ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΖΩΓΡΑΦΟΥ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ARGAN KERATIN ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ OMBRE HAIR ΑΠΟ ΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ"

50€ από 120€ για ένα Πακέτο Περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει έξι χτενίσματα, έξι μάσκες μαλλιών και έξι λουσίματα, στο Πράσινο Κομμωτήριο, Έκπτωση 58%!

 59€ από 250€ για μια ισωτική θεραπεία ARGAN Keratin Hair System βιολογικής καλλιέργειας, διάρκειας 4 μηνών, στο ανακαινισμένο Πράσινο Κομμωτήριο στου Ζωγράφου. Έκπτωση 82%!

 29€ από 80€ για την εφαρμογή της πρωτοποριακής τεχνικής Ombre Hair και αποκτήστε το look που το υιοθέτησαν επώνυμες και μη γυναίκες, αποκτώντας μοναδική λάμψη και εντυπωσιακό στυλ, από το Πράσινο Κομμωτήριο στο Ζωγράφου.

ΚΗΦΙΣΙΑ:ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΙΝΔΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 30ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "JAIPUR PALACE"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 28ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΚΕΙΜΕΝΟΥ/ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Η ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟ ΚΑΜΒΑ


 Τραπεζάκι με εκτύπωση φωτογραφίας. Επιλέξτε μια αγαπημένη φωτογραφία σας και κάντε την τραπεζάκι μόνο με 28€ από 55€. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή πανελλαδικά. Το καταλληλότερο δώρο για τους δικούς σας ανθρώπους. Μια προσφορά από την RAFERI, έκπτωση 55%.
 28€ από 55€ για ένα Διακοσμητικό Τραπεζάκι με εκτύπωση της αγαπημένης σας φωτογραφίας ή του κειμένου που επιθυμείτε, για να βάλετε το προσωπικό σας στυλ σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στο χώρο σας! Έκπτωση 49%!!

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ

5€ για να επισκεφθείτε την Καστροπολιτεία του Άη Βασίλη και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τους χώρους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό όπου θα υπάρχουν ακροβατικά, παραστάσεις και αναπαραστάσεις, μηχανοκίνητα παιχνίδια, λούνα παρκ, χριστουγεννιάτικες γεύσεις, ροφήματα, μπάντες και χορωδιακά ακούσματα, γωνιές με καραμελόσπιτα, ξυλοπόδαρους και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Ζήστε Αξέχαστα Χριστούγεννα στη μαγευτική πόλη των παιχνιδιών που απλώνεται σε 13.000 τ.μ στον πολυχώρο Όνειρο Χριστουγέννων (Helexpo Μαρούσι). 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ SCRATCH REPAIR KIT ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ-ΜΗΧΑΝΗ

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ/ΟΜΟΡΦΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ&25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ "MEDICHIC"


25€ για ΕΝΑΝ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΣΑΖ. Αναλυτικά περιλαμβάνει: Έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου με εξαγωγή σμήγματος και βαθειά ενυδάτωση για λάμψη και προστασία από τον ήλιο ΚΑΙ ένα ολόσωμο μασάζ με αιθέρια έλαια εξωτικών φρούτων για βαθειά αναζωογόνηση και ευεξία του σώματος. Από το Ινστιτούτο Αισθητικής και Σώματος MEDICHIC στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα στο Metro Mall (στάση μετρό Άγιος Δημήτριος). Αρχικής αξίας 80€. Έκπτωση 69%

ΜΑΝΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 125ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΟΛΩΝΙΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ 5* ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 47,99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 3,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ CLUB SANDWICH ΣΤΟ ΚΑΦΕΛΟΓΙΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 13,50 ΓΙΑ SERVICE ΠΕΔΙΛΩΝ SKI Η ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ SERVICE SNOWBOARD ΣΑΝΙΔΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 96ΕΥΡΩ ΓΙΑ TABLET ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 10ΕΤΩΝ

ΙΛΙΟΝ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ-ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "EG HAIR STYLING"

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 40ΕΥΡΩ ΓΙΑ 4 ΒΑΦΕΣ-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΧΡΥΣΑ HAIRPLAY"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 29,5ΕΥΡΩ ΣΤΟ "MARE MARINA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 21ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΧΤΕΝΑ LCS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΡΙΝΙΚΟ SPRAY Η ΕΝΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ESI PROPOLAID

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 37ΕΥΡΩ ΓΙΑ 6 ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙ ΚΤΗΜΑ ΔΕΡΕΣΚΟΥ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ "D-NAILS"

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ "DK HAIR CULTURE"

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ:ΞΕΝΩΝΕΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "PHILOTHEA"

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Aπολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%)! Χαλαρώστε για 4 εορταστικές ημέρες και απολαύστε την γαλήνη του φυσικού Μανιάτικου τοπίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 
119€ από 250€ ( Έκπτωση 52%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 Άτομα στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea», στη Δροσοπηγή Μάνης, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν, δηλαδή 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας! 

ΑΘΗΝΑ:ΜΑΣΑΖ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ FULL BODY MASSAGE ΑΠΟ ΤΟ "PLANET AISTHITIKI"