ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ " BEAUTE NO 12 " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για μία (1) πολυτελή θεραπεία προσώπου φυτικής απολέπισης, που βασίζεται στην αλλαγή του ph της επιδερμίδας και όχι στο κάψιμό της, σε αντίθεση με τα χημικά peeling, μαζί με μια επαναληπτική αποθεραπεία, έπειτα από 5 μέρες. Φυσική ανώδυνη περιποίηση, για να αποκτήσεις βαθιά λάμψη και ανανέωση, να ζωντανέψεις την επιδερμίδα σου, διώχνοντας τα νεκρά κύτταρα! Μία υπέροχη λύση για όλους τους τύπους επιδερμίδας, χωρίς να τους καταστρέφει, μόνο με την φροντίδα και εξειδίκευση του κέντρου αισθητικής “Beaute No 12”!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΟΜΟΡΦΙΑΣ " ELEGANCE " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ " NEW BORN " ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ " PIT STOP " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

19€ από 45€ για ξεθάμπωμα των 2 μπροστινών φαναριών + 1 εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σας στο εξειδικευμένο πλυντήριο αυτοκινήτων Pit Stop Car & Moto Wash ατη Χαριλάου. ΕΚΠΤΩΣΗ 57%
32€ από 90€ για Πλήρη Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου (σαλονιού, καθισμάτων, ουρανού, ταμπλό, πόρτες, πορτμπαγκάζ, πατωμάτων) + Καθαρισμό και Αποστείρωση του air condition του αυτοκινήτου σας για να αποδίδει στην εντέλεια και τον χειμώνα! Μια προσφορά από το εξειδικευμένο Πλυντήριο Αυτοκινήτου “Pit Stop”! ΕΚΠΤΩΣΗ 64%

6€ από 15€ για 1 Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα – Έξω, με full ενεργό αφρό, λεπτομερή καθαρισμό στο εσωτερικό του, κέρωμα, καθάρισμα + γυάλισμα ζαντών στο εξειδικευμένο πλυντήριο αυτοκινήτου “Pit Stop”! ΕΚΠΤΩΣΗ 60%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΛΙΠΟΑΦΑΙΡΕΣΗΣ

Για Μια (1) Συνεδρία Μη Επεμβατικής Λιποαφαίρεσης με την Μοναδική στον Κόσμο και Επαναστατικού Αποτελέσματος Διάσημη Μέθοδο Med Contour για Στοχευμένη Καταστροφή των Λιποκυττάρων, Ανώδυνα με Άμεσα και Εγγυημένα Αποτελέσματα για Απώλεια από 2 έως 6 Πόντων ανά Συνεδρία (η εναλλακτική Μέθοδος της Λιποαναρρόφησης χωρίς Παρενέργειες και χρόνο Ανάρρωσης) καθώς & Τέσσερις (4) Συνεδρίες Endermologie LPG Cellu M6! Πρόγραμμα Πέντε (5) Στοχευμένων Συνεδριών για να Αποκτήσετε το Σώμα των Ονείρων σας, με την εγγύηση αποτελέσματος του εξειδικευμένου κέντρου Laser & Αισθητικής Laserline Clinics στο κέντρο της Θεσσαλονίκης... Η Μοναδική Εμπειρία Med Contour μόλις ξεκινάει!!!  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ " AUTO ΝΤΟΥΖ " Ν.ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Για Ένα (1) Πλύσιμο Αυτοκινήτου Μέσα - Έξω, με Full Ενεργό Αφρό, Λεπτομερή Καθαρισμό στο Εσωτερικό του, Κέρωμα, Καθάρισμα και Γυάλισμα Ζαντών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 24 ευρώ για Έναν (1) Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό & Απολύμανση του Αυτοκινήτου σας, με Απόλυτη Ασφάλεια στην Αντιμετώπιση Χρόνιων Λεκέδων, Δύσκολης Βρωμιάς και Μικροβίων...στον Ουρανό, στο Σαλόνι, στις Μοκέτες και σε όλες τις Υφασμάτινες, Δερμάτινες ή Πλαστικές Επιφάνειες! Με την υπογραφή του εξειδικευμένου Πλυντηρίου Αυτοκινήτων Auto Ντουζ στο Carrefour της Ν.Ευκαρπίας!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ " ΞΑΝΘΗ HAIR GALLERY " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ & MASSAGE ΣΩΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΡΑΒΑΤΕΣ - ΝΕΑ ΚΟΛΕΞΙΟΝ GIOVANNI ROSSI Η VALENTINO

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ZIPPO

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΙΣΙΤΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ " NEWACT "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ / ΒΑΡΑΚΙΑ SHAKE WEIGHT

