ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΜΕΣΗΣ HIP HOLSTER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ

ΑΙΓΙΝΑ(ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ 325 ΕΥΡΩ

ΝΤΑΛΑΡΑΣ-REMBETIKO UNPLUGGED ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ ΣΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

 Έπειτα από τη Μεγάλη και πολύ Επιτυχημένη Ευρωπαϊκή Περιοδεία του και σε Συνέχεια της Sold Out Συναυλίας στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ...τώρα…και στη Θεσσαλονίκη για Μια Μεγάλη και Μοναδική Μουσική Συναυλία! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της πολυαναμενόμενης Σπουδαίας Συναυλίας - Αφιέρωμα Rembetiko Unplugged με τον Αγαπημένο Γιώργο Νταλάρα και τους Εξαιρετικούς Ασπασία Στρατηγού, Αθηνά Λαμπίρη και Βασίλη Κορακάκη, στο Θέατρο Δάσους την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου! Ένα Κορυφαίο και Υπέροχο Μουσικό Ταξίδι - Αφιέρωμα στο Ρεμπέτικο, με Τραγούδια Κοσμήματα του Βαμβακάρη και του Τσιτσάνη, Μεγάλων Σμυρνιών Συνθετών όπως ο Βαγγέλης Παπάζογλου και Άλλων Αγαπημένων Συνθετών όπως ο Απόστολος Καλδάρας και ο Απόστολος Χατζηχρήστος! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ(ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "BLUE PARADISE"

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΟΙ ΦΟΝΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Για Ένα Εισιτήριο της Κορυφαίας Θεατρικής Επιτυχίας της Φετινής σεζόν...που Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη... με την Σπουδαία Κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Κήπου με 3 Παραστάσεις στις 20, 21 και 22 Αυγούστου, με τους Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Φωτεινή Ντεμίρη, Σοφία Βογιατζάκη, Πατρίκιο Κωστή, Παρθένα Χοροζίδου και Τζέση Παπουτσή! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ HELLAS TECH

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΩΑΔΕΣ" ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΙΔΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΚΕΩΝ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της πιο Φημισμένης, Διαχρονικής και Επίκαιρης Όσο Ποτέ...Τραγωδίας του Ευριπίδη Τρωάδες με τους Αγαπημένους Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιο Μάινα, Άρη Λεμπεσόπουλο, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Παππά και Μαρία Πρωτόπαππα, για 2 Μοναδικές Παραστάσεις στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών στις 25 & 26 Αυγούστου! Η Προσφορά αφορά Περιορισμένο & Συγκεκριμένο Αριθμό Εισιτηρίων! Απολαύστε σε Σκηνοθεσία του Θέμη Μουμουλίδη, μια Παράσταση που Επιχειρεί μια Σύγχρονη Ανάγνωση με Μεταφορά στο Παγκόσμιο Σήμερα, στις Συνέπειες των Πολέμων, της Οικονομικής Κρίσης και των Απολυταρχικών Καθεστώτων! 

OLOTROPIKI SPA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ PEELING&FULL BODY ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

 16€ για ένα Sun Coming Spa...Προετοιμάστε το σώμα σας και αποκτήστε άψογο μαύρισμα!!!! Περιλαμβάνει ένα απολαυστικό ζεστό τσάι απο Μαρόκο και ένα Aρωματικό Full Body Χαλαρωτικό Μασάζ διάρκειας 60 λεπτών με ειδική κρέμα μασάζ εμπλουτισμένη με εκχύλισμα aloe vera και έλαιο αργκάν! Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να απολαύσετε ένα Aρωματικό Peeling σε όλο το σώμα με άρωμα απο εξωτικά άνθη και αιθέρια έλαια όπως το ylang ylang και την ορχιδέα, από τον πολυτελές χώρο του «Olotropiki Spa» στην Αθήνα κοντά στο Μετρό της Ακρόπολης!!! Αρχικής αξίας 90€. Έκπτωση 82%.

ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ 6 ΧΟΡΔΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11,9 ΕΥΡΩ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ CAVEMAN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ

 Βest Price 12€ για είσοδο ενός (1) ατόμου την Κυριακή 31 Αυγούστου στο Αμαλίειο Θέατρο στο Μαρούσι στην πιο επιτυχημένη κωμική θεατρική παράσταση Caveman του Rob Becker με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, που πραγματεύεται με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο τις διαφορές μεταξύ των δύο φύλων και χαρίζει άφθονο γέλιο και χαρά!

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ Η ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