ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ-ΧΑΤΖΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...για να Μαγευτείτε από τo Υπέροχο και Πολυαναμενόμενο Μουσικό Γεγονός της Χρονιάς, την Συναυλία των Αγαπημένων και Κορυφαίων Ερμηνευτών της Μαρινέλλας και του Κώστα Χατζή, σε Σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου! Δύο Σπουδαίοι και πολυαγαπημένοι Καλλιτέχνες, ενώνουν και πάλι τις Δυνάμεις τους και μας Ταξιδεύουν Μουσικά... για να μας Συγκινήσουν και να μας Μαγέψουν με Τραγούδια γεμάτα Νοσταλγία, προσφέροντας την Απόλυτη Εμπειρία της Μουσικής Απόλαυσης!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ZUMBA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "HOT STEPS"

ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ POP CORN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19,9 ΕΥΡΩ

 19,9€ για μία (1) συσκευή παραγωγής ποπ κορν της Jiangxin, 1200W, σε κόκκινο μεταλλικό χρώμα, για να απολαύσετε απλά, οικονομικά και σε ελάχιστο χρόνο φρέσκο, σπιτικό ποπ-κορν, με παραλαβή από τα καταστήματα Πρασόπουλος Home Art στη Δάφνη ή Βαμβακόπουλος Home Art στη Νέα Ιωνία και δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής στον χώρο σας, αρχικής αξίας 29,9€ - Έκπτωση 33%!
 Φορητή Μηχανή για Υγιεινό Ποπ Κορν από 24.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή! Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε Extra Bonus!

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ " ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 24 ΕΩΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Κορυφαίας και Φαντασμαγορικής Μουσικοθεατρικής Παράστασης Όσο Έχω Εσένα με τον Πολυαγαπημένο Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπείρα Σπείρα, για Πέντε (5) Μοναδικές Παραστάσεις στο Πανέμορφο Βασιλικό Θέατρο, από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου! Η Σπείρα και ο Σταμάτης…ο Σταμάτης και η Σπείρα… μας Προσκαλούν να τους Απολαύσουμε για Τρεις Ολόκληρες Ώρες επί Σκηνής, σε Μία Μεγάλη Μουσική Λαϊκή Επιθεώρηση που Αποθεώθηκε από Κοινό, Κριτικούς και θα Μνημονεύεται για Χρόνια ως Εμβληματική! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ROYAL BEAUTY ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 Ολοκληρωμένη και Εντυπωσιακή Περιποίηση των Νυχιών σας, για Λαμπερές Εμφανίσεις…ως τα Άκρα, στον Υπέροχο Χώρο Ομορφιάς Royal Beauty στην Καλαμαριά! Πρώτη Επιλογή μόλις με 8 ευρώ (από 20 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 10 ευρώ (από 25 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ (συμπεριλαμβανομένου Γαλλικού)! Tρίτη Επιλογή μόλις με 15 ευρώ (από 36 ευρώ) για Ένα Μανικιούρ - Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή Διάρκειας 3 Εβδομάδων!