ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ&ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ

Χάστε Άμεσα τα Κιλά των Γιορτών και Κερδίστε Ευεξία με Ένα Εξατομικευμένο Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής συνολικά 4 Συνεδριών, με 4 Εβδομαδιαία Διαιτητικά Προγράμματα, με Μέτρηση Λίπους, Μέτρηση Οστικής & Μυϊκής Μάζας, Μέτρηση Υγρών και Εκτίμηση Βασικού Μεταβολισμού! Ένα Πρόγραμμα Διατροφής προσαρμοσμένο σε Εσάς και...Δείτε τη ζωή σας να Αλλάζει, με Άμεση Απώλεια Βάρους... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Eπιστημονικού Κέντρου Κλινικής Διατροφολογίας & Μεταβολικού Ελέγχου, σε 2 Κεντρικά σημεία στην πόλη μας, στην Παύλου Μελά και στην Μπότσαρη!

Ν.ΚΗΦΙΣΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ 15€ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ "ΑΙΜΟΔΙΑΓΝΩΣΗ"

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ/MANICURE ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΤΟ "NAIL PLUS"

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14€ ΓΙΑ 2 ΣΤΟ "ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΝ"

ΤΑΒΕΡΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ"ΣΙΜΟΣ"

18€ Μόνο για ένα Πλήρες Γεύμα για Δύο Άτομα στη Γνωστή Μουσική Ταβέρνα Σίμος στο Χαλάνδρι! Απολαύστε Γεύσεις που Συνδυάζουν την παραδοσιακή κουζίνα και την Σύγχρονη Γαστρονομία με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο! Τα Φρέσκα Υλικά, η Ζωντανή Μουσική και η Εμπειρία των 55 χρόνων λειτουργίας, είναι πλέον εγγύηση για ένα Αξέχαστο Βράδυ! Αρχικής Αξίας 44€ - έκπτωση 59%
 Πλήρες Μενού 2 Ατόμων, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, στη Μουσική Ταβέρνα «Σίμος» στο Χαλάνδρι με 18€ από 44€!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,99ΕΥΡΩ

Μόνο 9,99€ για να δωρίσετε ή να αποκτήσετε ένα (1) Ανδρικό Άρωμα Hijack EdT 100ml που θυμίζει έντονα το γνωστό Versace Blue Jeans, ένα άρωμα οριεντάλ ξυλώδες, ελαφρύ και δροσερό σαν το καλοκαιρινό αγιάζι, που μπορεί να φορεθεί κάθε στιγμή της μέρας και της νύχτας σφραγισμένο μέσα σε ένα πρωτότυπο μπουκαλάκι, από την εταιρεία ''SavelΤrade'' στα Άνω Πατήσια, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Αρχικής αξίας 19€ - Έκπτωση 47%!!
11,99€ για να αποκτήσετε ένα Γυναικείο Άρωμα Papaver -100ml-EdP (θυμίζει OPIUM YSL)!! μια ιδιαίτερα oriental σύνθεση που είναι ιδανική τόσο για την μέρα όσο και νύχτα σφραγισμένη σε ένα όμορφο μπουκαλάκι περιεκτικότητας 100 ml! Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα Car-Gadgets.

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΠΑΛΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ:3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 124€

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ "SEFERLAND"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΙΑΙΤΑ EXPRESS ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OMEGA PHARMA

ΑΧΑΡΝΕΣ:πΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ Η ΑΧΑΡΝΕΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΟ "BAKY'S"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-CAFE-ΠΟΤΟ-ΜΠΥΡΑ ΣΤΑ BAR ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ MARE& TOY ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ερωτική Πρόσκληση, Απολαυστικής και Μοναδικής Διασκέδασης, με Μαγευτικά Μουσικά Ταξίδια, Ανεπανάληπτα Events και θέα… το Απέραντο Γαλάζιο και όχι μόνο, στα Δημοφιλή και Αγαπημένα Bar του Ερωτικού Mare & του Ερωτικού στη Σταυρούπολη! Πρώτη Επιλογή μόλις με 10 ευρώ για Μία (1) Φιάλη Κρασιού ή Δύο (2) Αλκοολούχα Ποτά & Ένα (1) Γευστικότατο Plateau Τυριών - Αλλαντικών για Δύο άτομα! Δεύτερη Eπιλογή μόλις με 1,50 ευρώ (από 3 ευρώ) για Ένα (1) Café ή Ρόφημα της Επιλογής σας! Τρίτη Eπιλογή μόλις με 2 ευρώ (από 5 ευρώ) για Μία (1) Μπύρα! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ"

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ALLOU FUN PARK ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΑΣΟ

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 19,50ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΝΤΟΜΑΤΕΣ"

ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΔΙ PAINTBALL ΣΤΟ "PAINTBALL ARENA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΒΙΟΑΙΘΑΝΟΛΗΣ

ΜΠΑΝΣΚΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ 125€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "WWW.GALLIKA.GR"