ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ( ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " PORTO TANGO "



Τήνος - Οι Κυκλάδες στα καλύτερά τους!: 110 ευρώ για 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό, σε ένα από τα πολυτελέστατα δωμάτια του Porto Tango στον Άγιο Ιωάννη της Τήνου. Αρχική τιμή 178 ευρώ, έκπτωση 39%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ & ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ " ELEGANCE BEAUTY WORLD "

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 75€ από 250€ για 1 τεστ δυσανεξίας με το πιο σύγχρονο αμερικάνικο μηχάνημα, του επιστημονικού Κέντρου Αισθητικής “Elegance Beauty World”, που δείχνει ποιες τροφές επιβαρύνουν τον μεταβολισμό μας ή προκαλούν ανεπιθύμητα συμπτώματα όπως φουσκώματα, άγχος, κατάθλιψη, πονοκεφάλους, αδικαιολόγητη κούραση και άλλα. Και με δωρεάν επανέλεγχο! Μην καθυστερείτε, εντοπίστε την αιτια και απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας και οφείλονται στις τροφές! 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 79€ από 200€ για 1 ολοκληρωμένο πακέτο χαλάρωσης, περιποίησης και λάμψης για σώμα και πρόσωπο από το επιστημονικό Κέντρο Αισθητικής “Elegance Beauty World”! Περιλαμβάνει: 1 συνεδρία της θεραπείας Οξυγονοθεραπείας, στην περιοχή των ματιών, για άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε κουρασμένα – πρησμένα μάτια, λείανση ρυτίδων και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων με το Γερμανικής τεχνολογίας μηχάνημα “Krober”, 1 Χαλαρωτικό Μασάζ σώματος, 1 θεραπεία λέιζερ για ρυτίδες, 1 Μανικιούρ, 1 πετικιούρ και 1 Σχηματισμό φρυδιών ή καθαρισμό τριχών στα αυτιά (για άντρες)!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 95€ ΓΙΑ 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ ΜΕ LASER ΣΤΟ " BEAUTY NAILS SPA "

Προσφορά: 95€ για 3 συνεδρίες ριζικής αποτρίχωσης άνω χείλους με laser στο Beauty nails spa εκεί που η υψηλή ποιότητα, η γνώση, η πείρα και οι αρτιότερες μεθόδοι θα σας χαρίσουν σιγουριά και γοητεία. Ένα δώρο στον εαυτό σας για να είστε ελκυστικές για πάντα. Αρχική αξία 240€. Έκπτωση 61%. Η ψυκτική κεφαλή προσφέρει ανώδυνη αποτρίχωση ενω αφαιρεί ακόμα και το χνούδι.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ 25€ ΓΙΑ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ " PLANET ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ " ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Προσφορά: 25€ για 60 λεπτά Σουηδικό μασάζ στην Planet Aισθητική,εκεί που η υψηλή ποιότητα,οι αυθεντικές τεχνικές,οι εξειδικευμένοι θεραπευτές, το πολυτελές περιβάλον ....θα σας ταξειδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων. Αρχική αξία 110€. Έκπτωση 77%. Στην PLANET κάθε θεραπεία είναι και μια ξεχωριστή απόλαυση !!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ SPA ΑΘΗΝΑ ΠΛΗΡΕΣ MANICURE - PEDICURE Κ ΧΡΩΜΑ " SPA FOR ME " ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Spa FOR ME Πλήρες manicure - pedicure και χρώμα! 8€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ €49 ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΣΤΟ " SUNBOX " ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ

