ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 235ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SIRIS HOTEL"


 Εορταστικό 4ήμερο κοντά στην Ονειρούπολη Δράμας, το χωριό του Άη Βασίλη!! Μόνο 235€ για (4) ημέρες / (3) διανυκτερεύσεις (2) ατόμων, με Ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο), στο Hotel Siris 4* στο Λευκώνα Σερρών, κτισμένο μέσα στη φύση, πάνω σε λόφο, λίγα μόλις λεπτά από τις Σέρρες, τη λίμνη Κερκίνης και τα υπόλοιπα αξιοθέατα του νομού Σερρών!!
 Γιορτές στην Ονειρούπολη της Δράμας! 235€ από 300€ Με διαμονή στο Siris Hotel, για 3 διανυκτερύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο). Η διαμονή ενός παιδιού έως 10 ετών είναι δωρεάν!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ELIZABETH" ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΡΩΜΑ

 9€ για την είσοδο (1) ατόμου στην θεατρική παράσταση Elizadeth! H ξέφρενη κωμωδία Elizadeth από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, παίρνει παράταση και θα συνεχίσει την ανατρεπτική πορεία της, για 20 ακόμη παραστάσεις στον Πολυχώρο Vault, στο Βοτανικό, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ως την Κυριακή 23 Φευρουαρίου 2014.

Η οικονομική κρίση χτυπά το Θέατρο! 9€ για 1 εισιτήριο στην ξέφρενη κωμωδία "Elizadeth" του Χάρη Ρώμα, που σατιρίζει την κατάσταση στο Ελληνικό Θέατρο και τους ηθοποιούς του σε καιρούς οικονομικής κρίσης, στον πολυχώρο VAULT Theatre Plus στον Βοτανικό, αξίας 15€ - έκπτωση 40%
«Elizadeth» ...μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Καρατζιά, στον πολυχώρο πολιτισμού Vault Theatre plus στο Βοτανικό με 9€ το άτομο από 15€, Έκπτωση 40%!

 9€ για είσοδο ενός ατόμου για να απολαύσετε την ξέφρενη κωμωδία Elizadeth του Χάρη Ρώμα, σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, για 3η Χρονιά, στον πολυχώρο Vault στον Βοτανικό! Πρόκειται για μια ξέφρενη κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου και ταυτόχρονα ένα καυστικό και ειρωνικό σχόλιο πάνω στις σχέσεις των ηθοποιών και των συντελεστών μιας παράστασης και τη ματαιοδοξία που επικρατεί. Αρχικής Αξίας 15€. Έκπτωση 40%.


ΑΘΗΝΑ:πΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΤΣΑΣ ΜΕ 3,95ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ DOMINO'S PIZZA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΔΙ ΜΑΣΑΖ APIVITA BODY SHAPE ANTICELLULITE OIL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΦΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 29,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ LAPTOP

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Η ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΠΙΡΟΥΝΙ&ΚΟΥΤΑΛΙ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Η ΡΟΦΗΜΑ ΣΤΟ "ΚΟΧΥΛΙ CAFE BAR"

Εορταστική και όχι μόνο Έξοδος, με Θέα Θάλασσα, για Χαλάρωση και Διασκέδαση μόνοι ή με την παρέα σας... στον Μοναδικού Design Χώρο του Κοχύλι Café Bar στην περιοχή Ποσειδωνίου! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας... Χαλαρώστε μόνο με 2 ευρώ με Ατομικό Μπουκάλι Κρασί 187ml ή Μία Μπύρα ή Ένα Φυσικό Χυμό Πορτοκάλι... Διασκεδάστε μόλις με 3 ευρώ με Ένα Αλκοολούχο Ποτό... Δροσιστείτε μόνο με 4 ευρώ με Ένα Υπέροχο Cocktail...και Γευθείτε με τη Συντροφιά σας, μόλις με 9 ευρώ , Ένα Απολαυστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών και Μια Φιάλη Κρασιού! Γιατί με Θέα τη Θάλασσα, όλα είναι πιο Ωραία…..στο Απόλυτο Στέκι της πόλης, με Μουσική, Χρώματα και Όμορφα Πρόσωπα! 

