ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ"

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THERMAE SYLLA SPA WELLNESS HOTEL 5*"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ,GPS,MP3,PDA ΓΙΑ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΥ ΙΨΕΝ



Γεμίστε αισιοδοξία! 10€ για την είσοδο ενός ατόμου στη διαχρονική παράσταση «Ένας εχθρός του λαού» του Ερρίκου Ίψεν από τον Στέφανο Ληναίο και την Έλλη Φωτίου, στο Θέατρο Άλφα! * 2ος χρόνος επιτυχίας!

Το αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν «Ένας εχθρός του λαού», παρουσιάζεται για 2η συνεχή χρονιά στο Θέατρο Άλφα, από τον θίασο του Στέφανου Ληναίου και της Έλλης Φωτίου! Εισιτήριο γενικής εισόδου 10€/ άτομο!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΟΜΕΝΗ ΦΙΑΛΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΑ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY SPA MASSAGE ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "NAILS R AND MORE"

ΚΟΛΩΝΑΚΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΣΤΟ "RELAX BODY"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14.9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΣΟΥΤΙΕΝ STRAPLESS Η ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ&ΜΕΓΕΘΗ

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ SPA ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ&ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΟΝΤΙΩΝ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΥΛΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ "DENTAN AESTHETICS"

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ"

ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΑΤΗΣ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΤΑΤΟΥΑΖ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "BEAUTY SALON"

20€ για μία βαφή ρίζας για την τέλεια κάλυψη των λευκών,σε συνδυασμό με ένα υπέροχο χτένισμα και μία μάσκα ενυδάτωσης!!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι, αρxικής αξίας 55€! 
33€ για ένα βαθύ καθαρισμό πλάτης ή προσώπου με ατμό και όζον,για ενυδάτωση,λεύκανση και σύσφιξη για αφαίρεση από μαύρα στίγματα,σημάδια γήρανσης,πανάδες ή για πρόσωπα με ακμή,για γυναίκες και άνδρες!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 80€!
20€ για μία βιολογική αποτρίχωση με χαλάουα για στήθος,πλάτη ή full bikini,χωρίς να δημιουργηθεί κανένας ερεθισμός!Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 40€!
15€ για ένα χτένισμα βραδίνο ή απογευματινό με τη βοήθεια ηλεκτρικής πρέσσας για ίσιωμα,μπούκλες ή διάφορα σχέδια σε κοτσίδες.Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 30€!!
18€ για ένα γυναικείο κούρεμα,λούσιμο και χτένισμα!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 35€!
35€ για μία περμανάντ ή φόρμα για όμορφες μπούκλες στα μαλλιά σας,,ΔΩΡΟ μία μάσκα ενυδάτωσης ή ένα χτένισμα ή ένα κούρεμα !Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 75€!
32€ για ανταύγειες ξανθές,κόκκινες,χάλκινες,καστανές σκούρες σε μαλλιά άσπρα ή ξανθά, με κούρεμα ή ίσιωμα ή σχηματισμό φρυδιών!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 80€!
20€ για ένα αναζωογονητικό-μυοχαλαρωτικό full body massage,για γυναίκες και άνδρες !Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 40€!
55€ για 6 θεραπείες προσώπου με οξέα φρούτων, που καταπολεμά τις πανάδες και τις κηλίδες,διάρκειας τριών εβδομάδων!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 160€!
115€ για 10 συνεδρίες μασάζ κατά της κυτταρίτιδας,διάρκειας 40 λεπτών η κάθε συνεδρία,με συμπλέγματα δραστικών και 100% φυσικών εκχυλισμάτων!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 200€!
20€ για ένα θεραπευτικό πεντικιούρ,με εξειδικευμένες μεθόδους για διάφορες παθήσεις των ποδιών,όπως για την αντιμετώπιση μυκήτων,κάλων και σκληρύνσεις! Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 36€!
12€ για μία Χένα Τατουάζ, σε περιοχή του σώματος της δικής σας επιλογής!Μία προσφορά από το Beauty Salon,αρχικής αξίας 24€!
12€ για μία αποτρίχωση με χαλάουα στο άνω χείλος και έναν σχηματισμό φρυδιών!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 30€!
45€ τέσσερις Συνεδρίες ανάπλασης προσώπου για Θεραπεία ενυδάτωσης κατά των ρυτίδων,Peeling για full αναζωογόνηση και Σύσφιξη προσώπου και λαιμού με βιολογικά προιόντα!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 120€!
13€ για ένα θεραπευτικό μάσαζ,σε πλάτη,πόδια,δάχτυλα,αυχένα και μέση με ζεστό λάδι!Μία προσφορά από το Beauty Salon στο Χαλάνδρι,αρχικής αξίας 50€!

ΨΑΚΟΥΔΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ STUDIO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ MINI REMOTE PC CONTROL

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΡΟΖΑΣ ΕΣΚΕΝΑΖΥ"

ΓΕΡΑΚΑΣ&ΨΥΧΙΚΟ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ "STELLAS BOUDOIR"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΥΛΑΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ PERSONAL TRAINING POWER PLATES&PILATES ΣΤΟ "GALA DE BEAUTE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ IPL LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ&BIKINI ΣΤΟ "MY MIRROR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ "SPORT MASSAGE"

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 65 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΜΠΑΛΑΚΩΣΤΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY MASSAGE ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ PEELING