Τρέχουσα Προσφορά: €49 από €400. Έκπτωση: 88% Για ετήσιο πρόγραμμα ανώδυνης, ασφαλούς και οριστικής laser αποτρίχωσης με το με το πιο διάσημο, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα laser “Alexandrite” με ψύξη για αφαίρεση πόνου, στο προβεβλημένο Πολυδύναμο Κέντρο Αισθητικής “Sunbox” στην Περαία! Μόλις με 49€ για Πέντε (5) συνεδρίες και πέντε (5) επαναληπτικές εφαρμογές σε γραμμή μπικίνι ή εναλλακτικά σε μασχάλες και άνω χείλος… και αγγίξτε το τέλειο!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΕΝΤΡΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 14€ ΓΙΑ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ Η ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 45' ΣΤΟ " ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΟΡΘΟΣΤΑΤΙΚΗΣ " ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

14€ για ένα μυοχαλαρωτικό Ή λεμφικό μασάζ 45 λεπτών σε όλο το σώμα από το Κέντρο Φυσιοθεραπείας και Ορθοστατικής στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 83%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ONLINE ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ " TELLMEMORE "

Μάθε μια ξένη γλώσσα μόνο με 90€. Online εκμάθηση ξένης γλώσσας, με το TELLMEMORE. Το πιο προηγμένο πρόγραμμα online εκπαίδευσης ξένων γλωσσών στον κόσμο. Από 179€ κερδίστε έκπτωση 49%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 17€ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ " ΣΤΑΥΡΙΔΑΚΗΣ "

ΝΕΟ: 17€ για ένα πλήρες σετ σχολικών ειδών απαραίτητο για κάθε μαθητή από το βιβλιοπωλείο Σταυριδάκης στον Πειραιά, με δυνατότητα δωρεάν αποστολής στο χώρο σας, αξίας 30€. Έκπτωση 43%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 795€ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ " CAR GAZ "

Τρέχουσα προσφορά: 795€ για την εγκατάσταση υγραεριοκίνησης αυτοκινήτου μαζί με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη νομιμοποίησή της, για οικονομικότερες μετακινήσεις (εξοικονόμηση έως και 50%), από την CAR GAZ με την υποστήριξη της Paint Bull, αξίας 1.440€ - έκπτωση 45%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 5,90€ ΓΙΑ LARGE PIZZA ΓΙΑ TAKE AWAY Η DELIVERY ΑΠΟ ΤΗΝ " GUSTOSA PIZZERIA - SPAGHETTERIA "

Τρέχουσα προσφορά: 5,90€ για να επιλέξετε μία large pizza 12 κομματιών, χειροποίητη και ψημένη παραδοσιακά στην πέτρα, καθώς και μία σαλάτα, για take away ή delivery, από την Gustosa Pizzeria - Spaghetteria στην περιοχή Χαριλάου, αξίας 11,90€ - έκπτωση 50,5%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ 19€ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ & ΤΥΡΙΩΝ & ΣΑΓΚΡΙΑ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ " EL BANDEON - ALL DAY MATE BAR - CAFE " ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

Τρέχουσα προσφορά: 19€ για να απολαύσετε με τη συντροφιά σας μία παραδοσιακή τάβλα με ποικιλία αλλαντικών και τυριών και μία κανάτα σπιτική σαγκριά ή ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο αργεντίνικο κρασί, στο El Bandoneon - all day mate bar - cafe στο Θησείο, αξίας 40€ - έκπτωση 52,5€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΑΘΗΝΑ €24 ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ & ΛΟΥΣΙΜΟ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ WELLA & ΤΗΣ SP ΣΤΟ BEAUTY CENTER BY ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Τρέχουσα Προσφορά: €24 από €70. Έκπτωση: 66% Για να ανακαλύψεις τη κρυμμένη λάμψη στα μαλλιά σου, μόνο με 24€ για full πακέτο με βαφή, χτένισμα, θεραπεία ενυδάτωσης και λούσιμο, όλα με high pro προϊόντα της Wella και της SP και την funky fun υπογραφή του Beauty Center By Iωάννα στο Παλαιό Φάληρο. Κορυφαία λάμψη …σε κορυφαία τιμή και έκπτωση, τώρα!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ €39 ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΟΡΑΣΕΩΣ HOYA HI VISION ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΤΙΚΑ " ΤΑΡΑΣΟΥΔΗΣ "

