ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΚΟΥΠΑ RISEUP 360 ΜΕ 3 ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25,90 ΕΥΡΩ

ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL GALLERY"

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΟΥΠΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΙΔΕΡΟΓΡΟΘΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GADJET GIFT STORE

ΕΙΣΟΔΟΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ "ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 50%

ΘΗΚΗ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9 ΕΥΡΩ

ΦΟΡΗΤΟ ΣΚΟΥΠΑΚΙ-ΡΟΜΠΟΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9 ΕΥΡΩ

ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΣΥΣΦΙΓΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 30ML ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 39,9 ΕΥΡΩ

ΟΥΖΕΡΙ " ΓΕΡΜΑΝΟΣ " ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ-ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

 Για Ένα Πλούσιο & Απολαυστικό Πλήρες Γεύμα ή Δείπνο για 2 Άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο, με Εξαιρετικές Θαλασσινές και όχι μόνο Γευστικές Απολαύσεις στον Ανακαινισμένο και Υπέροχο Χώρο, του προβεβλημένου και Φημισμένου Ουζερί Γερμανός στο Ωραιόκαστρο! Σαλπάρετε για ένα Μοναδικό Γαστρονομικό Ταξίδι Μαγευτικών Γεύσεων, σ΄ένα Περιβάλλον που η Σύγχρονη Αισθητική συναντάει την Παράδοση του Αιγαίου και οι Γευστικοί Θησαυροί της Θάλασσας συναντούν τις Μεσογειακές Νοστιμιές! 

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟΧΤΙΣΤΟ ΞΕΝΩΝΑ "ANGELIKI"

 Μοναδικές Καλοκαιρινές Διακοπές με 3ήμερο, 4ήμερο ή 5ήμερο 2 Ατόμων σε Double Standard Room ή σε Σουίτα με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό και Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, για την Περίοδο από 10 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου στον Παραδοσιακό Πετρόχτιστο Ξενώνα Angeliki με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου στη Δημοφιλή Τσαγκαράδα του Αρχοντικού Πηλίου! Εξερευνήστε τα Λιθόκτιστα Καλντερίμια, Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική, Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών και Χαλαρώστε Κολυμπώντας σε Καταγάλανες Παραλίες, Κρυμμένες μέσα στο Πράσινο! 

ΤΑΙΝΙΑ " 3 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΡΙΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ-ΣΙΝΕΜΑ "CINE ALEX"

 Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου για να Απολαύσετε την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Συναρπαστικής Περιπέτειας 3 Μέρες Διορία του Λουκ Μπεσόν, με τον Αγαπημένο Κέβιν Κόστνερ, την Ταλαντούχα Χάιλι Στάινφιλντ και την Εντυπωσιακή Αμπερ Χερντ! Απολαύστε μια Ταινία με Έντονη Δράση, Καταιγιστικό Ρυθμό, πολλές Ανατροπές αλλά και Χιούμορ στο ιστορικό Cine Alex στην Αγίας Σοφίας, στην Καρδιά της πόλης μας σε ένα κατάφυτο Περιβάλλον, που αποτελεί Όαση για τις Ζεστές Καλοκαιρινές Νύχτες σας! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Η ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 & ΤΡΙΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Συγκλονιστικής Παράστασης Η Ζωή Μπροστά σου, με την Μοναδική Άννα Βαγενά στον Πρωταγωνιστικό Ρόλο και στη Σκηνοθεσία και τους Ιμπραήμ Χασά, Κώστα Λάσκο, Χρήστο Ροδάμη στο Θέατρο Κήπου την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Ιουλίου! Απολαύστε Μία Εξαιρετική Θεατρική Παράσταση που Κέρδισε Διθυραμβικές Κριτικές και είναι Βασισμένη στο Βραβευμένο Μυθιστόρημα του Ρομάν Γκαρί, που Συγκινεί με την Απλότητα, την Αλήθεια, την Ανθρωπιστική Θέρμη και το Λεπτότατο Χιουμοριστικό Άρωμά του! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙ ΓΚΟΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Αριστουργηματικής και Πολυδιαφημισμένης Κωμωδίας του Νικολάι Γκόγκολ Παντρολογήματα, με ένα Υπέροχο Casting Ηθοποιών με τους Αγαπημένους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Ναταλία Τσαλίκη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Κώστα Μπερικόπουλο, Τάσο Γιαννόπουλο, Δημήτρη Δεγαΐτη, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτη Κατσώλη και Όλγα Ιωσηφίδου...για 4 Μοναδικές Παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Κοζάνη! Απολαύστε Διασκεδάζοντας...μέχρι Δακρύων μια Επίκαιρη όσο ποτέ Κωμωδία σε Μετάφραση και Σκηνοθεσία του Μοναδικού Γιάννη Μπέζου! 

