ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ LEGO: Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "CINE ΑΥΡΑ"

 Η Μαγεία του Θερινού Κινηματογράφου, στο πιο Ειδυλλιακό Περιβάλλον, Mπροστά στη Θάλασσα, με Άνετο Parking, με την πλέον Πολύχρωμη, Ζωηρή και Απολύτως Διασκεδαστική Ταινία της Χρονιάς στο Cine Αύρα στην Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά! Μόλις 8 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια Εισόδου (μόλις 4 ευρώ κατά άτομο) για να Απολαύστε την Μεταγλωττισμένη Παιδική Ταινία Lego: Η Ταινία, από τους Σκηνοθέτες του Βρέχει Κεφτέδες Φιλ Λόρντ και Κρίστοφερ Μίλερ, όπου τα Ευτράπελα Περιστατικά, οι Ανεκδοτολογικές Καταστάσεις και η Αχαλίνωτη Φαντασία Συνθέτουν ένα Μείγμα που θα Διασκεδάσει Μικρούς και Μεγάλους!!! 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ

ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 179 ΕΥΡΩ ΣΤΟ "OLYMPIAN BAY HOTEL"

 Ονειρεμένη Απόδραση για την Περίοδο του Αγίου Πνεύματος με Ένα Μοναδικό Ποιοτικά και Οικονομικό Πακέτο, σε Ένα Κορυφαίο Ξενοδοχειακό Συγκρότημα της Β.Ελλάδας, στο Παραθαλάσσιο και Εντυπωσιακό 4* Olympian Bay Hotel στις Υπέροχες Ακτές της Νότιας Πιερίας, στη Σκιά του Επιβλητικού Ολύμπου και του Κάστρου του Πλαταμώνα! Μόλις 179 ευρώ για 3ήμερη Διαμονή για Δύο Άτομα (και Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν)…σε Εντυπωσιακό Double Room με All Inclusive Πακέτο (Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Δωρεάν Ποτά και Ροφήματα) & Δυνατότητα Late Check Out... για Ένα Εορταστικό Πακέτο...που θα σας μείνει Αξέχαστο! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) για την Μαγική Παιδική Παράσταση Άμπρα Κατάμπρα… κι Όνειρα Γλυκά στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας, την Κυριακή 01 Ιουνίου, στο Πλαίσιο του Avlaia 4 Kids, ενός Μοναδικού Φεστιβάλ Θεατρικών Παραστάσεων και Δράσεων-Έκπληξη για Παιδιά! Απολαύστε μία Ξεχωριστή Μουσικοθεατρική Παράσταση που μετά τις Επιτυχημένες Εμφανίσεις στην Αθήνα, Έρχεται να μας Ταξιδέψει μέσα από την Αφήγηση των Ιστοριών της Μαντάμ Μ και της άλλης πλευράς των Παραμυθιών, σε ένα Όμορφο Πρωινό που θα Εξάψει τη Φαντασία Μικρών και Μεγάλων! 

ΧΑΙΝΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜ.ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΓΟ ΠΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3-4 Η 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5CLEAN

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "KS PHOTOGRAPHY"

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΙΜΑ ΠΟΔΙΩΝ DR SCHOLL VELVET SOFT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 27,5€

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΕΝΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11.9€

ΚΑΨΟΥΛΕΣ RASPBERRY KETONES SLIM&MAXIMUM PLUS ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΥΣΗΣ ΛΙΠΟΥΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 Αποκτήστε τώρα το Rasperry Ketones Slim (28€ από 73€) ή το Rasberry Ketones Maximum Plus (38€ από 82€), τα Δυναμικά Προϊόντα Απώλειας Βάρους, Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. με βάση την κετόνη βατόμουρου και δείτε Άμεσα Αποτελέσματα!
 Χάστε βάρος με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με 100% φυσικά συστατικά! Από 28€ για 1 συσκευασία(30 κάψουλες) ή (60 κάψουλες) Raspberry Ketones Slim ή Raspberry Ketones Maximum Plus που αυξάνει τη διαδικασία καύσης του λίπους, μειώνει τη συσσώρευσή του & αποτοξινώνει τον οργανισμό.