Τρέχουσα Προσφορά: €39 από €95. Έκπτωση: 59% Για Λεπτούς Οργανικούς Φακούς Οράσεως Hoya Hi vision (1,56) με ένα χρόνο εγγύηση και πιστοποιητικό γνησιότητας! Δεύτερη επιλογή με 78€ (από 210€ - έκπτωση 63%) για εξαιρετικά Λεπτούς Οργανικούς Φακούς Οράσεως Hoya Hi vision (1,67) με ένα χρόνο εγγύηση και πιστοποιητικό γνησιότητας. Προσφέρεται επίσης δωρεάν οπτομετρικός έλεγχος. Δυνατότητα δωρεάν αποστολής των φακών για τους αγοραστές εκτός νομού Θεσσαλονίκης. Με την εγγύηση του κορυφαίου οίκου οπτικών «Ταρασούδης» στο κέντρο της πόλης μας!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ €23 ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΛΟΥΣΙΜΟ & ΜΑΣΚΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΤΟ " STAGGOS HAIR STYLING PROFESSIONAL "

Τρέχουσα Προσφορά: €23 από €85. Έκπτωση: 73% Για Μία (1) ολική βαφή μαλλιών, χτένισμα, λούσιμο και μάσκα ενυδάτωσης. Εντυπωσιακό new look με την μοναδική υπογραφή “Staggos Hair Styling Professional” στην Τσιμισκή!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΗΝΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ " ASWF " ΙΛΙΟΝ

Αγορά και τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF (American Standard Window Films), υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας, με επιλογή ανάμεσα σε 3 αποχρώσεις, από την ομώνυμη εταιρία στο Ίλιον - 29€ για το πίσω παρμπρίζ οποιουδήποτε Ι.Χ., από 85€ ή - 85€ για όλα τα τζάμια (πλην παρμπρίζ) 3θυρου Ι.Χ., από 220€ ή - 99€ για όλα τα τζάμια (πλην παρμπρίζ) 5θυρου Ι.Χ., από 260€ ή - 120€ για όλα τα τζάμια (πλην παρμπρίζ) αυτοκινήτου τύπου SUV, STW ή Jeep, από 320€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ T SHIRT ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ Η΄ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ " Kyklos Copy @ Print " ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

€6,50 για Ένα Πρωτότυπο Λευκό T-Shirt (100% Βαμβάκι) σε Όλα τα Μεγέθη και Παιδικό με Εκτύπωση Κειμένου ή Φωτογραφίας της Επιλογής σας από το Kyklos Copy @ Print στην Αθήνα, Αρχικής Αξίας €13. Έκπτωση 50%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑ 29€ ΓIA 3 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΟ " LIFE AND BEAUTY "

29€ για τρεις (3) συνεδρίες προσώπου για ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό και βοτανοθεραπεία από το Ινστιτούτο Αισθητικής και Διαιτολογίας LIFE and BEAUTY. Από αρχική τιμή 185€, κέρδισε έκπτωση 84%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΠΑΡΟΣ ( ΝΑΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥ ) 65€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΝΥΧΤΕΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ " HOTEL KATERINA "

Τρέχουσα προσφορά :Διακοπές στην Πάρο! 65€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε πλήρως εξοπλισμένο studio με θέα την θάλασσα στο HOTEL KATERINA στη Νάουσα Πάρου. Αρχική αξία: 140€

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΧΑΜΑΜ ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ PEELING ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ " PLANET ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ " ΧΑΛΑΝΔΡΙ

€25 για Μία (1) Μοναδική Εμπειρία Λασποθεραπείας Σώματος Συνδυασμένη με Peeling από Κόκκους και Αιθέρια Έλαια και Ένα Ευεργετικό Χαμάμ στο Planet Αισθητική, Αρχικής Αξίας €120. Έκπτωση 79%!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ ΔΥΟ ΚΡΕΠΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΗ ΚΡΕΠΕΡΙ ΧΑΙΔΑΡΙ " CREPALAND " DINE IN DELIVERY TAKE AWAY

