ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ&ΠΑΠΛΟΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ VALUE4MONEYPRODUCTS

 Αποκτήστε μία πρακτική παπλωματοθήκη με τεχνολογία microfibers (μικροϊνες), που δεν τσαλακώνει και δεν χρειάζεται σιδέρωμα, ελληνικής ραφής και με επιλογή ανάμεσα σε 13 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας, από το ηλεκτρονικό κατάστημα "Value4moneyproducts"!!

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6€ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ&ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ&ΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΥΡΑ CAR WASH"

 11,9€ για μία super προνομιακή και προσεγμένη φροντίδα αυτοκινήτου που περιλαμβάνει πλύσιμο εξωτερικό με ενεργό αφρό και εσωτερικό, ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών καμπίνας με γαλάκτωμα, καθάρισμα ζαντών, γυάλισμα ελαστικών με σιλικόνη, απολύμανση, απόσμωση, αποστείρωση καμπίνας και air-condition και εξωτερικό κέρωμα με Teflon της Dupont από το “Αύρα Car Wash” στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 80%!!!!
 7€ για Πλύσιμο του αυτοκινήτου σας μέσα έξω με ενεργό αφρό, Αρωματισμό καμπίνας, Ενυδάτωση και Συντήρηση εσωτερικών επιφανειών, Εξωτερικό κέρωμα με υγρό κερί, Κρυσταλλοποίηση παρ-μπρίζ, Καθάρισμα και γυάλισμα ζαντών και ελαστικών με σιλικόνη ή 8.90€ για όλα τα παραπάνω και επιπλέον Απολύμανση καμπίνας με μηχάνημα wurth, Καθαρισμό A/C και Απολύμανση αεραγωγών, στο ΑΥΡΑ Car Wash στη Νέα Φιλαδέλφεια!
 6€ από 33€ για ΜΟΝΑΔΙΚΟ πακέτο 7 Υπηρεσιών Ολικής Περιποίησης Αυτοκινήτου, από το εξειδικευμένο πλυντήριο αυτοκινήτων ''Αύρα Car Wash'' στη Νέα Φιλαδέλφεια - έκπτωση 82%!
 35 ευρώ για έναν πλήρη βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών, απολύμανση και απόσμηση εσωτερικού, air condition με συσκευή όζοντος, εξωτερικό πλύσιμο με ενεργό αφρό, κέρωμα με Teflon και κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ, από το "Αύρα Car Wash" στη Νέα Φιλαδέλφεια, αξίας 130 ευρώ - έκπτωση 73%. Κάντε το αυτοκίνητό σας να λάμψει!!! 9,90 ευρώ για ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου που περιλαμβάνει εσωτερικό - εξωτερικό πλύσιμο, κέρωμα, απολύμανση, απόσμωση και αποστείρωση καμπίνας και a/c, ενυδάτωση και συντήρηση εσωτερικών πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, κρυσταλλοποίηση παρ-μπρίζ, καθάρισμα και γυάλισμα ζαντών και ελαστικών με σιλικόνη, από τo Αύρα Car Wash, αξίας 33 ευρώ - έκπτωση 70%. 11,9€ για μία super προνομιακή και προσεγμένη φροντίδα αυτοκινήτου που περιλαμβάνει πλύσιμο εξωτερικό με ενεργό αφρό και εσωτερικό, ενυδάτωση πλαστικών και δερμάτινων επιφανειών καμπίνας με γαλάκτωμα, καθάρισμα ζαντών, γυάλισμα ελαστικών με σιλικόνη, απολύμανση, απόσμωση, αποστείρωση καμπίνας και air-condition, εξωτερικό κέρωμα και κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ από το “Αύρα Car Wash” στη Νέα Φιλαδέλφεια, αρχικής αξίας 60€ - Έκπτωση 80%!!!
 35 ευρώ για έναν πλήρη βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου που περιλαμβάνει αφαίρεση λεκέδων, συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών, απολύμανση και απόσμηση εσωτερικού, air condition με συσκευή όζοντος, εξωτερικό πλύσιμο με ενεργό αφρό, κέρωμα με Teflon και κρυσταλλοποίηση παρ-μπριζ, από το "Αύρα Car Wash" στη Νέα Φιλαδέλφεια, αξίας 170 ευρώ - έκπτωση 79.5%. Αύρα Car Wash: Ολοκληρωμένος βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου. 


 Spa... αυτοκινήτου!!! 6 ευρώ από 13 ευρώ για ένα πακέτο περιποίησης Ι.Χ. & Jeep που περιλαμβάνει πλύσιμο μέσα - έξω με ενεργό αφρό, κέρωμα, αρωματισμό καμπίνας, ενυδάτωση πλαστικών & δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, συντηρητικό-γυαλιστικό ελαστικών και κρυσταλλοποίηση παρμπρίζ ή 7,90 ευρώ από 33 ευρώ για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και επιπλέον αρωματισμό καμπίνας με μηχάνημα Wurth, καθαρισμό a/c και απολύμανση αεραγωγών, από το Αύρα Car wash στη Ν. Φιλαδέλφεια - έκπτωση 76%.

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ALWAYS BEAUTY

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ LED LIGHT ANGEL ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