ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Για ένα (1) full Curls πακέτο, που περιλαμβάνει: special Φόρμα μαλλιών & κούρεμα, λούσιμο και μάσκα ενυδάτωσης για κοντό μήκος μαλλιών ή, δεύτερη επιλογή με €25 για Φόρμα, κούρεμα, λούσιμο και μάσκα ενυδάτωσης σε μακριά μαλλιά. Αποκτήστε όγκο, κύματα, μπούκλες και υγιή μαλλιά, με τα ειδικά προϊόντα και την expert curls μέθοδο του Hair Studio «Εύη». Τα έξυπνα κορίτσια είναι σε …φόρμα, φεύγουν από τον …ίσιο δρόμο και κάνουν boost up στο καλοκαίρι και στην οικονομία!  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΜΑΤΙΩΝ

TABLET PC NAVIGATOR - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΜΑΓΙΩ - ΕΣΩΡΟΥΧΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " PANORAMA RESORT "

ΑΜΟΡΓΟΣ - ΑΙΓΙΑΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " AMORGOS HOTEL & SPA RESORT "

297€ από 691€ (Έκπτωση 57%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα και American Buffet Breakfast, στο Aegialis Hotel Spa & Resort, στην Αμοργό! Προσφέρεται ένα μπουκάλι επώνυμο Κρασί για καλωσόρισμα και ένα πλήρες Candle Light δείπνο στο εστιατόριο «Αmbrosia Gallery» για να απολαύστε τις Αμοργιανές γεύσεις ! Παρέχονται 2 μισάωρα αναζωογονητικά Full Back Massage και ένα ρομαντικό Jacuzzi με σαμπάνια και φρούτα, για 2 άτομα, στην ιδιωτική βεράντα του κέντρου θαλασσοθεραπείας «Λάλων Ύδωρ Spa» με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στον κόλπο της Αιγιαλής! Περιλαμβάνεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του νησιού! H προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΜΑΝΗ - ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΝΗ " PHILOTHEA " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

149€ από 375€ (Έκπτωση 60%), για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως και 5 άτομα, το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο Οικολογικό ξενώνα Philothea, στη Δροσοπηγή Ανατολικής Μάνης σε παραδοσιακές πέτρινες, αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες κατοικίες, με jaccuzzi, θέα θάλασσα και μόλις 8' από την αμμουδερή, πεντακάθαρη και ήσυχη παραλία του Σκουταριού!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

ΧΑΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ " ELEFTHERIA " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " MIKRO VILLAGE "

 349€ για ένα superlux all-inclusive 4ημερο του Αγίου Πνεύματος για 2 άτομα στην όμορφη πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης, που περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο “Mikro Village”, εκδρομή στο περίφημο νησί της Σπιναλόγκας, BBQ με ντόπιο κρασί και ρακή στο ξενοδοχείο, γεύμα 5 πιάτων στο εστιατόριο Gold καθώς και VIP είσοδο με μπουκάλι βότκα ή ρούμι στο Πάρτι του Club Lotus, αρχικής αξίας 670€ - Έκπτωση 48%!!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΑΝΔΡΟΣ - ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " ΜΑΙΝΑΔΕΣ STUDIOS "

ΠΑΡΟΣ ( ΑΜΠΕΛΑ ) ΔΙΑΜΟΝΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 Αξέχαστες διακοπές στον Αμπελά Πάρου για εξορμήσεις & ατέλειωτη διασκέδαση με επιλογή του δωματίου & των ημερών που εσείς επιθυμείτε κερδίζοντας έκπτωση έως 65%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΝΑΞΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ " TRITON STUDIOS " ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΚΡΗΤΗΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ -ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ " PANORMOS BEACH HOTEL "

129€ από 260€ (Έκπτωση 50%) για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα, στο 4 αστέρων Panormo Beach Hotel του Ομίλου G-Hotels, σε δίκλινο δωμάτιο με υδρομασάζ και πρωινό, στο Πάνορμο της Κρήτης, 20m. από την παραλία! Προσφέρεται ένα μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα! Για ένα παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη προσφέρεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν! Δηλαδή 5 ημέρες στο πανέμορφο Πάνορμο! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος! 

ΔΙΑΚΟΠΤΟ - ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ " SEMANTRON TRADITIONAL VILLAGE "

196€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 άτομα στο Πολυτελέστατο και Βραβευμένο Semantron Traditional Village, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στον Ελαιώνα Διακοπτού! Προσφέρεται ένα μπουκάλι Kρασί για καλωσόρισμα!! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in (10.00) και Late check out (18:00)! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν! Δηλαδή 4 γεμάτες ημέρες!! H προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!  

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΚΑ "ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ "

9,5€ από 22€ για 1kg ολόφρεσκο παγωτό επιλογής σας, στην βραβευμένη Gelateria "Το Παγωτό" στην καρδιά της Γλυφάδας - έκπτωση 57%. Δοκιμάστε ένα από τα καλύτερα παγωτά της Ευρώπης σε ένα από τα πιο hot στέκια της πόλης!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΑΓΗΤΟ - DELIVERY TAKE AWAY - ΓΛΥΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ " ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΚΟΥΤΟΥΚΙ " ΑΘΗΝΑ - ΓΑΛΑΤΣΙ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΘΗΝΑ " Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ SPA - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΑΘΗΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΧΕΡΙΩΝ - ΜΠΡΑΤΣΩΝ - ΑΘΗΝΑ - ΓΚΥΖΗ