5€ για Δύο (2) Απολαυστικές Κρέπες, Μία (1) Αλμυρή Έως 5 Υλικά της Επιλογής σας και Μία (1) Γλυκιά Έως 3 Υλικά για Take Away, Dine in ή Delivery (Ανάλογα την Περιοχή σας) από την «CREPALAND» στο Χαϊδάρι, Αρχικής Αξίας €10. Έκπτωση 50%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΣΑΖ SPA ΑΘΗΝΑ 29€ ΓΙΑ 10' THERMOSPA & 50' ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ Η ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Το Elena's Day Spa σε συνεργασία με το Save2day.gr σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη προσφορά: Με 29€ από 120€ σας εξασφαλίζουμε την απόλυτη απόλαυση: Η χαλάρωσή σας ξεκινάει με δέκα (10) λεπτά στο Thermospa (μοναδικό στην Αθήνα) για να αποβάλετε την ένταση της καθημερινότητας, κατά την διάρκεια του οποίου σας προσφέρουμε ένα ποτήρι λευκό κρασί με στόχο την κορύφωση αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Ακολουθεί Χαλαρωτικό Μασάζ (50') με αιθέρια έλαια ή σοκολατοθεραπεία ή κρέμα ευκαλύπτου, διάρκειας 50' από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Elena's Day Spa σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 165€ ΓΙΑ 3 ΝΥΧΤΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " BLANCA HOTEL 4* "

Προσφορά: 165€ το άτομο για 4 μέρες 3 νύχτες στην Σμύρνη στο κεντρικό ξενοδοχείο Blanca Hotel 4* με ημιδιατροφή, για ένα ταξίδι που είναι κάτι πολύ παραπάνω από διακοπές. Είναι το απόλυτο ξύπνημα των αισθήσεων και της ιστορικής μας μνήμης. Είναι ένα ταξίδι που περνάει από μπροστά μας ένα τεράστιο κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού, με εικόνες που θα κρατήσουμε για μια ζωή. Αξίας 385€. Έκπτωση 57% "Bασιλοπούλα, ατίμητο ρουμπίνι στην Aνατολή και στο Aιγαίο πρώτη. Ποιό όνομα προσφιλέστερο απ' το όνομα της Σμύρνης τόσο καλλίφθογγο και τόσο μοσχομυρισμένο!" Κωστής Παλαμάς

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΡΟΣ ΑΣΚΕΛΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ STUDIOS " KAIKAS " Η΄ " ZONTANOS "

Μόνο 55€ από 120€, στον ΠΟΡΟ για ένα τετραήμερο ξεγνοιασιάς (3 διανυκτερεύσεις), 2 ατόμων, όλο τον Οκτώβριο (& την περίοδο της 28ης Οκτωβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο, στο ήσυχο περιβάλλον των Studios «Kaikas» ή «Zontanos» στην περιοχή Ασκέλι. Εναλλακτικά, 65€ για τρίκλινο. Έκπτωση 54%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΥΘΗΡΑ ( ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ) ΔΙΑΜΟΝΗ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " MANEAS HOTEL "



Κύθηρα - Αγία Πελαγία: Ταξίδι στα Κύθηρα: 149 ευρώ για πέντε ημέρες (3 διανυκτερεύσεις + 1 δώρο) για δύο άτομα με "σπιτικό" πρωινό στο Maneas Hotel στο Νέο Κόσμο-Αγία Πελαγία Κυθήρων. Αρχική τιμή 400 ευρώ, έκπτωση 63%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ 60€ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ POWER PLATE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΕΞΙΑΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΗΜΑΚΗ