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ SKIN SOMON ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ IPHONE 4/4S ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5,90 ΕΥΡΩ

 Κέρδισε τις Εντυπώσεις…Aνανεώνοντας την Εικόνα του Κινητού σου Έξυπνα, Εντυπωσιακά και Οικονομικά, Δίνοντάς του το Στυλ που σου Ταιριάζει, με την Υπογραφή Ποιότητας του Προβεβλημένου Εξειδικευμένου Καταστήματος Somon στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 5,90 ευρώ για Μία Αυτοκόλλητη Μεμβράνη Skin Kit για Κινητό iPhone 4 ή 4S, με Δυνατότητα Δωρεάν Τοποθέτησης της με Επιλογή από Δεκάδες Υπέροχα Προτεινόμενα Σχέδια ή επιλέγοντας τη Δική σου Photo, το Moto σου, την Ιδέα σου, το Μήνυμα σου, τα Αγαπημένα σου Πρόσωπα ή ότι άλλο Ευφάνταστο εσύ επιθυμείς! 

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ "GALINI BEACH&EDEN HOTEL"

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 45 ΕΥΡΩ/ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "APERITTON HOTEL"

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 160 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ "ALAS RESORT&SPA"

ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ REIKI/ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "MYSTIC NEVERLAND"

 16€ για ένα μοναδικό ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ REIKI διάρκειας 1 ώρας. Ένα συνδυαστικό πρόγραμμα ολικής περιποίησης προσώπου, σώματος και πνεύματος που αποτελείται από: REJUVANCE (Μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι και λαιμό με ειδικό αντιοξειδωτικό λάδι) και HOLISTIC MASSAGE (Μασάζ σε όλο το σώμα με χρήση 3 τεχνικών-Πιεσοθεραπεία, Thai Foot Massage με Ανθοϊάματα Bach και Reiki). Μία μοναδική απόλαυση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Από τον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο MYSTIC NEVERLAND REIKI ACADEMY, MEDITATION and HEALTH CENTER στον Πειραιά. Αρχικής αξίας 110€. Έκπτωση 85%

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ FULL BIKINI FULL ΠΟΔΙΑ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΠΗΓΟΥΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SECRET BEAUTY"

 5€ για μία ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΓΟΥΝΙ. Για μία απαλή, λεία και βελούδινη επιδερμίδα. Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ της εβδομάδας και Κυριακές !!! Από την εταιρεία SECRET BEAUTY στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 15€. Έκπτωση 67%

3 USB STICK 16BG LEXAR ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29,9 ΕΥΡΩ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ ΦΑΚΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ-ΨΑΡΟΤΟΥΦΕΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MAGICHOLE"

 Πανίσχυροι και αδιάβροχοι φακοί, ιδανικοί για καταδύσεις, ψαροτούφεκο, ασφάλεια & πρώτες βοήθειες στην θάλασσα, με παραλαβή από το κατάστημα Magichole στο Παγκράτι και με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής - έκπτωση έως 59%!!!
 15,9€ για έναν (1) υποβρύχιο αυτοφορτιζόμενο φακό, με 3 ισχυρά LED που παρέχουν ισχυρό φως σε βάθος 10 μέτρων, με σπαστή κεφαλή 3 θέσεων και χειροκίνητη φόρτιση εντός και εκτός νερού, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα “Ouaou.gr”, αρχικής αξίας 35€ - Έκπτωση 55%!!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΝΥΧΙΩΝ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ-LIPOSLIM-PEELING-MASSAGE ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ LIPOGEN