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΚΑΤΣΟΥΡΜΠΟΣ"

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 13,90 ΣΤΟ "ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ"

13.90€ για ένα ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ που περιλαμβάνει: Μία Σαλάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, ένα Ορεκτικό με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, δύο Κυρίως Πιάτα με επιλογή από: Μπιφτέκι, Πανσέτα, Λουκάνικο, Συκώτι ανατολής. Φανταστικοί μεζέδες με μεγάλες μερίδες και αυθεντική λαϊκή μουσική συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό για τη διασκέδαση μας. Ένα υπέροχο εστιατόριο με εκπληκτικά ακούσματα μας περιμένει να το εξερευνήσουμε στο Αιγάλεω. Η έννοια του εστιατορίου σε όλο της το μεγαλείο. Η προσφορά ισχύει κάθε μέρα !!! Στο μεζεδοπωλείο MEZE MEZE στο Αιγάλεω. Αρχικής αξίας 38€. Έκπτωση 63%

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΟΛΟΤΡΟΠΙΚΗ SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ&ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY SALON"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΟΜΠΑ ΧΑΛΑΖΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥ 2400W

ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KOUSTENIS VILLAGE HOTEL RESORT"


 Από 79€ Μόνο για ένα 3ήμερο ή Γιορτινό 4ήμερο, με πρωινό, welcome drink, late checkout, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο Πετρόκτιστο Koustenis Village, στην Όμορφη Δημητσάνα! Η Καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της Ορεινής Αρκαδίας και ιδιαίτερα της κοσμικής Δημητσάνας! Μοναδική Θέα και Ευρύχωρα Δωμάτια με Κύριο Χαρακτηριστικό την Πέτρα και το Ξύλο! Ισχύει και για τις Γιορτές!Αρχικής Αξίας 120€ - έκπτωση 34%
Ορεινή Αρκαδία! Διαμονή (ισχύει και για την περίοδο των εορτών) για 2 άτομα και ένα παιδί έως 3 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε μπουφέ, στο πετρόκτιστο ξενοδοχειακό συγκρότημα "Koustenis Village", στην κοσμική Δημητσάνα Αρκαδίας! 39€ ανά διανυκτέρευση από Κυριακή έως Πέμπτη 45€ ανά διανυκτέρευση για Παρασκευή ή Σάββατο 175€ για 3 διανυκτερεύσεις την περίοδο των εορτών
 Δημητσάνα: 79€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με πρωινό σε μπουφέ, στο KOUSTENIS VILLAGE Hotel & Resort! Απολαύστε την διαμονή σας στο ομορφότερο χωριό της ορεινής Αρκαδίας από Κυριακή έως Πέμπτη ή τα Σαββατοκύριακα με έξτρα χρέωση 10€. Ζήστε το μαγευτικό προορισμό της Δημητσάνας και περιηγηθείτε στην αρχοντική κωμόπολη με τη μοναδική ομορφιά που συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για ειδυλλιακά διαλείμματα από την καθημερινότητα! Αξία 140€ - Έκπτωση 44%.


Aπολαύστε ένα πολυτελές τριήμερο έως 30/4/2014 ή ένα γιορτινό 4ήμερο (23/12/13-6/1/14) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, late checkout με δυνατότητα ημιδιατροφής ή επιλογή διαμονής σε σουίτα με τζάκι & υδρομασάζ, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο ''Koustenis Village Hotel Resort'' στην γραφική Δημητσάνα Αρκαδίας - έκπτωση έως 34%!

 ΜΟΝΟ 175€ για ένα super εορταστικό τετραήμερο - 3 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πλούσιο πρωϊνό στον πετρόχτιστο ξενώνα Koustenis Village στην Δημητσάνα!!! Early checkin - late checkout κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο.

