ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΨΗΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ DELIVERY ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΠΙΤΟΓΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ DELIVERY

MAGRITTE COCTAIL BAR ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 COCTAIL

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 14€

 Απολαύστε ιδιαίτερες γεύσεις της Ανατολής!!14€ από 25€ για ένα μενού 2 ατόμων που περιλαμβάνει: δύο (2) Κυρίως Πιάτα, μία (1) Σαλάτα και ένα (1) Ορεκτικό στο πανέμορφο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Με ρίζες από την Αντιόχεια της Μικράς Ασίας με μεράκι και αγάπη σας προσφέρουμε μια πανδαισία γεύσεων. Έκπτωση 52%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΛΚΜΗΝΗ

ΠΟΡΤΑΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KARAVOS HOTEL"

ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL 1450"

ΚΑΣΤΟΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ BOUTIQUE HOTEL"

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "VOLCANO VIEW HOTEL"

 Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Double Caldera View Room, με 339€ από 890€ (Έκπτωση 62%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PRINCESS OF MYKONOS HOTEL"

 Πάσχα στη Μύκονο στο Princess of Mykonos Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 1 Παιδί έως 2 ετών σε Junior Sea View Suite με Πρωινό σε Μπουφέ, με 199€ από 580€ ( Έκπτωση 66%)! Παρέχoνται Χειροποίητες λαμπάδες και Πασχαλινές λιχουδιές στο δωμάτιο, δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 4 ημέρες στην Πριγκίπισσα της Μυκόνου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AVARIS HOTEL"

 Πάσχα στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 280€ από 560€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη Χρήση του Fitness Spa, που περιλαμβάνει Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ Η ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "XROMATA KAI AROMATA"

Π.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΓΗ

 ΠΑΣΧΑ στον παραδοσιακό πετρόχτιστο Ξενώνα, Καστανία Γή στον Παλιό Παντελεήμονα Πιερίας! 156€ για 3 διανυκτερεύσεις για τα τριήμερα τις Κυριακής των Βαίων και του Πάσχα! Περιλαμβάνει διαμονή σε studio πλήρως εξοπλισμένα, που μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα, με τζάκι (Δωρεάν τα ξύλα), Πρωινό, και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 5 ετών! Ο ξενώνας βρίσκεται σε κατάφυτη από πλατάνια και καστανιές περιοχή με μαγευτική θέα στον Όλυμπο και στο καταγάλανο Αιγαίο!

ΕΛΛΗΝΑΔΙΚΟ RETIRE GREEK CLUB ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΙΑΛΗ ΠΟΤΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΜΥΙΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 42€ για μία συσκευασία ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΓΙΑ ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε διάφορες γεύσεις επιλογής (μπανάνα ή φράουλα ή βανίλια ή σοκολάτα), με δικαίωμα επιλογής ανάμεσα σε: Α) CYCLONE 1200gr, η πρώτη σε πωλήσεις φόρμουλα όλα σε ένα που θα δώσει αποτελέσματα μέσα σε επτά μόλις ημέρες Ή Β) PROMAX EXTREME 908gr, η πιο αποτελεσματική πρωτεΐνη που παρασκευάσθηκε ποτέ για μυϊκή ανάπτυξη. ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από την εταιρεία FITMALL στο Παλαιό Φάληρο. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 30%

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΒΑΣΙΛΙΚΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΜΕΝΗ

ΜΕΤΣΟΒΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ"



 140€ τα 2 άτομα για τετραήμερο (3διανυκτερεύσεις) στο Ξενοδοχείο & Οινοποιείο ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ σε Superior δίκλινο με μπαλκόνι και θέα στο οινοποιείο και τα βουνά της Πίνδου! Στην προσφορά περιλαμβάνεται πλούσιο Ελληνικό πρωινό, δείπνο καλωσορίσματος, ένα μπουκάλι κρασί που θα σας περιμένει στο δωμάτιο και ξενάγηση στα κελάρια του οινοποιείου, όπου στο τέλος της διαδρομής ένα ποτήρι κρασί σερβίρεται για εσάς στο ατμοσφαιρικό wine bar! Έκπτωση 55%! 

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "PHILOTHEA"

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MOUZAKI PALACE HOTEL&SPA"

 Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT"

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΕΘΥΣΤΑΝΕΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 25€

 Πλήρες μενού 2 ατόμων με 24€ από 48€ στους "Μεθυστάνες" στου Ψυρρή!! Δυνατές γεύσεις, μουσικό ταξίδι με τους "Μνηστήρες" συνδυάζονται απόλυτα σε ένα art deco περιβάλλον!

 Μεθυστάνες στου Ψυρρή!!!25€ από 48€ για ένα πλήρες μενού δυο (2) ατόμων που αποτελείται από μια (1) σαλάτα, δυο (2) ορεκτικά, δυο (2) κυρίως πιάτα, δυο (2) ποτήρια κρασί και ένα (1) μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό! Γλεντήστε παρέα με τους Μνηστήρες και απολαύστε υπέροχο φαγητό σε art deco περιβάλλον. Έκπτωση 48%!!

