ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDI JEUNESSE"

Νικήστε το Χρόνο Τώρα...και για Πάντα...με Μία Μοναδική Εμπειρία!!! Μόλις 12 ευρώ για Μια (1) Πλήρη Θεραπεία Προσώπου με Αβοκάντο - Focus Avocando, για Εντατική Ενυδάτωση, Αντιοξειδωτική και Αντιγηραντική Δράση, Πλήρη Ανάταξη των Δομών του Δέρματος, Δραστική Καταπολέμηση της Ξηροδερμίας και Εξάλειψη των Μικρών και Μεγάλων Ρυτίδων του Προσώπου! Αποκτήστε την πιο Ενυδατωμένη, Λαμπερή και Ελαστική Επιδερμίδα που είχατε ποτέ με την Εξωτική Δράση Ομορφιάς του Αβοκάντο και την Εγγύηση Άμεσου και Εντυπωσιακού Αποτελέσματος των Medi Jeunesse στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης μας! 

Κ.ΔΕΥΤΕΡΑ-25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΒΩΛΑΚΑ ΔΡΑΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΛΩΝΙ HOTEL&SPA"

 Μαγευτική 3ήμερη ή 4ήμερη Πολυτελής Απόδραση για 2 Άτομα, με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa, & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out (έως 13 Απριλίου, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου της Καθαράς Δευτέρας καθώς και της 25ης Μαρτίου) στο Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής από Πέτρα και Ξύλο Αλώνι Hotel & Spa στο Καταπράσινο και Ειδυλλιακό Χωριό Βώλακα της Δράμας, στους πρόποδες του όρους Φαλακρό! Χαλαρώστε στους χώρους του Spa, Γευθείτε Παραδοσιακές Γεύσεις, Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας, Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης και Ανακαλύψτε το Παρθένο Δάσος! 

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ARMONIA" ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗΣ MEDIA PLAYER PRIME SD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21,9€

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ X'ELENA

FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ROSE SPA"

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με Ποτό για να Απολαύσετε την Αγαπημένη Νατάσσα Μποφίλιου, στον Ολοκαίνουργιο Χώρο του Fix Factory Sound, το Σάββατο 1 Μαρτίου και την Κυριακή 2 Μαρτίου! Διασκεδάστε με Μια Μοναδική Μουσική Παράσταση που μας Ταξιδεύει από τα Λιμάνια της Ευρώπης σε αυτά της Ελλάδας, με Γνωστά και μη Εξαιρετέα Κομμάτια της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής. Δημιουργώντας μια Γέφυρα ανάμεσα σε Εποχές, Χώρες, Ατμόσφαιρες και Συναισθήματα! 

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΤΥΛΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Η ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5,50€