 11.90€ για 1 Manicure (χρώμα ή γαλλικό), 1 Pedicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 Spa Σοκολατοθεραπείας χεριών και ποδιών, για μία lux και αναζωογονητική περιποίηση των άκρων σας, από το κατάστημα Hair and Beauty Spa by Lipogen, στη Νέα Σμύρνης. Αρχικής Αξίας 55€. Έκπτωση 78%.
 15€ για μία εορταστική πολυτελή θεραπεία σώματος με χρυσό 23 καρατίων, πρωτεΐνες μεταξιού & μικροσφαιρίδια κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης, με τα εξής βήματα: α) peeling σώματος με scrub που περιέχει ρινίσματα χρυσού 23Κ, β) μάσκα στην πλάτη με ρινίσματα χρυσού 23Κ και γ) ένα full body μασάζ, συνολικής διάρκειας 60 λεπτών, με ισχύ και τις γιορτές, από το Κέντρο Αισθητικής και Αδυνατίσματος Lipogen στο Κορωπί, αρχικής αξίας 30€ - Έκπτωση 50%!!
 15€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμη βαφή (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με όλα τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, για μία άψογη περιποίηση των άκρων σας, στο Hair and Beauty Spa by Lipogen, στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 42€. Έκπτωση 73%.
 Ολοκληρωμένη ανανέωση σε μοναδική τιμή!!! 39€ για 14 υπηρεσίες Ομορφιάς με ελεύθερη επιλογή από κομμωτηριακές υπηρεσίες, αδυνάτισμα και περιποίηση προσώπου, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, όλα στην πιο οικονομική τιμή! Στο κέντρο αισθητικής Lipogen Νέας Σμύρνης. Αξίας 450€. Έκπτωση 91% 
 7€ από 40€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα & 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, στο κέντρο ομορφιάς ''Lipogen'' στη Νέα Σμύρνη - έκπτωση 83%!
 11,90€ από 55€ για VIP πακέτο περιποίησης άκρων που περιλαμβάνει 1 Manicure (απλό ή γαλλικό), 1 Pedicure (απλό ή γαλλικό) & 1 Spa Σοκολατοθεραπείας χεριών &ποδιών, στο κέντρο ομορφιάς ''Lipogen'' στη Νέα Σμύρνη - έκπτωση 78%!
 12€ από 350€ για 6μηνο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης με IPL Laser 4ης γενιάς, και δυνατότητα επιλογής περιοχών, στο κέντρο ομορφιάς ''Lipogen'' στη Νέα Σμύρνη - έκπτωση 97%!
 Μόνο 8€ για 1 Βαθύ Καθαρισμό και 1 θεραπεία αντιηλιακής προστασίας, για λεία και λαμπερή επιδερμίδα χωρίς στίγματα και λεπτές γραμμές, στο εξειδικευμένο ινστιτιούτο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Αξίας 60€. Έκπτωση 87%. 
 8€ από 180€ για 5 θεραπείες σώματος που περιλαμβάνουν 3 Liposlim (peeling, massage, Μάσκα με Άργιλο) και 2 Υπέρηχους DCL - Ή - 12€ από 210€ για 3 Liposlim (peeling, massage, Μάσκα με Άργιλο), 3 Υπέρηχους DCL και 2 Θαλασσοθεραπείες, για στοχευμένη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί, (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Έκπτωση 96%.
 15€ από 250€ για 15 θεραπείες στοχευμένης καταπολέμησης του τοπικού πάχους που περιλαμβάνουν 4 Liposlim, 4 Υπέρηχους DCL, 4 Θαλασσοθεραπείες και 3 μασσάζ κυτταρίτιδας με το χέρι - Ή - 18€ από 310€ για 5 Liposlim, 5 Υπέρηχους DCL, 5 Θαλασσοθεραπείες και 5 μασσάζ κυτταρίτιδας με το χέρι, για αποτελεσματική λιποδιάλυση τοπικά και χάσιμο πόντων, στο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί, (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Έκπτωση 94%.
 9€ για 4 massage κυτταρίτιδας με το χέρι, για στοχευμένη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, στο κέντρο αισθητικής Lipogen στο Κορωπί, (διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης). Αξίας 120€. Έκπτωση 93%. 

ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ-ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7,9€

SERVICE ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΕΩΣ 24000BTU ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,90€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 360READY

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ/ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ MPAKIS CLIMA