Προσφορά της ημέρας: Απεριόριστο Power Plate! 60€ για 3 μήνες Απεριόριστων Επισκέψεων Power Plate στο κέντρο Ευεξίας και Χαλάρωσης του Γ. Παπαδημάκη, αξίας 345€. Έκπτωση 82,61%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΘΗΝΑ 39€ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ CHECK UP Η ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ " ΠΑΝ.ΓΡ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ " ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Τρέχουσα προσφορά: 39€ από 65€ για το απαραίτητο προληπτικό αιματολογικό check up σας ή εναλλακτικά ένας ορμονολογικός έλεγχος για τις γυναίκες ή ένας έλεγχος προστάτη για τους άνδρες, με την πλήρη αξιοπιστία του διαγνωστικού κέντρου Παν. Γρ. Αποστολακόπουλος στους Αμπελόκηπους. Έκπτωση 40%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ 6€ ΓΙΑ MANICURE ΑΠΛΟ Η ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕ NAIL ART ΔΩΡΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ & ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ " STUDIO ALL ABOUT NAILS " ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Προσφορά ημέρας 6€ για μια Συνεδρία Μanicure Απλό ή Γαλλικό με nail art, ΔΩΡΟ αποτρίχωση άνω χείλους και σχηματισμό φρυδιών από το Studio All About Nails στο Περιστέρι Αρχικής αξίας 30€ Έκπτωση 80%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 16€ 6 ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

6 μηνιαίοι φακοί επαφής ασφαιρικής κοπής από 36€ ...τώρα μόνο 16€ ! Έκπτωση 56%! Δωρεάν αποστολή με courier για όλη την Ελλάδα! Για τα πρώτα 25 κουπόνια δώρο 1 υγρό φακών BIOTRUE της Bausch&Lomb των 60ml και μία θήκη!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ LIPO REDUX SYSTEM GEL DONNA 200ML ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ ΤΖΕΛ

TODAY`S DEAL: 42€ και δίνετε τέλος στην κυτταρίδα!!! LIPO REDUX SYSTEM GEL DONNA 200ML ένα εξειδικευμένο λιποδιαλυτικό καλλυντικό το οποίο παρέχει τη μέγιστη αύξηση του μεταβολικού ρυθμού των λιπιδίων. Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο αποτελεσματικό λιποδιαλυτικό τζελ ειδικά σχεδιασμένο για τις λιπώδεις περιοχές.Αποστολή σε όλη την Ελλάδα!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ Π ΦΑΛΗΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΩΝΙΤΣΑΣ

€70 για έναν καθαρισμό δοντιών και μια επαγγελματική Λεύκανση Ιατρείου με gel σε μασελάκια για 1 τόνο λευκότερα δόντια αξίας 300€!!! Ήρθε η ώρα να μοιράσετε τα καλύτερα σας χαμόγελα!!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΓΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΡΟΣ ΝΑΟΥΣΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " Asteras Paradise Resort " ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Πάρος: 90€ από 249€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων με πρωινό σε μπουφέ, χρήση του υδρομασάζ και απεριόριστη χρήση των αθλοπαιδιών, στο πολυτελές ξενοδοχείο Asteras Paradise Resort, στην περιοχή του Αστέρα, στη Νάουσα της όμορφης Πάρου. Εξοικονομείστε 159€, κλείστε τη διαμονή σας και εκμεταλλευτείτε τις πλούσιες παροχές ενός από τα ομορφότερα ξενοδοχεία του νησιού. Έκπτωση 64%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΑΝΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ¨Anaxo Resort ¨


Μάνη Μεσσηνίας: 79€ για ένα ονειρεμένο τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με πρωινό στο πολυτελές και νεόκτιστο κατάλυμα Anaxo Resort. Ταξιδέψτε στη Μεσσηνιακή Μάνη και γνωρίστε έναν τόπο μαγικό, έναν τόπο ιστορικό, με απέραντο φυσικό κάλος και υπέροχες παραλίες. Αξία: 160€. Έκπτωση: 51%.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.