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΖΕΙΜΠΕΙΚΙΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ "STUDIO ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ"

 10€ για την είσοδο 2 ατόμων στην θεατρική παράσταση ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ της Λείας Βιτάλη με τον Γιώργο Νινιό, ένα έργο άλλοτε άγριο και σκληρό, άλλοτε ανάλαφρο και τρυφερό, που καθρεφτίζει την αλήθεια της ελληνικής ψυχής και θέτει καίρια ερωτήματα για τις αξίες της νέας πραγματικότητας! Στο Studio Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια. Αξίας 20€. Έκπτωση 50%.
 15€ για την είσοδο δύο ατόμων στην εξαιρετική παράσταση «ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ», της Λείας Βιτάλη, σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό, για 10 ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του θεάτρου STUDIO Μαυρομιχάλη στα Εξάρχεια! Αρχική αξία 30€! Πληρώνετε 3€ για το εκπτωτικό κουπόνι και 12€ κατά την εξαργύρωση!



ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ&ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "χρωΜολογιο events"

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "RODOS PALACE"

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "TSOLAKI BEAUTY CENTER" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΝΤΩΝ-ΕΠΙΠΕΔΗ ΚΟΙΛΙΑ

 Επίπεδη Κοιλιά και Άμεση Μείωση Πόντων, τώρα... για Μοναδικές Εμφανίσεις...Άφοβα και Εντυπωσιακά, με την Υπογραφή του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής Tsolaki Beauty Center στην Τσιμισκή, στο κέντρο της πόλης! Μία (1) Μη Επεμβατική Θεραπεία, Λιποδιάσπασης & Σύσφιξης της Κοιλιάς, με την Επαναστατική Μέθοδο με Υπερήχους, με το Διάσημο Cavitation και Επιπλέον Μασάζ στην Κοιλιά με την Χρήση Ειδικής Κρέμας για την Επίτευξη Αμεσότερου Αποτελέσματος! Δραστική Απώλεια Πόντων στην Κοιλιά, Ριζική Αναζωογόνηση της Επιδερμίδας Άμεση Απομάκρυνση Κατακράτησης Υγρών και Δυναμική Επιδερμική Σύσφιξη! Η Επαναστατική αυτή Μέθοδος στοχεύει κατευθείαν στα Επίμονα Αποθέματα Λίπους σε περιοχές που ακόμα και κουραστικοί συνδυασμοί με Δίαιτες και Γυμναστική ...δεν έχουν αποτέλεσμα!!! 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHIC&BEAUTY NAILS" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΡΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΠΑΝΑΔΩΝ-ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SLIM LINE"


 60€ Μόνο, για Μία (1) Θεραπεία Υπέρηχων Σώματος Skin Scrubber, για Σύσφιξη, Απώλεια Πόντων και Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, από το Κέντρο Αισθητικής Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι Ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος)!! Αρχικής αξίας 150€ - Έκπτωση 60%!!

 270€ Μόνο, για Μία (6) Θεραπείες Υπέρηχων Σώματος Skin Scrubber, για Σύσφιξη, Απώλεια Πόντων και Εξάλειψη της Κυτταρίτιδας, από το Κέντρο Αισθητικής Slim Line στον Άγιο Νικόλαο (Έναντι Ηλεκτρικού Άγιος Νικόλαος)!! Αρχικής αξίας 900€ - Έκπτωση 70%!!

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ PIERRIE CARDIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ SOLARIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "SOPHIA SPA"

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ THE EYE GALLERY ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ AQUA CLEAR

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "SULEHRIA STORE"

BURGER-CLUB SANDWICH ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΤΟ ΧΡΥΣΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ DELIVERY

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "LIVESTRONG HEALTH&FITNESS HALL" ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ KARTLAND ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ KART ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ΚΑΦΕ NESPRESSO(ESPRESSO-ARABICA-RABUSTA) ΜΕ €22,5

ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟΙ LOONEY TUNES ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19,00€

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΠΕΕΛΛΑΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "LUCILLE" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ


 18€ Μόνο, για Ένα (1) Κούρεμα, Ένα (1) Λούσιμο, Ένα (1) Χτένισμα(ίσιο ή φλού) και Μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης, Για Την Ανανέωση που Χρειάζεται Κάθε Γυναίκα, από το Κομμωτήριο Lucille στο Μαρούσι!! Αρχικής Αξίας 37€ - Έκπτωση 51%!!

 28€ Μόνο, για Ένα (1) Βραδινό Μακιγιάζ κι Ένα (1) Βραδινό ή Απογευματινό Χτένισμα, Για Μία Μοναδική Έξοδο, από το Κομμωτήριο Lucille στο Μαρούσι!! Αρχικής Αξίας 68€ - Έκπτωση 59%!!