 45€ για την σωστή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια από πιστοποιημένους τεχνικούς. Ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 44%
 Η καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις! 50€ για την Απεγκατάσταση, Μεταφορά, Εγκατάσταση και επαγγελματική Ολοκληρωμένη Συντήρηση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Clima και με κάλυψη σε όλη την Αττική. Αρχικής Αξίας 150€. Έκπτωση 67%! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!
 45€ για Εγκατάσταση Κλιματιστικού έως 24.000 BTU, από την εταιρεία Mpakis Clima! Αρχική 80€
 9.90€ για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ή 18€ για ΔΥΟ Ή 25€ για ΤΡΕΙΣ, οικιακής χρήσης (έως 24000BTU) οποιασδήποτε μάρκας. Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τεχνικούς πιστοποιημένους με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 30€/60€/90€. Έκπτωση 67%/70%/72%
 Σωστή συντήρηση Air - Condition (έως 24.000 BTU) για καλύτερη απόδοση, οικονομία ρεύματος με καθαρό αέρα και ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας, με εξυπηρέτηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής από την "Mpakis Clima" στη Νέα Ιωνία - έκπτωση έως 72%!!!!
 Επαγγελματική Συντήρηση Κλιματιστικού έως 24.000 BTU. 9,90€ από 30€ για Συντήρηση μίας (1) Κλιματιστικής Μονάδας ή 18€ από 60€ για Συντήρηση δύο (2) Κλιματιστικών Μονάδων ή 25€ από 90€ για Συντήρηση τριών (3) Κλιματιστικών Μονάδων οποιασδήποτε μάρκας, σε όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής , με την εμπειρία και τεχνογνωσία της Mpakis Clima!
 29€ από 100€ για Ολοκληρωμένη Συντήρηση και Καθαρισμό Αλάτων Ηλιακού Θερμοσίφωνα, μέχρι 300 λίτρα, από την Εξειδικευμένη Εταιρεία ''Mpakis Service'' και με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!
 20€ για την ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια από πιστοποιημένους τεχνικούς. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 60%
 Από 19,90€ για Απεγκατάσταση, Εγκατάσταση, Μεταφορά & Συντήρηση Κλιματιστικού, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, από την ''Mpakis Service''
 Η καλύτερη τιμή της αγοράς με άριστη ποιότητα εργασίας!!! 35€ για την Εγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Clima και με κάλυψη σε όλη την Αττική. Αρχικής Αξίας 80€. Έκπτωση 56%! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας! Η καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις!!! 20€ για την Απεγκατάσταση μιας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια από την Mpakis Clima και με κάλυψη σε όλη την Αττική από την Εξειδικευμένη Εταιρεία «Mpakis Service», με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική! Με την αγορά του κουπονιού από το SpecialDeal.gr ΔΩΡΟ ένα προϊόν της επιλογή σας!
 Σωστή συντήρηση Air - Condition (έως 24.000 BTU) για καλύτερη απόδοση, οικονομία ρεύματος με καθαρό αέρα και ένα υγιεινό περιβάλλον στο χώρο σας, με εξυπηρέτηση στο Λεκανοπέδιο Αττικής από την "Mpakis Clima" στη Νέα Ιωνία - έκπτωση έως 72%!!!! 50€ για μία επαγγελματική ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και μία ολοκληρωμένη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 69% 30€ για την ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ή 50€ για ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την έμπειρη ομάδα υδραυλικών της εταιρείας MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 80€/130€. Έκπτωση 63%/62%
 20€ για την ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 60%
 35€ για την ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 56%
<  9.90€ για ολοκληρωμένη και επαγγελματική ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ή 18€ για ΔΥΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ή 25€ για ΤΡΕΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ οικιακής χρήσης (έως και 24000BTU) και οποιασδήποτε μάρκας. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Η σωστή συντήρηση σας παρέχει καλύτερη απόδοση του A/C σας, οικονομία ρεύματος με καθαρό αέρα και ένα υγιεινό περιβάλλον. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 30€/60€/90€. Έκπτωση 67%/70%/72% Η καλύτερη τιμή της αγοράς χωρίς κρυφές χρεώσεις!!! 35 ευρώ για εγκατάσταση και συντήρηση κλιματιστικού ή 50 ευρώ για απεγκατάσταση, εγκατάσταση και επαγγελματική ολοκληρωμένη συντήρηση μιας κλιματιστικής μονάδας έως 24000btu, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια, από την εταιρεία Mpakis Clima, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική!
 50€ για μία επαγγελματική ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και ολοκληρωμένη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ μίας Κλιματιστικής Μονάδας έως 24000BTU, με αξιοπιστία και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 160€. Έκπτωση 69%
 30€ για ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ή 50€ για ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ με αξιοπιστία, συνέπεια και επαγγελματισμό. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την έμπειρη ομάδα υδραυλικών της εταιρείας MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 80€/130€. Έκπτωση 63%/62%
 35€ για την σωστή ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό, και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 56%
 20€ για την ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ έως 24000BTU, με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και συνέπεια. Η προσφορά ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής. Από την εταιρεία MPAKIS CLIMA στην Ν. Ιωνία. Αρχικής αξίας 50€. Έκπτωση 60%
 Ολοκληρωμένη Συντήρηση Κλιματιστικού Οικιακού Τύπου έως 24.000 BTU για μία, δύο ή τρείς μονάδες, μόνο από 9,90€, από την εταιρεία Mpakis Clima, Έκπτωση έως 72%!!