ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ iPL LASER ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / MINI ΦΟΡΗΤΟ ΗΧΕΙΟ TD-V26 ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ , Η/Υ , TABLETS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΙΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ / ΠΑΝΕΛ ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ

15€ κουπόνι για ένα (1) Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης 950 Watt PRIMA P10, με πέντε (5) χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση CE και TUV, κατάλληλο για χώρους έως 15 τ.μ με καλή μόνωση, για υγιεινή θέρμανση και οικονομία όλο το Χειμώνα από την εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Avant Garde Energy. Δυνατότητα αποστολής ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης θέματος της αρεσκείας σας πάνω στο πάνελ μετά την αγορά του. Δίνετε στην εταιρία 285€ επιπλέον. Αρχικής αξίας 360€ - Έκπτωση 21%!!

15€ κουπόνι για ένα (1) Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης 550 Watt PRIMA P6, με πέντε (5) χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση CE και TUV, κατάλληλο για χώρους έως 9 τ.μ με καλή μόνωση, για υγιεινή θέρμανση και οικονομία όλο το Χειμώνα, από την εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Avant Garde Energy. Δυνατότητα αποστολής ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης θέματος της αρεσκείας σας πάνω στο πάνελ μετά την αγορά του. Δίνετε στην εταιρία 200€ επιπλέον. Αρχικής αξίας 270€ - Έκπτωση 26%!!
15€ κουπόνι για ένα (1) Πάνελ Υπέρυθρης Θέρμανσης 350 Watt PRIMA P4, με πέντε (5) χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση CE και TUV, κατάλληλο για χώρους έως 6 τ.μ με καλή μόνωση, για υγιεινή θέρμανση και οικονομία όλο το Χειμώνα, από την εταιρία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Avant Garde Energy. Δυνατότητα αποστολής ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και δυνατότητα έγχρωμης εκτύπωσης θέματος της αρεσκείας σας πάνω στο πάνελ μετά την αγορά του. Δίνετε στην εταιρία 180€ επιπλέον. Αρχικής αξίας 240€ - Έκπτωση 25%!!
25€ κουπόνι για μία (1) Ξυλόσομπα DALIA 10KW, υψηλής απόδοσης και μέγιστης οικονομίας, κατάλληλη για χόρους έως 60 τ.μ., με δύο (2) χρόνια εγγύηση. Προσφορά της εταιρείας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας Avant Garde Energy με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Δίνετε στην επιχείρηση 230€ επιπλέον. Αρχικής αξίας 350€ - Έκπτωση 34%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ OMRON - 30 ΚΑΨΟΥΛΕΣ GARLIC OIL

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΧΕΡΙΟΥ ( ΤΕΜΠΕΛΗΣ )

Εξοικονομείτε χρήματα γλιτώνοντας την αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων και βελτιώστε την ορατότητά σας από την βροχή! Μία συσκευή Wiper Wizard που καθαρίζει και λειαίνει τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων με ένα απλό πέρασμα από το Sulehria Brothers, μόνο 9€!

Απολαύστε με άνεση τις μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο σας! Μια βάση ξεκούρασης χεριού (τεμπέλης), που βιδώνει στην υπάρχουσα βάση του αυτοκινήτου σας με εύκολη προσαρμογή από την εταιρεία COVERVILLE, μόνο 59€!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΑΛΙΑ SOHO - ΜΑΚΗΣ ΤΣΕΛΙΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΣ PALK GROUP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΠΡΕΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ FARBGEL

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ROLLY WALKER ELECTRIC

ΝΑΥΠΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " PALATAKI APARTMENTS & STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΑΝΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΑΚΡΟΤΑΙΝΑΡΙΤΗΣ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΛΥΜΠΟΣ / 3 ΗΜΕΡΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΩΝΕΣ " ΔΗΜΑΤΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΡΟΠΟΛΗ ΜΑΝΗΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ " AREOS POLIS BOUTIQUE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

240€ από 490€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων σε ΣΟΥΪΤΑ με πρωινό buffet, στο Areos Polis Boutique Hotel στην Αρεόπολη Μάνης! Προσφέρεται 1 welcome drink για καλωσόρισμα, 1 χαλαρωτικό massage 30’ για 2 άτομα και ένα Πλήρες Δείπνο για 2 άτομα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 κατόπιν διαθεσιμότητας και Late Check out στις 18:00 ! Για ένα παιδί έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης!

