ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΜΠΥΡΑ/ΚΑΦΕΣ "CAFE-ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΞΑΡΧΑΚΟΣ"

Απολαυστική Πρόταση Εξόδου και Διασκέδασης, στο Κέντρο της πόλης σε ένα Καταπράσινο Χώρο με Μοναδική Ιστορία, στο Αγαπημένο και Πανέμορφο Στέκι του Café - Μουσική Σκηνή Ξαρχάκος απέναντι από το Βασιλικό Θέατρο, για μία Υπέροχη Πρωινή ή Απογευματινή Απόδραση Χαλάρωσης ή για Μοναδικές Βραδινές στιγμές Διασκέδασης με Live Μουσικά Σχήματα! Απολαύστε μόλις με 1,50 ευρώ τον Café ή το Ρόφημα σας, Δροσιστείτε μόνο με 2 ευρώ με Μία Μπύρα και Διασκεδάστε με την παρέα σας μόλις με 10 ευρώ με Μια Φιάλη Κρασιού & Ένα Γευστικό Plateau Τυριών - Αλλαντικών για Δύο Άτομα!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΓΡΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΕΠΑΝΑΚΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΦΟΡΗΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΛΩΝ-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΚΟΥΠΑ-ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για μια Σκούπα - Ατμοκαθαριστή 5in1 που χωρίς την χρήση απορρυπαντικών και χημικών σας εξασφαλίζει ένα απόλυτα καθαρό σπίτι
που χωρίς την χρήση απορρυπαντικών και χημικών σας εξασφαλίζει ένα απόλυτα καθαρό σπίτι!
Καθαρίστε και Απολυμάνετε σε λίγα λεπτά, με την δύναμη του ατμού, τα πατώματά σας, τους τοίχους, τα χαλιά σας, τον φούρνο σας, τα τζάμια, τα είδη υγιεινής, τις ταπετσαρίες των επίπλων σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας ακόμα και τα ρούχα σας ΧΩΡΙΣ χημικά από το κατάστημα Sulehria Store με ΔΩΡΕΑΝ πανελλαδική αποστολή!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "POLYMNIA STUDIOS"

BOROVETS:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

ΚΑΛΟΓΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "AMALIA HOTEL"

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ "AGGELOS HOTEL"

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "KORAKAKIS BEACH"

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "TRIFILIA HOTEL"

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTANA HOTEL&SPA"

170€ από 410€ (Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ για 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 1 Relax Massage διάρκειας 30 λεπτών και κάντε ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του γυμναστηρίου, του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δώρο, με πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης!!! Για όσους διαμείνουν από 21/08 έως 13/09 θα έχουν την ευκαιρία να είναι μαζί με τις αποστολές Mπάσκετ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που πραγματοποιούν (σε διαφορετικές ημερομηνίες η κάθε μία) την προετοιμασία τους!!!

ΡΟΥΜΑΝΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ&ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ

Sinaia Ρουμα: Με 480€ το άτομο ταξιδέψτε οικονομικά 8 ημέρες στο χιονοδρομικό Sinaia της Ρουμανίας σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό, με αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων και αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014!
Poiana Brașov: Με 550€ το άτομο ταξιδέψτε οικονομικά 8 ημέρες στο χιονοδρομικό Poiana Brasov της Ρουμανίας σε κεντρικά ξενοδοχεία με πρωινό, με αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων και αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή του Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2014!

ΜΕΘΩΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ARIS HOTEL"

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "APOLLON HOTEL"

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "GRAND HOTEL BANSKO"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ

Μονοήμερη κρουαζιέρα στα γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού Αίγινα-Πόρο-Ύδρα! Εξασφαλίσαμε 250 θέσεις την ημέρα το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 στην εκπληκτική τιμή των 19,90€ για τους μεγάλους και 9,90€ για τα παιδιά 4-12 ετών, για τη μονοήμερη κρουαζιέρα του “Aegean Glory”, το μοναδικό με πισίνα, σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει περιήγηση στα νησιά, χορταστικό γεύμα σε πλούσιο μπουφέ και διασκέδαση με ζωντανή μουσική, από την “Pleasure Cruises” - έκπτωση έως 86%!!!

ΛΙΤΟΧΩΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ "OLYMPOS BEACH CAMPING"

ΚΥΛΛΗΝΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "CASTRO BEACH"

ΠΑΡΟΣ(ΝΑΟΥΣΑ):ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ "PISCINES IDEALES"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ "ATHENS BEER FESTIVAL"

ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ:ΠΛΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΟΔΟΣ-ΞΑΠΛΩΣΤΑ-ΟΜΠΡΕΛΑ "VARKIZA RESORT"

4,50€ για την ΕΙΣΟΔΟ από Δευτέρα έως Παρασκευή ΜΑΖΙ με ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ, ΟΜΠΡΕΛΑ, ΚΑΦΕ της επιλογής σας και ΝΕΡΟ 500ml. Απολαύστε το μπάνιο σας στα καθαρά νερά και χαλαρώστε στις μοντέρνες ξαπλώστρες. Ένας προορισμός ψυχαγωγίας και χαλάρωσης για όλες τις ηλικίες, προσβάσιμος σε όλους. Κάντε τις καθημερινές σας πιο ευχάριστες διασκεδάζοντας ξέγνοιαστα σε ένα πλήρως ανανεωμένο σκηνικό, στην Παραλία της Βάρκιζας, στο VARKIZA RESORT. Αρχικής αξίας 8,50€. Έκπτωση 47%

ΑΘΗΝΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ "PIZZA 5 FIVE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/CLUB "sIDERADIKO SUMMER"

Αθήνα: Από το Παγκράτι στον Άγ.Κοσμά! ο δημοφιλής προορισμός των Greek lοvers επιμένει ελληνικά! Μόνο με 13€ το άτομο περάστε μοναδικές θεματικές βραδιές ατέλειωτου χορού & διασκέδασης, γεμάτες κέφι & εκπλήξεις στο SIDERADIKO summer. Κάθε Τετάρτη ο Μάκης Πουνέντης και ο Λάμψη 92,3 παρουσιάζούν Live τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Την υπόλοιπη βραδιά στα decks θα βρίσκεται ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ και ο CHRIS DARK. Κάθε Πέμπτη μετά τις 1:00, τη σκυτάλη παίρνουν οι μοναδικοί ΜΑSTER ΤΕΜΡΟ. Παρασκευή & Σάββατο ΜUSIC & VIDΕΟ ΜΙXΕD SΗΟW ΑΠΟ ΤΟΥΣ DJs ΧΡΗΣΤΟ & ΑΝΤΡΕΑ και κάθε Κυριακή το ALALUM και ΣΟΔΟΜΑ & ΓΟΜΟΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νούμερο 1 club της παραλιακής με έμφαση στην αυθεντική ελληνική διασκέδαση. ya Deal! Από το ProtoPista.gr.

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Αθήνα: Μιλήθτε άπθογα Ιθπανικά και μάλιθτα με πτυχίο! Μόνο 600€ για τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Οκτάμηνου Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας σε αρχικά επίπεδα. Το πρόγραμμα οδηγεί αντίστοιχα στην απόκτηση του πτυχίου DELE Β1 (Inicial). Η διάρκεια του προγράμματος είναι οκτώ μήνες με έξι ώρες ανά εβδομάδα και τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα. Από το Εκπαιδευτήριο Περιστερίου του Ομίλου Γράψα (πλησίον ΙΚΑ και στάσης μετρό Περιστέρι). Αρχικής Αξίας 1200€ - Έκπτωση 50% !!