ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΙΓΙΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MOONDY BAY" ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ 79 ΕΥΡΩ

ΤΡΙΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΕΠΙΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

 Για Συμμετοχή Ενός ή Δύο Ατόμων σε Ένα Τρίωρο Σεμινάριο Διαχείρισης Κρίσεων Πανικού, με την Επιστημονική Εγγύηση του Έμπειρου Team Ψυχολόγων της Αυτεπίγνωσης στην Καλαμαριά! Αντιμετωπίστε Άμεσα και Αποτελεσματικά τις Κρίσεις Πανικού, με Μία Υπερπολύτιμη Προσφορά Εκμάθησης του Τρόπου Αντιμετώπισης και Διαχείρισης των Κρίσεων Πανικού, του Άγχους, των Φοβιών και Άλλων Ψυχοσωματικών Προβλημάτων με Απλές Τεχνικές και Σύγχρονες Μεθόδους από Έμπειρη Ομάδα Ψυχολόγων, με Εξειδίκευση στην Αντιμετώπιση των Ψυχικών και των Ψυχοσωματικών Διαταραχών με την Μέθοδο της Βιοανάδρασης και της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας!

6 ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΑΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΟΠΤΙΚΩΝ GALANIS OPTICAL ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ

ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΙΤΑΣ PLISSE ΓΙΑ ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALOUSYSTEM ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ "SFERA SUMMER FESTIVAL 2014 BY AIRFASTTICKETS"

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 'ΧΑΙΝΤΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΙΝΗ ΑΥΛΑΙΑ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Εκπληκτικής Διαδραστικής Παιδικής Παράστασης που έχει Αγαπηθεί Ιδιαίτερα από Μικρά και…Μεγάλα Παιδιά Χάιντι, το Κορίτσι των Βουνών , Βασισμένη στο Κλασσικό και Διεθνώς Αναγνωρισμένο Μυθιστόρημα της Γιαχάνας Σπίρι, στο Υπαίθριο Θέατρο Θερινή Αυλαία (εντός Δ.Ε.Θ.) με τους Γνώριμους και Αγαπημένους Τηλεοπτικά Ισιδώρα Δωροπούλου, Χρήστο Τριπόδη, Πανάγο Ιωακείμ και Τσαμπίκα Φεσάκη... την Τετάρτη 16 Ιουλίου και την Πέμπτη 17 Ιουλίου! Η Προσφορά ισχύει επίσης και για τις Παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Κολινδρό και στην Κατερίνη! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

PERSONAL TRAINING-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ VACU POWER&TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ STUDIO BODY AND PLEASURE

 Δυναμικό και Άμεσου Αποτελέσματος Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Personal Training...για να Δείτε το Σώμα σας να Αλλάζει Εντυπωσιακά, με την Υπογραφή του Personal Training Studio Body and Pleasure! Πρώτη Επιλογή μόλις με 29 ευρώ για Πρόγραμμα 6 Δυναμικών Συνεδριών με το Διάσημο και Επαναστατικού Αποτελέσματος Vacu Power & Μία Λιπομέτρηση & Ανάλυση Σύστασης Σώματος! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 34 ευρώ για Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 12 Συνεδριών με 6 Συνεδρίες με το Διάσημο TRX ή την Φημισμένη Πλατφόρμα Δόνησης MaxuVibe & 6 Συνεδρίες Αερόβιας Άσκησης (Διάδρομος, Ελλειπτικό και Ποδήλατο) & Μία Λιπομέτρηση & Ανάλυση Σύστασης Σώματος! 

ΠΗΛΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ "ARISTOULI"

 Καλοκαιρινή 3ήμερη Απόδραση στο Μαγευτικό Πήλιο σε Comfort Apartment 40m² ή Super Comfort Apartment 55m² για Δύο (2) έως Τέσσερα (4) Άτομα, για την Περίοδο από 2 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου 2014 στις Παραδοσιακές Κατοικίες Aristouli με Mοναδική Θέα στο Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου! Απολαύστε το Μπάνιο σας σε Παραλίες με Χρυσαφένια Άμμο ή Κατάλευκα Βότσαλα, Κρυμμένες πίσω από Πυκνή Βλάστηση, που Ατενίζουν το Απέραντο Γαλάζιο του Αιγαίου ή τα Ήρεμα Νερά του Παγασητικού, Γευθείτε το Γαστρονομικό Παράδεισο ιδιαίτερων Γεύσεων και Συνταγών και Θαυμάστε την ξακουστή Πηλιορείτικη Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική!

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙΚΟ T-SHIRT GAP ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "NEREUS HOLIDAYS"

ΠΛΗΡΕΣ SERVICE A/C ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ AUTOSPRINT SYSTEM