130€ από 260€ για 3 Ημέρες / 2 Διανυκτερεύσεις 2 Ατόμων σε Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Πρωινό buffet, στο Areos Polis Boutique Hotel στην Αρεόπολη Μάνης! Προσφέρεται τοπικό λικέρ για καλωσόρισμα και σπιτικά γλυκά στο δωμάτιο!! 

BANSKO / ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ / ΔΙΑΜΟΝΗ " REGNUM HOTEL & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " Ο ΝΙΚΟΛΑΣ " ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ " EMPATI NORTH " ΑΘΗΝΑ

20€ εκπτωτικό κουπόνι, για τραπέζι έξι (6) ατόμων στο EMPATI North, την πιο γνωστή Πίστα των Βορείων Προαστίων, για να διασκεδάσετε παρέα με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Σπύρο Σπυράκο και Γιώργο Δασκουλίδη κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Δίνετε στο κατάστημα 80€ επιπλέον την Παρασκευή ή το Σάββατο.
20€ εκπτωτικό κουπόνι, για το ΕΜΠΑΤΗ North, την πιο γνωστή Πίστα των Βορείων Προαστίων, για να Διασκεδάσετε με τους Θέμη Αδαμαντίδη, Σπύρο Σπυράκο και Γιώργο Δασκουλίδη κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε τραπέζι έξι (6) ατόμων !! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΤΑΒΕΡΝΑ " Ο ΚΩΣΤΑΣ " ΠΑΡΝΗΘΑ

Ταβέρνα - « Ο Κώστας» - Πάρνηθα!!! - 22€ από 45€ (Έκπτωση 51,11%) για ένα Πλήρες Γεύμα 2 ατόμων στην παραδοσιακή ταβέρνα "Ο Κώστας" στους πρόποδες της Πάρνηθας! Η προσφορά περιλαμβάνει 2 Ορεκτικά ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, 1 Σαλάτα ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, 2 Κυρίως ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, 2 γλυκά & ½ Κρασί ή 1 Μπύρα ή 2 Αναψυκτικά!!! Απολαύστε το γεύμα σας σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, όπου η εμπειρία και ή ποιότητα αποτελούν εγγύηση για ένα υπέροχο και απολαυστικό φαγητό!!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ " LES AMIS HOTEL " ΑΘΗΝΑ / ΒΑΡΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΒΑΡΕΛΙΣΙΑ ΜΠΙΡΑ - ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ Η ΤΥΡΙΩΝ " NV NUEVO PANOROMOU "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ / ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ / ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ / ΓΛΥΦΑΔΑ


Περιποίηση μαλλιών!! 6€ από 19€ για ένα (1) Λούσιμο, ένα (1) Χτένισμα Απλό, μία (1) Μάσκα Μαλλιών, από τον ολοκαίνουργιο και μοντέρνο χώρο Haute Coiffure Dimitris Karoulias στο Περιστέρι. Έκπτωση 68%!!
22€ από 60€ για ένα πακέτο περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει Βαφή, Κούρεμα, Λούσιμο, Φορμάρισμα, στον πολυτελή χώρο του κομμωτηρίου Σάββας στη Γλυφάδα. Έκπτωση 63%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " MERLIN SPA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΡΥΔΙΩΝ - ΧΕΙΛΙΩΝ " VENUS STYLE "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " QUEENS NAILS "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ " YIOTIS COIFFURE " ΜΑΡΟΥΣΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ / ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΣΑΖ Η RELAXING MASSAGE ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΜΑΣΑΖ / TAILOR MADE MASSAGE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΦΡΑΦΙΣΜΑ ΔΟΝΤΙΟΥ - ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ " CITY GOLD SPA "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ - ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΜΠΡΙΖ - ΠΛΥΣΙΜΟ - ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ AIR CONDITION

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