ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ " MED ON LINE " ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για Ένα (1) Φυσικό και Ανώδυνο Καθαρισμό Αυτιών με την Εγγύηση Αποτελέσματος της MED ON LINE και γνωστών συνεργαζόμενων Ωτορινολαρυγγολόγων! Μια Υπερπολύτιμη Προσφορά Υγείας και Πρόληψης, για Βελτίωση της Ακοής, Καθαρισμό της Υπερπαραγωγής Κεριού του Αυτιού από Άμμο, Αλάτι κ.α., Αποσυμφόρηση των Κοιλοτήτων του Αυτιού και της Μύτης, ενώ επίσης Καταπραΰνει την Πίεση και τον Πόνο στην περιοχή των Αυτιών και του Κεφαλιού και βοηθά σε Ιγμορίτιδες, Αλλεργικές Ρινίτιδες, Μπουκώματα, Συνάχι, Ιώσεις Γρίπης και άλλες Παθήσεις του Αναπνευστικού! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ / PERSONAL TRAINING - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Απόλυτα Ολοκληρωμένο 3μηνο Πρόγραμμα Γυμναστηρίου, με Personal Training και όχι μόνο, που περιλαμβάνει: Έξι (6) Συνεδρίες Power Plate & Χρήση όλων των Οργάνων - Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης (Διάδρομοι-Ποδήλατα-Ελλειπτικά-Ελεύθερα Βάρη, κ.α.) & 3μηνο Πρόγραμμα σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας (Zumba, Pilates, Yoga, Aerobics, Virtual Spinning, κ.α) & Ολοκληρωμένο 3μηνο Πρόγραμμα Διατροφής & Τρεις (3) Λιπομετρήσεις & Έξι (6) Συνεδρίες Solarium Mega Sun... με την εγγύηση δυναμικού αποτελέσματος του Γυμναστηρίου Escape - Health & Nutrition Club στην Καλαμαριά! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ " SKETCH CAFE BAR " ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ - ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ " RITMO ART STUDIO " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΘΕΑΤΡΟ - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μόλις 5 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Υπέροχης και Πολυαγαπημένης Διαδραστικής Παράστασης για Μικρούς και Μεγάλους Ο Γάμος του Καραγκιόζη με τον Στέλιο Αμανατίδη στον Πρωταγωνιστικό Ρόλο, τον αγαπημένο Λαϊκορεμπέτη Ερμηνευτή Αγάθωνα και την ορχήστρα του και άλλους γνωστούς Ηθοποιούς για 2 Μοναδικές Παραστάσεις στο Θέατρο Κήπου στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου! Ο Καραγκιόζης, με την ξεχωριστή του Γλώσσα, καυτηριάζει και Επιθεωρεί την σύγχρονη Ελλάδα με τα Χαράτσια και την Ανεργία μέσα από μια ιστορία γεμάτη...ξύλο και Άφθονο Γέλιο! 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΣΙΝΕΜΑ " ΑΥΡΑ " ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΦΥΤΙΚΟ PEELING

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ " LECHAT " ΠΟΛΙΧΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ " ΟΙΚΟΣ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ " ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΘΕΚΤΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ " SULEHRIA BROTHERS "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / TABLET PC ANDROID - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ / ΠΙΑΣΤΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΕΓΝΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ " DRY COOKER "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ / MAYBELLINE VOLUME EXPRESS THE COLOSSAL CAT EYES MASCARA

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ " ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ - ΠΑΙΔΕΙΑ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ IPHONE 4/4S - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΡΕΜΑ SIMULCIUM G3 ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΧΑΡΤΑΚΙΑ RIZLA - DRUM / ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ RIZA - SWAN / ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ / ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / USB GLITTER LAVA LAMP - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ " FORTE PHARMA SLIM RESCULPT " ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ PERFECT SIT-UP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ BOMANN CB 1082 - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ POWER HEALTH - ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

 Έκπτωση 39%! 11,50€ για να φέρετε τον οργανισμό σας στα….. νερά του, με δυο καταπληκτικά προϊόντα. Το νέο προϊόν της POWER HEALTH Hydrolytes που σας ενυδατώνει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες που χάνετε, και την πολυβιταμίνη της POWER HEALTH Multi & Multi που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα απαραίτητα μέταλλα - ιχνοστοιχεία για τη συμπλήρωση της καθημερινής σας διατροφής, από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Souka.gr με Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα! Εναλλακτικά με 17€ αγοράζετε 2 τεμάχια POWER HEALTH HYDROLYTES (Ηλεκτρολύτες) & 1 τεμάχιο POWER HEALTH Multi & Multi. Αρχική Αξία 19€. 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ SWIVEL SWEEPER

