ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MACABO"

ΠΑΚΕΤΟ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 49€

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "CORFU HOLIDAY PALACE"

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΗΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΟ ΜΕ 180€

 Αλόνvησος, Πατητήρι: 180€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!
 Αλόνvησος - Πατητήρι: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Ένα νησί διαφορετικό από τα υπόλοιπα σας περιμένει να το γνωρίσετε με μία τιμή προσφοράς πραγμάτικη έκπληξη!
 Αλόνvησος - Πατητήρι: 75€ για 4ήμερο για 2 άτομα. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109€

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ 119€ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ARGO KAMARI HOTEL"

 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Σαντορίνη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Argo Kamari Hotel! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 
 Σαντορίνη - Φαγητό: Mix Grill, ομπρέλα με ξεπλώστρες στην παραλία του Περίβολου, μισό κιλό κρασί ή 2 μπύρες για 2 άτομα στο Pleasure Beach Bar μόνο με 20€. 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ FENDI ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129€

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "VERDE PAPAGALO" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 10€

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "NEXT DOOR" ΣΤΗΝ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΑΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

ΧΙΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΧΑΛΚΙΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

8ΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΓΙΑ 14-21 ΜΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ "MSC PRESIOZA" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "NEURES HOLIDAYS"

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΡΟΛΟΙ PIERRE CARDIN/ΚΟΛΙΕ/ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ZR TRADE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΗΣ ORIFLAME ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY PARTNERS"

 Κάντε δικό σας αυτό το υπέροχο σετ αδυνατίσματος και περιποίησης σώματος 4 προϊόντων ΜΟΝΟ 19,15€!!! , Οι Beauty Partners δημιούργησαν για εσάς το Perfect Body Package, ένα μοναδικό σετ αδυνατίσματος και περιποίησης σώματος 4 προϊόντων της Oriflame Sweden και σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε άμεσα ενεργό μέλος στο μεγαλύτερο δίκτυο προϊόντων ομορφιάς, αποκτώντας μοναδικά προνόμια! Aρχικής αξίας 79€ έκπτωση 75%
 Κάντε δικό σας αυτό το υπέροχο σετ περιποίησης και ομορφιάς 16 προϊόντων, από 156€ ΜΟΝΟ 39,90€!!! Οι Beauty Partners δημιούργησαν για εσάς το Beauty Essentials Package, ένα μοναδικό σετ περιποίησης και ομορφιάς 16 προϊόντων της Oriflame Sweden και σας δίνουν τη δυνατότητα να γίνετε άμεσα ενεργό μέλος στο μεγαλύτερο δίκτυο προϊόντων ομορφιάς, αποκτώντας μοναδικά προνόμια!