ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "HAIR AND NAIL SPA BY CHRISTEN'S"


 40€ για ένα πλήρες πακέτο περιποίησης ομορφιάς που περιλαμβάνει 1 βαφή, 1 ανταύγειες, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα, 1 spa manicure με ημιμόνιμο χρώμα διάρκειας 3 εβδομάδων, 1 spa pedicure, 1 θεραπεία αναδόμησης μαλλιών και 1 καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, για όλα τα μήκη μαλλιών, για να κάνετε ένα δώρο φροντίδας και περιποίησης στον εαυτό σας, από την εξειδικευμένη ομάδα του κομμωτηρίου Hair and Nails Spa by Christen’s, στην Γλυφάδα. Αξίας 200€. Έκπτωση 80%.

ΠΑΤΗΣΙΑ-ΚΥΨΕΛΗ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 22ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "HAIRSTYLING BY MATIN.A"



 22€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προϊόντα Igora by Schwarzkopf, L Oreal και Essie, για μία ολοκληρωμένη περιποίηση της εμφάνισης σας στο Hairstyling by Matin.a στο Μαρκόπουλο. Αξίας 75€. Έκπτωση 71%. 

ΑΘΗΝΑ:ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ TAXI ΚΑΙ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



 25€ το μήνα για την Τήρηση Βιβλίων για TAXI, που περιλαμβάνει Ενημέρωση ( τιμολόγια εσόδων -εξόδων Ζ ) και Τριμηνιαίο ΦΠΑ.Μία προσφορά από το έμπειρο και εξειδικευμένο λογιστικό γραφείο TAXPOINT στη Βούλα,αρχικής 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ 94,8 ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΠΩ"


 Το Σημειωματάριο - Ημερολόγιο του ΕΡΩΤΙΚΟΥ 94,8... γράφει Ιστορία! Που ίσως να είναι η δική σας! Το ιδανικό Γιορτινό Δώρο με νόημα...αφού Κάθε μέρα της Νέας Χρονιάς ξεκινάει με ένα Μήνυμα από τα περίφημα και Αγαπημένα Σποτάκια που ακούγονται στον Ερωτικό 94,8! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Σημειωματάριο - Ημερολόγιο του Ερωτικού 94,8 με τίτλο 'Οσα δεν Τόλμησα να Πω με Παραλαβή από 4 Κεντρικά Σημεία στη Θεσσαλονίκη και με Δυνατότητα Αποστολής στο Χώρο σας! Χαρίστε το στους Αγαπημένους σας, στους Φίλους σας...ακόμα και σ' αυτούς που έχετε καιρό να δείτε ή να μιλήσετε! Μια αφορμή να ρθείτε πιο κοντά αυτές τις μέρες των Γιορτών...που γίνονται Θαύματα!!!

ΑΘΗΝΑ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "METRO BEAUTY LASER&SPA"


 39€ για ένα Χριστουγεννιάτικο Πακέτο Ομορφιάς!! Γιορτάστε τα Χριστούγεννα πιο Όμορφη & Λαμπερή από ποτέ! Aπό τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa, στα Μετρό Ελληνικού (Νέο Κατάστημα) & Αγ. Δημητρίου, αρχικής αξίας 390€.


 19€ για ένα Γιορτινό Πακέτο Ομορφιάς! Γιορτάστε τα Χριστούγεννα πιο Όμορφη & Λαμπερή από ποτέ! Aπό τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa, στα Μετρό Ελληνικού (Νέο Κατάστημα) & Αγ. Δημητρίου, αρχικής αξίας 190€

. 10€ για να αναπλάσετε το πρόσωπό σας με τη μέθοδο του φωτός & να αναδείξετε τη φυσική του ομορφιά, από τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa, στα Μετρό Ελληνικού (Νέο Κατάστημα) & Αγ. Δημητρίου, αρχικής αξίας 100€.

ΦΙΛΟΘΕΗ;ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 14,80ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ-ΣΑΛΑΤΑ-ΠΑΤΑΤΕΣ-ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

 14,80€ για 1 κοτόπουλο σούβλας ολόκληρο, 1 σαλάτα ελληνική ή εποχής, 1 μερίδα πατάτες, 2 μερίδες ψωμί και 2 αναψυκτικά ή μισό κιλό κρασί. Από τα Σουβλάκια της Φιλοθέης, για delivey, take-away ή γεύμα στο εστιατόριο. Αρχικής Αξίας 27,30€, Έκπτωση 46% !!


 14,80€ για ένα ολόκληρο κοτόπουλο σούβλας περίπου 1.200 gr., μια σαλάτα εποχής ή ελληνική, μια μερίδα τηγανητές πατάτες, ένα καρβελάκι ψωμί από το φούρνο με τα ξύλα και δύο αναψυκτικά ή μισό κιλό κρασί,από τα Σουβλάκια της Φιλοθέης για γεύμα στο εστιατόριο ή delivery ή take away. Αρχική αξία 27,30€. Πληρώνετε 2,80€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ

PAMPOROVO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 138ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ"NEVIASTATA HOTEL&SPA"

ΑΛΙΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 45ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΒΑΦΗ-ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "YORKELL"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΠΥΡΕΣ&ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΠΥΡΑΡΙΑ "ΠΥΞΙΔΑ"

ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ TANGO ΣΤΟ "MYTANGO"

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ/ΧΑΜΑΜ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ&ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ 'HEALTH SPA"