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΑΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ & ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αποκτήστε δυνατά και καλογυμνασμένα μπράτσα και όχι μόνο, με το καταπληκτικό βαράκι Shake Weight για Άνδρες, που με την παλμική του κίνηση ενεργοποιεί συνεχώς τους μύες των ώμων, των χεριών και του θώρακα. Μόνο 20€ από 39€ από την Sulehria Brothers στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 48%

Αποκτήστε όμορφα καλοσχηματισμένα μπράτσα, δυνατούς sexy ώμους και ένα τέλειο στήθος με τo Shake Weight για Γυναίκες, το επαναστατικό βαράκι εκγύμνασης που αρκούν 6 λεπτά κάθε μέρα, για να μεταμορφώσει υπέροχα το σώμα σας. Μόνο 17€ από 29€ από την Sulehria Brothers στην Αθήνα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Έκπτωση 41%

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 18-21 Οκτωβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 1-4 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.


Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 8-11 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 15-18 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 22-25 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 29 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 6-9 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 13-16 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.


Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη 8-11 Νοεμβρίου, μόνο με 109 ευρώ! Τριήμερο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και νυχτερινής διασκέδασης!

Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη 6-9 Δεκεμβρίου, μόνο με 109 ευρώ! Τριήμερο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και νυχτερινής διασκέδασης!

ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ATERON SUITE & SPA HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πολυτελής Απόδραση σε έναν Προορισμό Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς και Χαλάρωσης στο εντυπωσιακό 4* Ateron Suite & Spa Hotel στο Αμύνταιο Φλώρινας...στο υπέροχο Τουριστικά τρίγωνο του Νυμφαίου, της Λίμνης Βεγορίτιδας και των Πρεσπών! Πρώτη Επιλογή μόλις με 55 ευρώ για 2ήμερη Διαμονή (1 Διανυκτέρευση), 2 ατόμων σε Double Standard Room, με Πλούσιο Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 109 ευρώ για Πλούσιο Πακέτο Απόλαυσης με 3ήμερη Διαμονή (2 Διανυκτερεύσεις), 2 ατόμων σε Double Standard Room, με Πλούσιο Πρωινό & Χρήση του Prive Spa & Μια Φιάλη Κρασιού για Κατανάλωση στο Δωμάτιο ή εναλλακτικά Ξενάγηση και Οινογνωσία στο Οινοποιείο Κτήμα Άλφα καθώς και Δυνατότητα Early Check In και Late Check Out!  

ΞΑΝΘΗ ( ΚΑΡΥΟΦΥΤΟ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΩΝΕΣ " ΚΥΒΕΛΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ " ΧΑΓΙΑΤΙ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΑΛΜΩΠΙΑ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Για 3ήμερο Χαλάρωσης, Αναζωογόνησης και Απόλαυσης με Δύο (2) Διανυκτερεύσεις, Δύο (2) ατόμων σε Double Standard Room με Πλούσιο Πρωινό, Δυνατότητα Early Check in - Late Check out και Απεριόριστη Κατανάλωση Cafe καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στο Παραδοσιακό Hotel Αλμωπία, στον καταπράσινο Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας! Αναζωογονηθείτε στους Υπέροχους Ιαματικούς Καταρράκτες και τα Υδροθεραπευτήρια, Απολαύστε τη Μοναδική Εμπειρία του Νatural Spa και ακολουθήστε τους παλμούς της Φύσης μέσα από άγνωστα Μονοπάτια υπέροχες Διαδρομές και Φθινοπωρινά Χρώματα!  

ΓΑΛΑΞΙΔΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " EPAVLIS BOUTIQUE HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΟΝΕΙΡΩΝ ΑΚΡΗ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " MOUZAKI PALACE & HOTEL & SPA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΩΜΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL ANDREOTTI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " EPAVLIS BOUTIQUE HOTEL "

ΑΡΑΧΩΒΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " GIORGIO INN HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΛΙΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΠΑΛΗΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