Χειμερινές εξορμήσεις στην Ορεινή Δημητσάνα! ΜΟΝΟ 79€ για ένα πλήρες 3-ήμερο -2 διανυκτερεύσεις - 2 ατόμων με πρωϊνό σε μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Koustenis Village! ΔΩΡΟ ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας! 


 Χειμερινές εξορμήσεις στην Ορεινή Δημητσάνα! ΜΟΝΟ 79€ για ένα πλήρες 3-ήμερο -2 διανυκτερεύσεις - 2 ατόμων με πρωϊνό σε μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Koustenis Village! ΔΩΡΟ ποτό καλωσορίσματος κατά την άφιξη σας!


 Δημητσάνα - 79€ από 200€ ( Έκπτωση 60,50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην στη Δημητσάνα, στο Πετρόχτιστο Koustenis Village σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για Ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00!

Από 79€ για ένα πολυτελές τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, welcome drink, late checkout με δυνατότητα ημιδιατροφής ή επιλογή διαμονής σε σουίτα με τζάκι & υδρομασάζ, επίσκεψη στη φάρμα και βόλτα με άλογα & πόνυ, στο ''Koustenis Village Hotel Resort'' στην γραφική Δημητσάνα Αρκαδίας, αρχικής αξίας έως 300€ - Έκπτωση έως 44%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MUSIC DRUM ΑΠΟ 9,99ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ FULL FACE κΟΥΚΟΥΛΑ FLEECE 6 ΣΕ 1

ΝΕΑ ΚΙΟΣ(ΝΑΥΠΛΙΟ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΦΩΤΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "IGNATIA HOTEL"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219€ από 440€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία αλλαντικών για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση στο Blue Health Club για Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΠΟ 174ΕΥΡΩ

ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 48ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ "ΤΑ ΦΡΑΤΕΛΙΑ"

 54€ Μόνο για ένα Αναζωογονητικό 3ήμερο σε υψόμετρο 1000μ., με Πρωϊνό, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Τα Φρατέλια στο χωριό Δίστρατο, δίπλα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας! Απολαύστε το Βουνό και τη Φύση, κάντε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, επισκεφτείτε τον Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα και την Δρακολίμνη και Χαλαρώστε με την Υπέροχη Θέα του Ξενοδοχείου! Ισχύει και για τις Γιορτές! Αρχικής Αξίας 110€ - Έκπτωση 51%.

 48€ για ένα δίκλινο,60€ για ένα τρίκλινο ή 72€ για ένα τετράκλινο για ένα 2ήμερο με πλούσιο πρωινό,ΔΩΡΕΑΝ parking,Αυτόνομη Θέρμανση,ΔΩΡΕΑΝ διαμονή ενός παιδιού έως 3 ετών και Late Check Out (κατόπιν διαθεσιμότητας).Μία προσφορά για το Δίστρατο Ιωαννίνων με απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας,αρχικής αξίας 80€,120€ και 140€ αντίστοιχα! 

ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΙΑ Τ ΡΑΠΕΖΕΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ TAS STAGE


 
20€ εκπτωτικό κουπόνι, για το Tas Stage, στο Γκάζι για να απολαύσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Δημήτρη Μπάση και τον Βασίλη Σκουλά ή κάθε Παρασκευή την Μελίνα Ασλανίδου με την Έλενα Δεληχρήστου, στο Tas Stage, την απόλυτη πρόταση διασκέδασης στο Γκάζι, σε έναν ιδιαίτερο, ζεστό και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον κάθε Παρασκευή ή Σάββατο σε τραπέζι έξι (6) ατόμων!
 

 20€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι 6 ατόμων για να απολαύσετε την Μελίνα Ασλανίδου στον ξεχωριστό χώρο του Tas Stage στο Γκάζι. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον για κάθε Παρακευή, Αρχικής Αξίας 20€. Από το Protopista.gr.

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MOUNTAIN PARADISE 4*"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 24,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΣΕΣ 2200W