ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟ "TABULA RASA"ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ "ΖΟΥΖΟΥΝΟΠΑΡΕΑ"ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΡΑ CAR WASH"ΠΛΥΣΙΜΟ

Spa... αυτοκινήτου!!! 6 ευρώ από 33 ευρώ για ένα πακέτο περιποίησης Ι.Χ. & Jeep που περιλαμβάνει πλύσιμο μέσα - έξω με ενεργό αφρό, κέρωμα, αρωματισμό καμπίνας, ενυδάτωση πλαστικών & δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, συντηρητικό-γυαλιστικό ελαστικών και κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ ή 7,90 ευρώ από 73 ευρώ για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και επιπλέον αρωματισμό καμπίνας με μηχάνημα Wurth, καθαρισμό a/c και απολύμανση αεραγωγών, από το Αύρα Car wash στη Ν. Φιλαδέλφεια - έκπτωση 82%.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "NEW BORN"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΩΥΣΙΔΟΥΑΠΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ FULL BODY MASSAGE ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60΄ ΣΤΟ "ORIENTAL MASSAGE"ΟΛΙΣΤΙΚΟ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ"ΓΙΑ

ΚΟΡΩΠΙ:ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ COCTAIL ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑ-

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ 20 T-SHIRT-SOLS Η ΦΑΚΈΛΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟΗ



ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL&SPA" ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 195€ από 390€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΒΟΛΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "VALIS RESORT HOTEL" ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 188€ από 400€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΑΚΗΘΕΑΤΡΙΚΗ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "CAR WASH TEAM PAPADOPOULOS"

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΓΑΙΑ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΩΤΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΥΓΕΙΑ-ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΣΠΑΘΑΣΚΙΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΣΠΑΘΑΣΚΙΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΣΠΑΘΑΣΚΙΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ AERO STOP ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ

 Μοναδική Προσφορά για κάθε Σπίτι, Φροντίζοντας την Τσέπη σας, Εξοικονομώντας Ενέργεια, Ζεσταίνοντας το Χώρο σας, Εύκολα, Γρήγορα και Οικονομικά, με την Εγγύηση Ποιότητας και Ασφάλειας της T.S.E. International με Δυνατότητα Αποστολής στο Χώρο σας, σε όλη την Ελλάδα! Μόλις 8,5 ευρώ για το Προβεβλημένο Τηλεοπτικά και Διάσημο Προστατευτικό AERO STOP Διπλής Όψεως για Πόρτες όλων των τύπων, με Δυνατότητα Επιλογής ανάμεσα σε 2 Χρώματα (Καφέ ή Λευκό)... και Βάλτε Stop σε Kρύο, Σκόνη, Έντομα ακόμα και Θόρυβο που περνούν Κρυφά κάτω από την Πόρτα σας! 

BANSKO:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

 Χειμερινή Απόδραση 5 Αστέρων με Υπερπολυτελές Πλήρες Πακέτο Διαμονής, στο Μαγευτικό & Πανέμορφο Bansko! Μόλις 99 ευρώ για 2ήμερο με 1 Διανυκτέρευση, 2 Ατόμων σε Πολυτελές Double Room (35-40 m²) με Πλούσιο Πρωινό & Δωρεάν Χρήση των Εγκαταστάσεων του Victoria Spa (Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Χαμάμ, Σάουνα, Τζακούζι κ.α.) & Μια Φιάλη Κρασί και Φρούτα & Δωρεάν Χρήση Internet & Late Check Out ... στο Κοσμοπολίτικης Ατμόσφαιρας και Βραβευμένο 5* Premier Luxury Mountain Resort στo Bansko της Βουλγαρίας! Προσιτή Πολυτέλεια... που θα σας μείνει Αξέχαστη… και με Δυνατότητα Αγοράς Πολλαπλών Κουπονιών, για να δημιουργήσετε Οικονομικά το δικό σας Ονειρικό Πακέτο!!! 

Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ MANICURE ΣΤΟ "FINGER FOOT NAIL BAR"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΗΧΕΙΑ ΜΕ USB ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΛΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ 9,99€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 28€ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΤΟ "VENUS STYLE"


 28€ για Μόνιμο Μακιγιάζ με επαγγελματικά Γαλλικά προιόντα με 10 χρόνια εγγύηση, για να αναδείξετε και να απογειώσετε την εμφάνιση σας τονίζοντας το σχήμα των φρυδιών ή το περίγραμμα των χειλιών σας, από το Venus Style στην Αθήνα. Αξίας 340€. Έκπτωση 92%.