ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΓΑΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ"ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΥΣΦΙΞΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ " C+BEAUTY "

 Τριπλή Θεραπεία Περιποίησης, ενόψει των Γιορτών και όχι μόνο, για Άμεσα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα, σε Λάμψη, Αντιγήρανση, Αναζωογόνηση, Eνυδάτωση και Σύσφιξη της Επιδερμίδας του Προσώπου στον Υπέροχο Χώρο του Φημισμένου και Αγαπημένου C+Beauty στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις από 19 ευρώ για 1, 2 ή 3 Συνεδρίες Τριπλής Θεραπείας Αντιγήρανσης και Λάμψης του Προσώπου Triple Facial ReFirme, που περιλαμβάνει Δερμοαπόξεση με Κρυστάλλους & Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία & AntiOxy Mask, για Απόλυτη και Ευεργετική Ανανέωση στο Πρόσωπο σας! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ " ΟΙ ΤΕΝΟΡΟΙ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ

HUT BURGERS ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ-ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ MYIKONA.GR

 4€ για ένα ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝO HΜΕΡΟΛΟΓΙO του 2015 με διάσταση 14,8x29,7 εκ. ή 8€ με διάσταση 21x29,7 εκ. με φωτογραφία της επιλογής σας σε κάθε μήνα. Το μοναδικό αυτό ημερολόγιο τοίχου δώδεκα φύλλων είναι σε πολύ καλής ποιότητας χαρτί, με συρμάτινο σπιράλ για κρέμασμα στον τοίχο και χώρο για καθημερινές σημειώσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έως 10 μικρές φωτογραφίες, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ειδικών περιστάσεων, όπως γενέθλια, επετείους και ότι άλλο επιθυμείτε. Δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής. Από την εταιρεία PINAKES ON DEMAND στην Νίκαια. Αρχικής αξίας 8€/14€. Έκπτωση 50%/43%
 Προσωπoποιημένο Ημερολόγιο Τοίχου - Επιτραπέζιο με την τεχνογνωσία της MyIkona.gr!

ΤΑΒΕΡΝΑ "Ο ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