ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ



 Γυμνασμένοι και Απόλυτα Fit…όλο το Καλοκαίρι, με... Oλοκληρωμένο Mηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Cros fit, Mix Aerobic, Abs&Hips, Ορθοσωματική Γυμναστική, κ.α) & Απεριόριστη Χρήση Σάουνας & 1 Λιπομέτρηση & 1 Σωματομέτρηση & Διατροφική Παρακολούθηση και Συμβουλευτική με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Εν Σώματι!  

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ MIKRO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ Η ΜΠΥΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ POLO ΜΠΛΟΥΖΑ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,9€

ΑΝΤΡΙΚΗ ΖΩΝΗ CALVIN KLEIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ-ΜΕΓΕΘΗ

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "COSMOPOLITAN GYM" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ-3ΗΜΗΝΗ-6ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΓΑΝΕΜΑ" ΣΤΑ Α.ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PERGAMOS VILLAGE"

 Διακοπές στα ΧΑΝΙΑ: Από 202€ για 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο καταπληκτικό ''Pergamos Village'' στo Κολυμπάρι στα Χανιά!...Γιατί η οικονομική διαμονή σε ποιοτικά ξενοδοχεία δεν είναι πλέον πολυτέλεια μόνο των ξένων!!!
 Χανιά - Φαγητό: 20€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στα Εστιατόρια Αποστόλης. Με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά στα πόδια σας και με μαγευτική θέα, η ψαροταβέρνα του Αποστόλη θα σας προσφέρει μοναδικές γεύσεις! 
 Χανιά - Φαγητό: 20€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Θρούμπι στη Λαδόκολλα. Απολαύστε φρέσκα κρεατικά, σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον!
 Χανιά - Φαγητό: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Μεζεδοπωλείο Γλωσσίτσες! Οι γευστικές διαδρομές βγάζουν… γλώσσα και συνδυάζουν την εμπειρία με απόλυτη δημιουργικότητα. 

 Χανιά - Φαγητό: 18€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο 63ο Μεζεδοσχολείον. Σπουδάστε τους μεζέδες μας που θα σας μείνουν αξέχαστοι!

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "GASPYANA"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

 Μια παρτίδα σκάκι με έναν αντίπαλο που δεν ήξερε να παίζει!!! Η ηρωίδα της παράστασης , ηθοποιός, καταθέτει με απλό και λιτό λόγο ένα κομμάτι που κυοφορεί μέσα στην ψυχή της. Είναι οι αναμνήσεις ενός ανεκπλήρωτου έρωτα που ίσως υπήρξε η που κατασκεύασε η φαντασία της. Παρακολουθήστε την παράσταση «Το Ρίσκο και το Τέλος» με μόνο 11€ τα 2 άτομα! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 1€ εξασφαλίζετε την έκπτωση σας και στο ταμείο του θεάτρου Παραμυθίας θα πληρώσετε ακόμη 10€ τα 2 άτομα! 

ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΣΤΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "LA BAQUETTE'

 Για 100 γευστικότατα παστάκια (120γρ.-130γρ.), σε υπέροχες γεύσεις όπως μπισκοτίνο, ferrero, oreo, καραμέλα-σοκολάτα,  φράουλα-σοκολάτα, σοκολατίνα, προφιτερόλ, μιλφέιγ, snicker και nociolla που θα στολίσουν την βάπτισή σας και όχι μόνο και θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους στην πιο χαμηλή τιμή που έγινε ποτέ και που...χαμηλώνει ακόμα περισσότερο για 150 παστάκια και πάνω με μόλις 0,85 €/τμχ,! Γλύκα και φαντασία ...για πρώτη φορά, στην πιο μικρή τιμή! Μόνο από το κορυφαίο La Baguette...να μας ζήσει!

ΜΑΣΑΖ ΜΕ 10€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "OLOTROPIKI SPA" ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

 Προετοιμάστε ένα λαμπερό δέρμα χωρίς κυτταρίτιδα για το καλοκαίρι!! 10€ για ένα απολαυστικό Μασάζ διάρκειας 35', με ειδικούς χειρισμούς για την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος και την αποτοξίνωση του δέρματος. Γίνεται με χρήση ειδικής κρέμας – μάσκας με αντι-οξειδωτικές και συσφικτικές ιδιότητες. Περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης όπως φύκια σε σκόνη, πράσινο τσάι, τσεντέλα, κισσό και ιχθυοκολλαγόνο, στον πολυτελές χώρο του "Olotropiki Spa" στην Ακρόπολη. Αρχικής αξίας 40€. Έκπτωση 75%.

ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ-ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-UNISEX ΚΑΠΕΛΟ NAUTICA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ UNIVERSAL EXPORTS

 28€ για μία (1) πετσέτα θαλάσσης Nautica διπλής όψεως, 100% βαμβακερή, διαστάσεων 89 x 163 εκ., σε 4 σχέδια, με ανθεκτικότητα στο νερό και υψηλή απορροφητικότητα, για προσιτή πολυτέλεια που σας συντροφεύει και στην παραλία, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 55%!!!
 15,9€ για ένα (1) unisex καπέλο της Nautica, 100% βαμβακερό, one size και με ρυθμιζόμενο λουράκι στην πίσω πλευρά, διαθέσιμο σε 2 διαχρονικά και κομψά σχέδια, για...cool εμφανίσεις στο ζεστό καλοκαίρι, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη "Universal Exports", αρχικής αξίας 32€ - Έκπτωση 50%!!!

PERSONAL TRAINING ΜΑΘΗΜΑΤΑ AIKIDO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29€

ΚΑΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SULEHRIA STORE

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΠΙΓΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ/RAFTING-TREKKING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 90€/ΑΤΟΜΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ STARVARK-THERMOSLIP THERAPY ΓΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗ-ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY TECNHOLOGY"

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΜΑΛΑΚΟ ΚΕΡΙ ΣΕ FULL BIKINI-BRAZILIAN-ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ&ΠΗΓΟΥΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΛ.ΡΗΓΑ

ΕΛΑΤΗ ΖΑΓΟΡΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 3ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL ATHINA"

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ" ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ BAUSCH&LOMB SOFLENS 59 Η EZ SOFT

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ "ΣΤΑΜΠΕΛΟΣ" ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ-ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΚΤΕΛ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ

 Η Κορυφαία Εμπορική και Καλλιτεχνική Επιτυχία της Χρονιάς, κάνει μία Μεγάλη Στάση…και στην Θεσσαλονίκη! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Εξαιρετικής Σπαρταριστής Κωμωδίας ΚΤΕΛ, με τους Αγαπημένους Νίκο Μουτσινά, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Διαγούπη, Ματίνα Νικολάου, Θανάση Αλευρά, Αθηνά Οικονομάκου και Φωτεινή Ντεμίρη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ! Ύστερα από την Τεράστια Επιτυχία της Παράστασης Τα Βαφτίσια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη, Επέστρεψαν Δυναμικά Ταξιδεύοντας ήδη περισσότερους από 40.000 θεατές! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!