ΑΙΓΑΛΕΩ:ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ-DELIVERY/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΓΥΡΟBANK"

ΚΑΛΛΙΘΕΑ;ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,8ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ "CASA DI PIZZA"

ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-DELIVERY/ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ"ΛΑΓΩΝΙΚΑ"


 9.8€ για 8 καλαμάκια της αρεσκείας σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 6€ για 2 τυλιχτά γίγας με γύρο της επιλογής σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 5.5€ για μια μερίδα γύρο της επιλογής σας, απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

 6.2€ για 2 τυλιχτά με γύρο της επιλογής σας, μια μερίδα πατάτες φρέσκιες και ένα αναψυκτικό της επιλογής σας , απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα


 4.9€ για 1 φιλέτο κοτόπουλο στήθος , απο το εστιατόριο του Λαγώνικα στα Κάτω Πετράλωνα

ΓΛΥΦΑΔΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ-DELIVERY/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "HOME PIZZA"

 12€ για 2 μεσαίες πίτσες (26cm) της επιλογής σας από τον κατάλογο, από το εστιατόριο Home Pizza στη Γλυφάδα


 16€ για 2 γίγας πίτσες (34cm) της επιλογής σας από τον κατάλογο, από το εστιατόριο Home Pizza στη Γλυφάδα


 12€ για 2 μεσαίες πίτσες (26cm) της επιλογής σας από τον κατάλογο, από το εστιατόριο Home Pizza στη Ιλιούπολη


 16€ για 2 γίγας πίτσες (34cm) της επιλογής σας από τον κατάλογο, από το εστιατόριο Home Pizza στην Ηλιούπολη

 9€ για 2 μακαρονάδες από τον κατάλογο, από το εστιατόριο Home Pizza στη Ηλιούπολη

ΖΑΓΟΡΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 139ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΘΗΝΑ"


139€ για ένα μοναδικό 3ήμερο για 2 άτομα στο πανέμορφο χωριό Ελάτη στα Ζαγοροχώρια που περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, σε δίκλινο δωμάτιο, welcome drink, early check in, late check out , πρωινό (late μέχρι 12.30 π.μ.), ένα ποτό ανά άτομο, απλό ή special με πιάτο στο μπαρ του ξενοδοχείου και δωρεάν διαμονή για ένα παιδί, στο πολυτελές "Ξενοδοχείο Αθηνά", αρχικής αξίας 280€- Έκπτωση 50%!!

 Αποδράστε στα μοναδικά Ζαγοροχώρια! 109€ για ένα πλήρες τριήμερο 2 ατόμων σε deluxe δίκλινο δωμάτιο στο πολυτελές ξενοδοχείο 4* Αθηνά! Συμπεριλαμβάνεται πλούσιο πρωϊνό με τοπικά εδέσματα και δυνατότητα early check in, late check out. Ισχύει για όλο τον χειμώνα!


 Μόνο 175€ από 300€ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) σε Deluxe Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι, πρωινό και βραδινό στο 4 Αστέρων Ξενοδοχείο Αθηνά, στο Ζαγόρι! Προσφέρεται Welcome Drink για καλωσόρισμα και late check out! Για ένα παιδί η διαμονή είναι δωρεάν!

ΓΑΛΑΤΣΙ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ-DELIVERY/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 3.5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΜΕ ΓΥΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ-ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΤΥΛΙΧΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΕΛΕΙΟΣ"

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ-DELIVERY/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΕΜΠΑΠ-ΠΑΝΣΕΤΑ Η ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΨΗΤΟ ΛΕΜΟΝΙ"

ΑΘΗΝΑ:ΩΔΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΣΗΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ CARL-ORFF

 Χριστουγεννιάτικη προσφορά!!50€ από 240€ για ένα ετήσιο πακέτο διδασκαλίας με τη μουσικοκινητική μέθοδο Carl-Orff, για σπουδαστές 4-6 ετών στο Ωδείο Θαλής στα Μελίσσια ή στη Μουσική Σχολή Θαλής στο Μαρούσι, για να ανακαλύψουν μόνα την κλίση τους!

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;"

Τι σχέση έχει ένας μυστηριώδης αρκούδος & μια φτωχή κοπέλα; Θα το μάθετε στο Θέατρο Εν Αθήναις, που παρουσιάζει το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;»! Μετά την παράσταση σας περιμένουν εκπλήξεις και δώρα στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 1 άτομο, 5€!


 Για εισιτήριο δύο (2) ατόμων, στο παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη λευκού αρκούδου και μιας φτωχής κοπέλας! Μία απίστευτα διασκεδαστική παράσταση, από το θέατρο Εν Αθήναις... στις καρδιές όλων των μικρών μας φίλων!



 Παρακολουθήστε το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη λευκού αρκούδου και μιας φτωχής κοπέλας στο θέατρο Εν Αθήναις. Εισιτήριο εισόδου για 2 άτομα, μόνο 10€!

Το παιδικό παραμύθι «Από πού πάνε για το κάστρο, παρακαλώ;», που μιλάει για την σχέση ενός μυστηριώδη αρκούδου & μιας φτωχής κοπέλας, παρουσιάζεται για 3η συνεχή χρονιά, στο θέατρο Εν Αθήναις. Εισιτήριο γενικής εισόδου, 2 ατόμων, 10€!