€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ξΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "CALMA HOTEL&SPA"

145€ από 320€ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΥΝΤΕΤΟΥ"