ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΡΟΣ(ΛΟΓΑΡΑΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 55€

ΔΕΙΠΝΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ " ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ-FISH WINE RESTAURANT " ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ

ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ LE SENS ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΑ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΩΜΑΤΑ

 Η πιο Αρωματική, Έξυπνη και Οικονομική Προσφορά και όχι μόνο…με την Υπογραφή Ποιότητας του Αρωματοπωλείου LE SENS στο Kέντρο της Καλαμαριάς! Δηλώνεις Απλά το Αγαπημένο Επώνυμο Άρωμα της Επιλογής σου... και το Παραλαμβάνεις Άμεσα σε Μοναδική και Απίστευτη Τιμή για να Εντυπωσιάσεις και να ξεχωρίσεις, με τον πιο Οικονομικό Τρόπο! Γυναικεία και Ανδρικά Αρώματα τύπου Επώνυμων Οίκων Γαλλικής Ποιότητας... με μόλις 3,5 ευρώ για Άρωμα 30ml ή 5,5 ευρώ για Άρωμα 50ml ή 8 ευρώ για Άρωμα 100ml ή 5 ευρώ για Ευεργετικό Αμυγδαλέλαιο 100ml με το Άρωμα της επιλογής σας!!!

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΟ DR ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΗΠΑ Κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 Οι Πόνοι Φεύγουν, η Χαμένη Ευλυγισία και η Ευεξία Επιστρέφουν, … με μία Ανακουφιστική Προσφορά... με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Κέντρου Μυοσκελετικών Παθήσεων του Εξειδικευμένου Οστεοπαθητικού - Dr Χειροπρακτικής ΗΠΑ κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου! Μόλις 24 ευρώ για Μία Ολοκληρωμένη Εξειδικευμένη Συνεδρία Χειροπρακτικής με: Ένα (1) Θεραπευτικό Μασάζ μετά από Μία (1) Εξειδικευμένη Εξέταση & Αξιολόγηση της Σπονδυλικής σας Στήλης, των Άκρων και της Παθούσας Περιοχής με Ανάταξη - Ξεμπλοκάρισμα της Πλάτης, της Μέσης και του Αυχένα με Μία (1) Χειροπρακτική Θεραπεία για Άμεση Αντιμετώπιση της Παθούσας Περιοχής μέσω Ειδικών Χειρισμών και Αναλυτική Καθοδήγηση Επίλυσης του Προβλήματος σας και Συμβουλευτική Υποστήριξη σε θέματα Ενδυνάμωσης και Ορθοσωμίας! Αντιμετωπίστε Άμεσα τους Βασανιστικούς Πόνους σε μία Επίσκεψη …..! 


ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ " ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ " " ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ " " ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΡΙΓΚΛΟΝΤ 2 " " Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ " Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "



 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για να Επιλέξετε Μία Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας... με την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Εξαιρετικής & Βραβευμένης Γαλλικής Κομεντί Έρωτας με την Πρώτη Μπουνιά…με μια Ανατρεπτική Ιστορία Ενηλικίωσης που αντιστρέφει τους Ρόλους ανάμεσα στα δύο Φύλα… ή το Οσκαρικό Ντοκιμαντέρ Το Αλάτι της Γης…σε Ένα Μαγικό Ταξίδι με τον Κορυφαίο Φωτογράφο Σεμπαστιάο Σαλγκάδο στο Ανθρώπινο Τοπίο και την Ψυχή της Φύσης… ή την Υπέροχη Κωμωδία Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ 2 με τους Αγαπημένους Ρίτσαρντ Γκιρ, Μάγκι Σμιθ κ.α… ή την Βραβευμένη Ταινία του Φρανσουά Οζόν Η Καινούρια Φιλενάδα… με μια Ερωτική Ιστορία γεμάτη σασπένς… ή την Νέα Ταινία του Θρυλικού Κινηματογραφιστή Αλεχάντρο Χοδορόφσκι Ο Χορός της Πραγματικότητας!