ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 31,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ SHELL

ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ"




 Απολαύστε μόνο με 10€ ένα Λούσιμο, ένα Χτένισμα και μία Θεραπεία Αναδόμησης και Θρέψης, πάντα με εξειδικευμένα προϊόντα της L'Oreal Professionnel. Δώρο ένας Σχηματισμός Φρυδιών στον υπέροχο και φιλόξενο χώρο του Κομμωτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα. Αρχικής αξίας 25€

 Μόνο 35€ από 110€ για μία Βαφή και Ανταύγειες Flash (για οποιοδήποτε μάκρος μαλλιού), ένα Λούσιμο και ένα Φορμάρισμα με εξειδικευμένα προϊόντα της L'Oreal Professionnel. Από το Κομμωτήριο ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα! Επιπλέον, αποκτάτε έκπτωση 40% για όλες τις πρόσθετες υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε στην ίδια επίσκεψη!


 Μόνο 9€ για ένα Ανδρικό Κούρεμα, και ένα Λούσιμο, πριν και μετά το κούρεμα, μαζί με Χαλαρωτικό Μασάζ, πάντα με τα εξειδικευμένα προϊόντα της L'Oreal Professionnel, στον φιλόξενο χώρο του Κομμωτηρίου ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ ΤΑΝΙΑ στην Κάτω Τούμπα. Αρχικής αξίας 15€.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ MANICURE/PEDICURE ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΤΖΩΡΤΖΙΑ"

ΠΑΡΙΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 12 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ RF ΚΑΙ FULL BODY MASSAGE ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ "MEDICAL ESTHETICS"

 Το Χριστουγεννιάτικο δώρο του 2013 αποκλειστικά στα Medical Esthetics Συντάγματος!! 30€ για να εξαφανίσετε τις ρυτίδες του προσώπου σας με 12 Θεραπείες Ραδιοσυχνοτήτων RF της πιο εξελιγμένης μεθόδου αμερικανικής τεχνολογίας μαζί με ένα Full Body Massage διάρκειας 60 λεπτών και ένα μήνα διατροφολογικής παρακολούθησης από κλινικό διαιτολόγο για γρήγορη απώλεια έως 5 κιλά με όλες τις επιστημονικές μεθόδους, στο ινστιτούτο ''Medical Esthetics'' στο Σύνταγμα, αρχικής αξίας 650€ - Έκπτωση 95%!!!!!!


ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ SERVICE-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "COMPUTER SOLUTION"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14,70ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ BAUSCH&LOMB SOFLENTS 59 Η EZ SOFT

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ΚΕΡΙ Η ΧΑΛΑΟΥΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΤΟΥΡΤΑ-ΔΩΡΟ" ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΙΔΗ

ΧΑΛΚΙΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΕΟΡΤΩΝ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL PALIRIA"

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "CITY GOLD SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΚΥΒΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ(ΟΞΙΑ&ΔΡΥΣ) ΜΕ 98ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDEN WOOD

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ" ΜΕ 5ΕΥΡΩ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&ΜΕ 7,90 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΡΟΛΟΙ/ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΜΕ ΚΟΡΝΙΖΑ

 Από 11€ για ένα πρωτότυπο Ρολόι Τοίχου με την αγαπημένη σας φωτογραφία ή μια παράσταση της επιλογής σας, για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας, με διαστάσεις 20x20cm ή 14€ για διαστάσεις 30x30cm, με παραλαβή από την Raferi Digital στην Θεσσαλονίκη ή με αποστολή Πανελλαδικά, αρχικής αξίας 16€ και 21€ αντίστοιχα. Έκπτωση 58%

 Ρολόι-Ξυπνητήρι :7,90€ για ένα ΡΟΛΟΙ/ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ με Κορνίζα για να ξυπνάτε κάθε μέρα με τη φωτογραφία των αγαπημένων σας προσώπων.

 Ρολόι Τοίχου με την αγαπημένη σας φωτογραφία . ΡΟΛΟΙ ΤΟΙΧΟΥ διαστάσεων 20x20 ή 30x30 από 11€ Από την εταιρεία Ψηφιακών Εκτυπώσεων Raferi Digital

BANSKO:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ Η 6ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BALKAN JEWEL RESORT" ΑΠΟ 49ΕΥΡΩ


 3 ημέρες στo Bansko στο Balkan Jewel Resort 4 αστέρων (2 διανυκτερεύσεις και για τα 2 άτομα) με πρωϊνό, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά, χρήση spa, γυμναστήριο, μπιλιάρδο, τένις, πισίνα, χώρο παιχνιδιών, παιδότοπο, ιντερνετ, parking και Ειδική τιμή για 3 εκδρομές, μόνο 49€ από 108€, Έκπτωση 54% (9€ κουπόνι τώρα και 40€ κατά την άφιξη)!

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "SCHEPPERS HOTEL" ΜΕ 155ΕΥΡΩ

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ/ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ&ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE ΑΠΟ ΤΟ"ALL CUT ABOUT"

 19€ από 40€ γιά ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει, μία (1) βαφή (ρίζα), ένα (1) κούρεμα, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) χτένισμα και μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης μαλλιών, από το κομμωτήριο All Cut About, λίγα μέτρα από τον σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω. Αξίας.Έκπτωση 53%!


 19€ για 1 Βαφή, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Λούσιμο και 1 Θεραπεία Ενυδάτωσης και Αναδόμησης μαλλιών, για εντυπωσιακή εμφάνιση στο κομμωτήριο All cut about στο Αιγάλεω. Αξίας 40€. Έκπτωση 53%.

