ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DEL SOL HOTEL"

 279€ από 590€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο De Sol Hotel! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα και προσφέρεται Ανήμερα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου! 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΙΝΟΚΙΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 5 ευρώ κατά άτομο) της Απολαυστικής Διάσημης Παράστασης Δεσποινίς Μαργαρίτα με την Δήμητρα Παπαδήμα & τον Πέτρο Πέτρου, σε Σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου, στο Θέατρο Αθήναιον! Απολαύστε ένα Απόλυτα Εμβληματικό Έργο, που παίζεται με Τεράστια Επιτυχία σε πάνω από 30 Χώρες του Κόσμου, με την Δεσποινίς Μαργαρίτα να μιλάει και να βγάζει Φωτιές, να είναι μία Αυταρχική αλλά συγχρόνως Τραγική Προσωπικότητα, μια Σεξομανής και Ανικανοποίητη Μέγαιρα, σε ένα Μάθημα που θα μείνει Αξέχαστο τόσο στους Μαθητές της όσο και στους Θεατές της!!! 

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟ ΣΕ ΚΑΜΒΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΑ" Κ "ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ "ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο)  Ενός Υπέροχου Διπλού Θεάματος για Μικρούς και Μεγάλους... με την Κωμική Παράσταση Η Υπηρέτρια που Έγινε Κυρία και της Παράστασης του Θέατρου Σκιών Οι Παλιάτσοι ... με τους Αγαπημένους Φίλιππο Μοδινό, Κασσάνδρα Δημοπούλου και την Παραδοσιακή Τέχνη του Θεάτρου Σκιών του Χρήστου Στανίση, στον Πολυχώρο του Κανναβουργείου στην Έδεσσα, την Κυριακή 23 Μαρτίου! Απολαύστε με τα Αγαπημένα σας Πρόσωπα, Δύο Ξεχωριστές και Μοναδικού Θεάματος Παραστάσεις, που Παίζονται Διαδοχικά η μια μετά την άλλη, σε Τιμή…GoodDeals!  

ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ MEYES VISION CARE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ THE EYE GALLERY

 Μοναδική Προσφορά για Τέλεια Όραση, με Προστασία της Υγιεινής των Ματιών & Άριστη Οπτική Εφαρμογή, από τον Κορυφαίο Οίκο Οπτικών The Eye Gallery με Παραλαβή από Δύο κεντρικά σημεία στη Θεσσαλονίκη, στην Μητρ. Ιωσήφ και στην Αγγελάκη! Μόλις 14,90 ευρώ για Έξι (6) Μηνιαίους Φακούς Επαφής Aqua Clear της Επώνυμης Εταιρίας Meyers Vision Care! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 15,90 ευρώ(από 35 ευρώ) για Έξι (6) Μηνιαίους Φακούς Επαφής Aqua Clear της Επώνυμης Εταιρίας Meyers Vision Care και Ένα (1) Υγρό Καθαρισμού Φακών 60ml! 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "BODY STYLE" ΣΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 Άνοιξη και Καλοκαίρι...Γυμνασμένοι και Απόλυτα Fit… με Oλοκληρωμένο Mηνιαίο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με χρήση όλων των Οργάνων-Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης και Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & Μηνιαία συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Ζumba, Pilates, Power Yoga, Aerobics, Fight, Pump, Total Body, TRX, κ.ά) & Δύο (2) Συνεδρίες Solarium & Απεριόριστη Χρήση Σάουνας & Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής... με την Εγγύηση Δυναμικού Αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Body Style στην Σταυρούπολη! 

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ BEAUTY MARK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ IPL ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

 Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανώδυνης, Ασφαλούς και Οριστικής IPL Αποτρίχωσης, με το πλέον εξελιγμένο και Τεχνολογικά Προηγμένο Σύστημα Αποτρίχωσης με Παλμικό Φως, της Ιταλικής Εταιρίας Seko, για Γυναίκες (με Επιλογή από: Full Μπικίνι / Μασχάλες / Γραμμή Μπικίνι / Γάμπα - Κνήμη /Χέρια-Πήχης-Αγκώνας / Βραχίονας-Αγκώνας / Γραμμή Κοιλιάς-Γραμμή Στήθους / Γραμμή Μέσης) και Άνδρες (με Επιλογή από: Στήθος / Ώμους και Κολάρο / Γάμπες-Κνήμες / Χέρια-Πήχης) με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Ινστιτούτου Αισθητικής Beauty Mark! 

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CULTURAL RESORT&SPA VAELLA PALLAS"

 Πολυτελές Πασχαλινό και όχι μόνο 3ήμερο ή 4ήμερο σε Classic Double Room ή Junior Suite με Τζάκι, στους Πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου με Ένα Πλήρες Εορταστικό Πακέτο, στο Μοναδικού Design και Ύφους Cultural Resort & Spa Vaela Pallas στο Αγαπημένο Ελατοχώρι της Πιερίας! Στην προσφορά περιλαμβάνονται και η Εορταστική Περίοδος της 25ης Μαρτίου και οι Γιορτές του Πάσχα! Φέτος την Άνοιξη και το Πάσχα, Αφεθείτε στην Οικογένεια του Vaela Pallas, που με Αγάπη έχει δημιουργήσει για εσάς ένα Μοναδικό Προορισμό Απολαύσεων! 

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΗΣ ΙΦΙΚΡΑΤΟΥΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ DELIVERY

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ SAM MILLS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "TROFINO"

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΤΗΛΗ ΝΤΟΥΣ-ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ BAGNO CASA

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ 52 ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ-ΧΕΙΛΗ-ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΝΥΧΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "FOREVER TANGO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON