ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΥΓΡΟ ΑΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ OPTI-FREE EXPRESS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΡΤΖΗ

ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LIMENARI HOTEL"

 135€ από 270€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στα Φιλιατρά Μεσσηνίας 10 μέτρα από τη θάλασσα, στο Limenari Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

ΠΛΩΤΟ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ "ΚΛΕΙΩ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ-ΜΠΥΡΑ-ΚΡΑΣΙ Η ΠΟΤΟ

 Ταξίδι Εναλλακτικής Ανοιξιάτικης Διασκέδασης για 2 Άτομα...με Καφέ ή Ποτό, Μουσική, Παρέα και Θάλασσα, σε ένα μοναδικό Περιβάλλον, που σε Ταξιδεύει με Θέα την Θεσσαλονίκη μέσα από τον Θερμαικό, στο Πλωτό Café Bar Κλειώ …που γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του! Πρώτη Επιλογή και μόλις με 5 ευρώ (από 10 ευρώ) για Δύο (2) Café ή Ροφήματα της επιλογής σας ή για Δύο (2) Βαρελίσιες Μπύρες των 300ml ή Δύο (2) Ποτήρια Κρασί (Λευκό ή Κόκκινο) ή συνδυασμό τους! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 14 ευρώ) για Δύο (2) Αλκοολούχα Ποτά επιλογής σας! Ταξιδέψτε Διασκεδάζοντας στο Θερμαικό...για μία Υπέροχη και Μοναδική Εμπειρία!

ΚΟΚΩΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ VERDE E MARE BUNGALOWS

ΑΕΡΙΝΗ ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ-ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ&ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NOPANTS ELINOR

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LASERMED CLINICS

 Υποδεχτείτε το Καλοκαίρι με Μεταξένιο Δέρμα…με Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανώδυνης, Ασφαλούς & Οριστικής Laser Αποτρίχωσης με το πιο Διάσημο, πιο Γρήγορο και Προηγμένο Σύστημα Laser Alexandrite 755nm, για Γυναίκες (με Επιλογή από: Full Μπικίνι/Μπικίνι Τρίγωνο/ Μασχάλες/Γραμμή Κοιλιάς /Γραμμή Στήθους /Άνω Χείλος και Πηγούνι / Παρειές Προσώπου) και Άνδρες (με Επιλογή από: Στήθος/ Ώμοι/ Κολάρο / Αυχένας) με την Εγγύηση Άμεσου και Ολοκληρωμένου Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Ιατρικής ΑισθητικήςLasermed Clinics! 

DILEK KOC ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ

ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ 4 ΛΑΜΠΕΣ UV ΓΙΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΑΝΔΡΟΣ(ΜΠΑΤΣΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ "

ΖΑΧΛΩΡΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΦΑΡΑΓΓΙ

79€ από 160€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενώνα Φαράγγι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτομαγιά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!