ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ EPIRUS PALACE HOTEL

 Καθαρά Δευτέρα στο 5 αστέρων Epirus Palace Hotel, στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) που επιμελείται ο διάσημος Σεφ Έκτορας Μποτρίνι, σε Executive Signature δωμάτιο μόνο με 240€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " PARTY TIME " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο των Τελευταίων Παραστάσεων του Κορυφαίου & ιδιαίτερα Επίκαιρου Θεατρικού Έργου Party Time του Χάρολντ Πίντερ, με τον Γιώργο Κιμούλη στην Σκηνοθεσία και στον Πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα Πολυάριθμο Καστ Εξαιρετικών Ηθοποιών -Αναστασία Κατσιναβάκη, Γιάννης Κοτσαρίνης, Ντέπυ Μαλλιαρού, Ισιδώρα Μπουζιούρη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Αρετή Ντάλιου, Στάθης Παναγιωτίδης, Βασίλης Πουλάκος, Γιώργος Στριφτάρης, Χρήστος Συριώτης, Ειρήνη Τσάβα- στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, στη Καλαμαριά! Ένα Σπουδαίο Θεατρικό Έργο που θα παρουσιαστεί παράλληλα, την ίδια Εποχή για Πρώτη Φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και Βασίζεται σε Τέσσερα Πολιτικά Έργα του Χάρολντ Πίντερ και έχει ως Κύριο Θέμα την Πολιτική Απάθεια που προέρχεται από την Βία του Συστήματος και την Κρατική Τρομοκρατία! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ-STAND UP COMEDY " 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ GREEK " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ

 Μετά από τις Ανοιξιάτικες Sold Out Εμφανίσεις, ο Κορυφαίος Εκπρόσωπος του Stand Up Comedy Επιστρέφει για να μας Χαρίσει Μοναδικές Στιγμές Γέλιου! Μόλις 12 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για την Ξεκαρδιστική Παράσταση 50 Αποχρώσεις του Greek, με τον Ανεπανάληπτο και Αγαπημένο Σίλα Σεραφείμ και Guest Star τον Θανάση Κάιν Σαμαρά, στο Θέατρο Εγνατία! To Stand Up Comedy στα… Καλύτερα του με τον Σίλα να Προσγειώνεται στη Φιλόξενη Σκηνή του Θεάτρου και να Στήνει μια Υπέροχη Παράσταση γύρω από αυτό το Εξαιρετικό Φαινόμενο που λέγεται Νεοέλληνας, Γιορτάζοντας Παράλληλα τα 20 Χρόνια του στο Stand-Up Comedy! 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΠΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SPECIALDEAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ AURILE ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ESPRESSO

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΑΤΤΙΚ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΣΤΑ ΙΛΙΣΙΑ

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΥΡΙΑ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 15€