ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ&ΠΡΟΒΟΛΑΚΙΑ LED ΦΩΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 9,99 ΕΥΡΩ

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ-ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "ELEGANT BEAUTY"

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΛΑΤΗΣ ΤΡΟΛΕΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15,9 ΕΥΡΩ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MANICURE/PEDICURE/NAIL ART/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY TEC"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ

 35€ για ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ για το σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, για έναν μαθητή της Β' Δημοτικού, στην ORAL CLASS (Pre Junior). Με τις πλέον σύγχρονες και ευχάριστες διδακτικές μεθόδους. Με βίντεο, τραγούδια και κινούμενα σχέδια, μαθαίνουν τα παιδιά να εκφράζονται με προτάσεις και να συνομιλούν με τους συμμαθητές τους. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τον Οκτώβριο του 2014. Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 60€. Έκπτωση 42%
 20€ για αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 25% και αφορά το ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ προεγγραφής στο σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ στην JUNIOR A' (A' Προκαταρκτική), για ένα μαθητή της Γ' Δημοτικού. Γίνεται εισαγωγή στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2014. Στο κέντρο ξένων γλωσσών θα πληρώσετε επιπλέον 295€ (συνολικά δηλαδή πληρώνετε 315€). Δυνατότητα αποπληρωμής έως και 8 δόσεις (κατόπιν συνεννοήσεως). Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 395€.
 20€ για αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει ΕΚΠΤΩΣΗ 24% και αφορά το ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ προεγγραφής στο σχολικό έτος 2014-2015 για ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ στην JUNIOR Β' (Β' Προκαταρκτική), για ένα μαθητή της Δ' Δημοτικού. Στην τάξη αυτή τα παιδιά, έχουν τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις που απέκτησαν στην Junior A'. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2014. Στο κέντρο ξένων γλωσσών θα πληρώσετε επιπλέον 380€ (συνολικά δηλαδή πληρώνετε 400€). Δυνατότητα αποπληρωμής έως και 8 δόσεις (κατόπιν συνεννοήσεως). Από το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Β.ΜΠΑΛΟΥΤΣΟΥ-ΑΙΚ.ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ στην Αργυρούπολη. Αρχικής αξίας 500€. 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ 26-26-27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ



 H Παράσταση που κέρδισε τις Καρδιές Χιλιάδων Θεατών, η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!!! Μόλις 13 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Πολυβραβευμένης Παράστασης Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου με τη Μοναδική και Αγαπημένη Νένα Μεντή στο Θέατρο Κήπου, στις 25, 26, 27 και 28 Αυγούστου! Η Μεγάλη Καλλιτεχνική & Εμπορική Επιτυχία των 5 τελευταίων Ετών με μια Υπέροχα Συγκινητική Παράσταση, που διηγείται μοναδικά τη ζωή της μεγάλης Στιχουργού και Ποιήτριας του Eλληνικού τραγουδιού... Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου! (1ο Βραβείο Καλύτερης Παράστασης, 1ο Βραβείο Σκηνοθεσίας & 1ο Βραβείο Γυναικείου Ρόλου)! Μια Ιστορία με Μοναδικά Τραγούδια, που γράφτηκαν με Ψυχή, από μια Γυναίκα που έζησε με Πάθος τη ζωή... με μια Ιστορία που συνδέεται με τις μεγάλες και ιστορικές στιγμές της Πολιτικής και Κοινωνικής εξέλιξης στην Ελλάδα! 

ΣΥΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "BRAZZERA HOTEL"

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ANASTASIA RESORT&SPA"

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "PARADISE RESORT HOTEL"