ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ-ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

 Επίπεδη Κοιλιά, Σμιλευμένοι Γοφοί και Άμεση Μείωση Πόντων, Tώρα... για Μοναδικές Εμφανίσεις...με την Υπογραφή του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά! Μόλις 10 ευρώ για Μία (1) Μη Επεμβατική Θεραπεία Λιπογλυπτικής, στην Κοιλιά ή στους Γοφούς (περιφέρεια) με την Επαναστατική Μέθοδο με Υπερήχους, με το Διάσημο Cavitation, για Άμεσα και Εντυπωσιακά Αποτελέσματα Λιποδιάλυσης και Μείωσης Πόντων! Η Επαναστατική αυτή Μέθοδος στοχεύει κατευθείαν στα Επίμονα Αποθέματα Λίπους σε περιοχές που ακόμα και κουραστικοί συνδυασμοί με Δίαιτες και Γυμναστική...δεν έχουν αποτέλεσμα!!!
 Άμεση λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με κρυολιπόλυση και πείτε αντίο σε τοπικό πάχος, από το ινστιτούτο αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά στην Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 67%!!!
  Μεταμορφώστε το σώμα σας με πρόγραμμα συνεδριών λιποδιάλυσης, αδυνατίσματος, σύσφιξης, αποτοξίνωσης, αύξησης μεταβολισμού & μείωσης κυτταρίτιδας με χρήση 2 πρωτοποριακών μηχανημάτων Lemfotonic & Excel-Pro ή συνδυαστικά με χειρομασάζ, από το ινστιτούτο αισθητικής Πολύτιμη Ομορφιά στην Θεσσαλονίκη - έκπτωση έως 91%!!!

FULL BODY MASSAGE-ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "THE GOLDEN ATHENS SPA"

 Αναδείξετε το πιο καθαρό και λαμπερό σας πρόσωπο! 17€ για Βαθύ και Ολοκληρωμένο Καθαρισμό Προσώπου, με γαλάκτωμα και λοσιόν, peeling προσώπου, εφαρμογή ατμού, εξαγωγή σμήγματος, αντισηψία δέρματος με υψίσυχνα ρεύματα, εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας, μασάζ και εφαρμογή ενυδατικής κρέμας σε πρόσωπο με επουλωτική δράση, στο υπερπολυτελές "The Golden Athens Spa" στο Σύνταγμα! Αρχική αξία 60€. Εκπτωση 72%.
 39€ για ένα μοναδικό πακέτο VIP Golden Luxury συνολικής διάρκειας 4 ωρών που περιλαμβάνει full body massage, βαθύ καθαρισμό προσώπου με διαμάντια ή υπέρηχο και anti-ageing therapy, το ιδανικό τριπλό δώρο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας, στο υπερπολυτελές "The Golden Athens Spa" 600 τ.μ. στο Σύνταγμα, αρχικής αξίας 325€ - Έκπτωση 88%!!!!!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ " WE " ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