17€ από 29€ για το καταπληκτικό βαράκι Shake Weight για γυναίκες, για ολοκληρωμένη γυμναστική με sexy αποτελέσματα σε χέρια, στήθος και ώμους με παλμική κίνηση! Προσφορά από τη Sulehria Brothers στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα μόνο με 21€ από 33€! Έκπτωση 41% και 36% αντίστοιχα!!
20€ από 39€ για το μοναδικό βαράκι Shake Weight για άνδρες, για ολοκληρωμένη γυμναστική σε μπράτσα, θώρακα και ώμους με παλμική κίνηση! Προσφορά από τη Sulehria Brothers στην Ομόνοια με επιπλέον δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα μόνο με 24€ από 43€! Έκπτωση 49% και 44% αντίστοιχα!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / SMARTPHONE SAMSUNG GALAXY POCKET - WIND ALL 25

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ " THINKPINK "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙΑ - ΚΟΡΔΕΛΕΣ - ΣΤΕΚΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ FERRE 9037L/05

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ SITE ΣΕ DRUPAL 7 ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 1 ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ Κ ΟΘΟΝΗΣ IPHONE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΔΡΟ 30Χ30

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΕΤ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ - ΡΑΔΙΟ -ΞΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ - ΦΑΚΟΥΣ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΑΓΙΚΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ STICKY PAD HOLDER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΕΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ DINGLING

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΑΥΞΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ BODY VIBRATION ΤΥΠΟΥ POWER PLATE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ " CLEVERMARKET "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ / ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΞΕΝΩΝΑΣ " ΚΑΤΣΑΡΟΣ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Για ένα (1) 3ήμερο δύο (2) ατόμων στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, με οικογενειακή φιλοξενία και ζεστή διαμονή στον αγαπημένο παραδοσιακό Ξενώνα Κατσαρός, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό από σπιτικά φρέσκα προϊόντα, ευχάριστο welcome drink και ανακουφιστικό late check out, αλλά και με θέα στην μοναδική Λίμνη Πλαστήρα! Φυσική Απόδραση, Φυσικά Φθηνά!
Για ένα (1) 3ήμερο δύο (2) ατόμων στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα, με οικογενειακή φιλοξενία και ζεστή διαμονή στον αγαπημένο παραδοσιακό Ξενώνα Κατσαρός, με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό από σπιτικά φρέσκα προϊόντα, ευχάριστο welcome drink και ανακουφιστικό late check out, αλλά και με θέα στην μοναδική Λίμνη Πλαστήρα! Φυσική Απόδραση, Φυσικά Φθηνά!

ΠΗΛΙΟ ( ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ) ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL KASSANDRA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΤΕΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 3 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ 2 / ΔΙΑΜΟΝΗ " TROKADERO HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΦΟΙ / ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " PARNASSOS HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔ

ΠΗΛΙΟ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ / 4ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ - ΜΟΥΡΕΣΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - 4ΗΜΕΡΟ / ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο - Μούρεσι: 179€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό.Πολυτελή δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ξεκούραση, άνεση και ηρεμία και μια τιμή καταπληκτική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;(Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ )
Πήλιο - Μούρεσι: 199€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελή σπιτάκια με πρωινό.Πολυτελή δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ξεκούραση, άνεση και ηρεμία και μια τιμή καταπληκτική! Τι άλλο να ζητήσει κανείς;(Ισχύει για Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ) 

ΚΡΗΤΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " THE TRADITIONAL HOMES OF CRETE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο - Πορταριά:129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Τρεχούμενα νερά, γραφικά μικρά καφέ, ταβερνάκια με γνήσια ελληνική κουζίνα, όμορφα και άνετα δωμάτια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ιδανική προσφορά για ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή! 

Πήλιο - Πορταριά: 139€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μια καταπληκτική προσφορά σε απίστευτη τιμή με φαγητό και welcome drink ,σε όμορφα και καθαρά δωμάτια σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πηλίου! ( Ισχύει για Παρασκευή , Σάββατο & Κυριακή ) 

Πήλιο - Πορταριά: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μια καταπληκτική προσφορά σε απίστευτη τιμή με φαγητό και welcome drink ,σε όμορφα και καθαρά δωμάτια σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πηλίου! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο ) 

Πήλιο - Πορταριά: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του φθινοπώρου! Χαρείτε μια υπέροχη εκδρομή και αφήστε τα όλα πίσω σας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο & Κυριακή βράδυ ) 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΚΡΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΡΑΤΕΙΝΗ - ΦΩΚΙΔΑ / 4ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ερατεινή: 70€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Σε καταπληκτική τιμή, άνετα , όμορφα δωμάτια , ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής! Επισκεφθείτε το Γαλαξίδι και τη Ναύπακτο σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! 
Ερατεινή, Φωκίδα: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Απολάυστε μία απογευματινή βόλτα στο γραφικό Γαλαξίδι, πιείτε τον καφέ σας με θέα το λιμάνι της Ναυπάκτου και απολαύστε το γεύμα σας στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής.