ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΑ A2000

 Ξεχάστε μία για πάντα υδραυλικούς και χημικά! Μόνο 12€ για ένα Αποφρακτικό Χωρίς Χημικά Α2000, που είναι ακίνδυνο και φιλικό στο περιβάλλον. Επαναστατικό, γιατί Ξεβουλώνει Τα Πάντα σε 1 δευτερόλεπτο. Οικονομικό, γιατί διατηρείται επ αόριστο και για 15-20 ξεβουλώματα. Ακόμη, κάνοντας προληπτικό καθαρισμό ανά 6μηνο απαλλάσσεστε μια για πάντα από χρόνια προβλήματα που δημιουργούνται στο αποχετευτικό σύστημα του σπιτιού σας! Από το www.yaDis.gr και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 40% !!

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ-ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΛΑΙΜΟΥ-ΑΥΧΕΝΑ-ΠΛΑΤΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ GAMUCCI MICRO DELUXE STARTER KIT

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ HIP HOP Η ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "BOLERO"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ FULL BODY ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΒΙΝΥΛΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ-ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΜΗΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "LOVE CASUAL LIVING"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ THAI MASSAGE ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 60' ΣΤΟ "THE HOUSE OF SMILE"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΕΓΝΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ&ΣΙΔΕΡΩΜΑ Η ΠΛΥΣΙΜΟ&ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "CLEAN SHOP"

 Για Στεγνό Καθάρισμα & Σιδέρωμα ή Πλύσιμο & Σιδέρωμα, Παντελονιού ή Φούστας ή Κοστουμιού ή Ταγιέρ ή Φορέματος ή Πουκάμισων ή Πανωφοριού (Μπουφάν ή Παλτό ή Καμπαρντίνα ή Ζακέτα, κ.α)! Επιπλέον Επιλογή...Αντιβακτηριδιακό και Αποσμητικό Πλύσιμο & Στέγνωμα Ενός Παπλώματος ή Μίας Κουβέρτας όλων των Διαστάσεων! Εξαιρετική Προσφορά, για Καθαριότητα και Οικονομία... Φρεσκάροντας και Ανανεώνοντας τα Ρούχα σας και όχι μόνο, με Δυνατότητα και Δωρεάν Παράδοσης στο χώρο σας, με την Υπογραφή Ποιότητας του Εξειδικευμένου και Υπερσύγχρονου Στεγνοκαθαριστηρίου Clean Shop!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ 24 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ-ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙΟΥ-ΠΛΟΥΣΙΟ PLATEAU ΤΥΡΙΩΝ-ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΟ "FRENCH KEYS HOUSE BAND"

 Γιορτάστε και Διασκεδάστε με Μία Υπέροχη Βραδιά Ζωντανής Μουσικής και Χορού, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στο Υπέροχου Design French Keys Jazz Club στη Σοφούλη! Απολαύστε την 7μελή Μπάντα French Keys House Band, σε ένα Μουσικό Ταξίδι με Διαχρονικές Διεθνείς Επιτυχίες σε Χορευτικούς Ρυθμούς Latin, Disco και Rock , για Ένα δικό σας Αξέχαστο Πυρετό του Σαββατόβραδου... με Απίστευτο Κέφι, Ζωντάνια, Ρυθμό και Μοναδική Διάθεση! Μόλις με 24 ευρώ (από 50 ευρώ), για Είσοδο Δύο Ατόμων, Μια Φιάλη Επώνυμου Κρασιού και Ένα Πλούσιο Plateau Τυριών Αλλαντικών...για Μία ακόμη Βραδιά που θα σας μείνει Αξέχαστη!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΠΝΟΘΗΚΗ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 110 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ DOMAIN NAME ΚΑΙ CEO

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ PILATES

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"

ΓΚΥΖΗ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/SPA-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ(AHA) ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΜΗ-ΣΠΥΡΑΚΙΑ


 ΤΕΛΟΣ στα ΣΠΥΡΑΚΙΑ! 15€ από 45€ για να δώσετε τέλος στα ΣΠΥΡΑΚΙΑ, τη λιπαρότητα και την ακμή, με θεραπεία Οξέων και Φυτομάσκας. Εξειδικευμένες Φυσικές Θεραπείες, αποδεκτές από την Παγκόσμια Ιατρική Κοινότητα αρχικής αξίας 45€. Από το Πρότυπο Κέντρο Αισθητικής και Spa Βούλα Παπαλέξη στο Γκύζη (πλησίον σταθμού Μετρό Αμπελόκηποι). Έκπτωση 67%!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ/ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ


 19,90€ για ένα μήνα σεμιναρίων υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού με τη γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιό Μπέσσυ Μάλφα και το Θανάση Τσουσόπουλο στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", αξίας 67€ 

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΣΥΣΦΙΞΗ-ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

ΜΕΤΣ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 29,50 ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ-ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ "COCTAIL&FOOD BAR SKYFALL"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΙΒΛΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ "ΤΟ ΖΕΝ ΤΟΥ ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ" ΚΑΙ "TIME MANAGEMENT:ΠΩς ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ SOFTLNES 59 ΤΗΣ BAUSCH AND LOMB

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 25/11 ΜΕ 2/12

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ-ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925ο ΚΑΙ 2 ΒΕΡΕΣ ΕΠΙΧΡΥΣΕΣ 18Κ/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

21€ ένα εντυπωσιακό χειροποίητο δακτυλίδι ( chevalier ) από ασημί 925ο με ορυκτά στοιχειά. Από την Τέχνη και Κόσμημα. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Αρχικής Αξίας 42€, Έκπτωση 50% !!

 2 ΒΕΡΕΣ μόνο 36€ από 80€. ΔΥΟ πανέμορφες ΒΕΡΕΣ επίχρυσες 18Κ σε ροζ χρυσό ή επιπλατινωμένες 18Κ με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Πανελλαδικά Εκπτωση 55%.


 Πανελλαδικά: Από τη σειρά Rings Show! Μόνο 24,50€ για ένα Χειροποίητο Δαχτυλίδι σχέδιο fj-6002. Τα περισσότερα προϊόντα είναι περασμένα με υγρό γυαλί ώστε να είναι πιο ανθεκτικά και πιο καλαίσθητα! Χειροποίητες Δημιουργίες από πολυμερικό πηλό, μέταλλα (αρζαντό και χαλκό) διακοσμημένα με πέτρες, άμμο, όστρακα, ακρυλικά χρώματα και χρυσόσκονη. Από την Φένια Παγώνη και το fj-art στον Πειραιά, με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 35€ - Έκπτωση 30% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΦΡΕΣΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟ ΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ CONTROL ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ-SMARTPHONES-GADJETS EIKONAS-HXOY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΑΝΔΡΙΚΕΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "MARATHON BEACH"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ASIAN RELAX SPA-ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΣΤΟ "OLOTROPIKH SPA"

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΗΜΙΔΙΑΜΟΝΗ "PROTEAS HOTEL"&"HOTEL CAROL"