 SUPER DEAL για όμορφα & λαμπερά μαλλιά. Μόνο 5€ από 15€ (-67%) για 4 υπηρεσίες: 1 Γυναικείο Κούρεμα, 1 Θεραπεία ενυδάτωσης μαλλιών, 1 Φορμάρισμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του All Cut About στο Αιγάλεω., πλησίον μετρό.
5€ από 14€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών μαζί με Λούσιμο- Ή - 8€ από 28€ για 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Μάσκα ενυδάτωσης μαλλιών και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε to look σας με τις επαγγελματικές υπηρεσίες του All Cut About στο Αιγάλεω. Έκπτωση 64%.
7€ για 1 manicure με ημιμόνιμη Βαφή (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες, με επιλογή σε σχέδια και Strass της προτίμησης σας και 1 αποτρίχωση ανω χείλους με κλωστή, στο κομμωτήριο All cut about, στο Αιγάλεω. Αξίας 17€. Έκπτωση 59%.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ GOGO PILOW& ΜΕ 8,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ TOTAL PILLOW



14,90€ για ένα θαυματουργό μαξιλαράκι «Go Go Pillow» που συγκρατεί με ασφάλεια και απόλυτη άνεση το tablet PC σας και καθώς ξεκουμπώνει μετατρέπεται σε μαξιλάρι ταξιδίου, μεταφέρεται ως σακίδιο πλάτης, σε 4 διαφορετικά χρώματα, από το κατάστημα Sulehria Stores, στο κέντρο της Αθήνας, αξίας 25€. Και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα

 14.9€ για το απίθανο GOGO PILLOW, ένα μαξιλάρι 3 σε 1, το οποίο διαμορφώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα από μαξιλάρι για να τοποθετήσετε το tablet σας, σε μαξιλάρι/προσκέφαλο ταξιδιού και σε σακίδιο πλάτης. Κάθεται σε κάθε επιφάνεια και ταιριάζει σε όλα τα tablets της αγοράς. Διατίθεται σε 4 χρώματα (μπλε, ροζ, γκρι ή κόκκινο χρώμα). Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 40%


Gogo Pillow!!14.90€ από 25€ για ένα εκπληκτικό μαξιλάρι Gogo Pillow, που σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση στο tablet PC σας οπουδήποτε και αν πάτε, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA STORE στην Αθήνα ή 17.90€ από 28€ με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε γωνία, σχεδόν σε κάθε επιφάνεια και με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του, το Gogo Pillow μεταμορφώνεται σε ένα μαξιλάρι ταξιδίου ή με τους ειδικούς ιμάντες να μετατραπεί σε ένα πρακτικό σακίδιο.

Πανελλαδικά: Ήρθε και το... πολυμορφικό μαξιλαράκι! Μόνο 15,90€ για ένα μαξιλάρι GoGo Pillow! Ένα μαξιλάρι 3 σε 1, το οποίο διαμορφώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα, από ένα μαξιλάρι για να τοποθετήσετε το tablet σας γίνεται μαξιλάρι ταξιδιού! Μπορείτε να τοποθετήσετε το tablet, στο κεφαλάρι του αυτοκίνητου και στο ταξίδι. Περιεκτικότητα σε ίνες 100% Microfiber και Διαστάσεις 12.4x11.5 ίντσες. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΟΥΖΕΡΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 17ΕΥΡΩ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΙΩΛΚΟΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ"

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 3,5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "CARE4U"

ΑΘΗΝΑ:ΥΓΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ TOYO

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 149ΕΥΡΩ

ΜΑΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΜΑΓΑΖΙΑ-ΧΑΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΣΤΟ "ΕΜΠΑΤΗ nORTH"

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΛΟΓΟ "ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ"

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 33ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "OFITEIA FARMHOUSE"

 ΔΙΑΚΟΠΕΣ στο ΠΑΡΝΑΣΣΟ. 129€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) τα 2άτομα σε δίκλινο, με ημιδιατροφή, στον πανέμορφο ΠΑΡΝΑΣΣΟ στο OFITEIA HOTEL, για την περίοδο 23/12/2013 έως και 27/12/2013. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 258€ αντίστοιχα, έκπτωση 50%.


 Σαββατοκύριακo. Διακοπές στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ. 69€ τα 2 άτομα σε δίκλινο, 3 ημέρες (2 διανυκτερευση), με πλούσιο πρωινό, στον πανέμορφο ΠΑΡΝΑΣΣΟ στο OFITEIA HOTEL, για την περίοδο 30/11/2013 έως και 22/12/2013. Late check out στις 18.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 69€, έκπτωση 50%.



 ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ. 117€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) τα 2άτομα σε δίκλινο, με ημιδιατροφή, στον πανέμορφο ΠΑΡΝΑΣΣΟ στο OFITEIA HOTEL, για την περίοδο 27/12/2013 έως και 30/12/2013. Late check out στις 15.00μμ ανάλογα με την διαθεσιμότητα. Το πρώτο παιδί έως 8 ετών, δωρεάν. Αρχικής αξίας 234€ αντίστοιχα, έκπτωση 50%.
 Ofiteia Farmhouse!!60€ από 120€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα με πρωινό, στο Ofiteia Farmhouse, που βρίσκεται στην Αμφίκλεια Παρνασσού!! Περιτριγυρισμένο από ένα καταπράσινο τοπίο στους πρόποδες του Παρνασσού το Ofiteia Farmhouse υπέροχες στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας!! Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ECHINACEA PURPUREA MAZI ME BITAMINH C