ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΙΝΕΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ PHILOMENA ΣΤΟ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ ανά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Βραβευμένης Δραματικής Ταινίας Philomena, με τους Αγαπημένους Τζούντι Ντεντς και Στιβ Κούγκαν στο Cine Κολοσσαίον! Από τον Σκηνοθέτη της Βασίλισσας...Απολαύστε μια Συγκινητική Ταινία, που έχει ήδη Κατακτήσει 11 Διεθνή Βραβεία και έχει κερδίσει Υποψηφιότητα για 4 Oscar...Βασισμένη στην Αληθινή και Συγκλονιστική Ιστορία Αναζήτησης Ενός Αγνοούμενου Παιδιού!!! 

SERVICE ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ CYCLE ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Η Ιδανική Προσφορά Service και Τεχνικού Ελέγχου για το Ποδήλατο σας, για Απόλυτα Ασφαλείς Ανοιξιάτικες Εξορμήσεις, με την Ποιοτική Υπογραφή του Εξειδικευμένου και Φημισμένου, Καταστήματος Πώλησης και Service Ποδηλάτων Cycle ! Πρώτη Επιλογή, μόλις με 9 ευρώ για Ολοκληρωμένο Τεχνικό Έλεγχο Ποδηλάτου και Αντικατάσταση Δύο (2) Σαμπρελών ή Καλωδίων Φρένων ή Καλωδίων Ταχυτήτων! Δεύτερη Επιλογή, μόνο με 19 ευρώ για Ολοκληρωμένο Τεχνικό Έλεγχο Ποδηλάτου και Αντικατάσταση Ενός (1) Ζευγαριού Λάστιχα Παντός Είδους Ποδηλάτου και Μεγέθους! 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 4 ευρώ ανά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Πολυαναμενόμενης Ελληνικής Ταινίας Το Μικρό Ψάρι , με τους Αγαπημένους Βαγγέλη Μουρίκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Πέτρο Ζερβό και τη συμμετοχή της Πόπης Τσαπανίδου, σε Σκηνοθεσία του Γιάννη Οικονομίδη στο Cine Κολοσσαίον! Απολαύστε μια Συγκλονιστική και Ατμοσφαιρική Περιπέτεια που Επιλέχθηκε για το Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου όπου πραγματοποίησε την Παγκόσμια Πρεμιέρα του! 

ΑΝΔΡΙΚΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΑΡΓΑΛΙΑΣ

 Μόλις 5 ευρώ για Ένα Κουπόνι Έκπτωσης Αξίας 55 ευρώ για Αγορά Ενός Ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου Ray-Ban Γυναικεία ή Ανδρικά με Επιλογή από Δεκάδες Εντυπωσιακά Σχέδια (συμπεριλαμβανομένης και της Νέας Collection ) για Εσάς ή ως Δώρο στα Αγαπημένα σας Πρόσωπα, με την Εγγύηση Ποιότητας του Κορυφαίου Οίκου Οπτικών Αργαλιάς στην Ερμού, στο Κέντρο της πόλης! Μοναδική και Επώνυμη Ανοιξιάτικη - Εορταστική Προσφορά, με την Χαμηλότερη και πιο Ελκυστική Τιμή της αγοράς!!! 

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ANGELIKI"

 Για Πασχαλινό ή Ανοιξιάτικο 3ήμερο ή 4ήμερο 2 Ατόμων σε Double Standard Room ή σε Σουίτα με Τζάκι με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, στον Παραδοσιακό Πετρόχτιστο Ξενώνα Angeliki με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου στη Δημοφιλή Τσαγκαράδα του Αρχοντικού Πηλίου! Ζήστε τη Μοναδική Κατανυκτική Ατμόσφαιρα και τα Πηλιορείτικα Πασχαλινά Έθιμα, Εξερευνήστε τα Λιθόκτιστα Καλντερίμια, Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική και Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών! 

ΡΕΝΤΗ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 6Χ6 7Χ7 8Χ8 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ELEONA FOOTBALL CLUB

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ HOVERPOD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OUAOU.GR"

ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "G.GEORGE"

ΜΑΣΑΖ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ELXIS MEDICAL" ΣΕ ΜΑΡΟΥΣΙ&ΠΑΓΚΡΑΤΙ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 20€