ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:MINI ιΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ-ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΙΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ-ΩΡΙΑΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ/YOGA "ΕΝ ΤΕΧΝΗ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "BOUCLA LOCA HAIR DESIGN"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:NINJA MASTER PREP-ΣΥΣΚΕΥΗ BLENDER ΓΙΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ SMOOTHIES

Kαλοκαιρινά smoothies και παγωμένα ποτά με το απόλυτο εργαλείο στην κουζίνα!
39€ για ένα Ninja Master Prep, το απόλυτο βοήθημα στην κουζίνα, που αντικαθιστά το blender, θρυμματίζει πάγο, κάνει μίγματα, παγωμένα ποτά και smoothies, με τις πολλαπλές λεπίδες που διαθέτει! Ένα μοτέρ και δύο (2) μπωλ, διαφορετικού μεγέθους, για να μπορείτε να προετοιμάζετε και μεγαλύτερες ποσότητες, από την Sulehria Store στην Αθήνα ή 42,50 με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ-ΑΝΔΡΙΚΑ&ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΚΟΡΡΕΣ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΒΡΩΣΙΜΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΠΟΔΙΟΥ STRUTZ SOLE ANGEL-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΓΙΑ iNK-JET ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ CANON-EPSON

ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SEAGULL HOTEL"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "APHRODITE BEACH HOTEL"

ΠΟΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "KAIKAS APARTMENTS"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ:ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ARISTOTELIS APARTMENTS"

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ/ΚΑΝΑΡΙΑ/ΚΑΝΚΟΥΝ/ΧΑΒΑΗ/ΝΗΣΙΑ ΦΙΤΖΙ-ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Super 7ήμερη προσφορά !! 129€/άτομο KAI για τις 7 ημέρες ή 179€/άτομο σε Deluxe ή 199€/άτομο σε Junior Suite KAI για τις 7 ημέρες ονειρική διαμονή στα νησιά Φίτζι ή στην Disney, Ταϋλάνδη, Καραϊβική, Κανκούν, Μάλτα, μέχρι τα Κανάρια νησιά και την Τενερίφη και σε 50 ακόμη ονειρικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο !! ΔΩΡΟ η ετήσια συνδρομή στo Club HolidayFriends !! Αρχικής αξίας 500€. Έκπτωση έως 74% !! Με κάθε αγορά κερδίζετε και μία συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση του Club Holidayfriends για μια ονειρική κρουαζιέρα στα παραδεισένια νησιά Bora Bora αξίας 3000€ . Χορηγία του cruisehospitality.com !!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL AKROTIRI"

Για 3ήμερη ή 4ήμερη Απολαυστική Απόδραση Δύο Ατόμων σε Double Room - Studio με Πρωινό, από 14/6 έως 31/7 με Δυνατότητα Early Check in & Late Check out στο Εξαιρετικά Φιλόξενο και με Μαγευτική Θέα Hotel Akrotiri στο Πανέμορφο 2ο πόδι της Χαλκιδικής, στο Νέο Μαρμαρά (συμπεριλαμβάνεται και η Περίοδος του Αγίου Πνεύματος)! Οι Όμορφοι Φυσικοί Κολπίσκοι, οι Διάσημες και Βραβευμένες Παραλίες τους, το Καταπράσινο Περιβάλλον της περιοχής και οι πολυάριθμες Επιλογές Διασκέδασης και Γαστρονομικών Προτάσεων, συνθέτουν το Ιδανικό Πακέτο Μίας Τέλειας Ρομαντικής και Καλοκαιρινής Απόδρασης! 

ΚΡΗΤΗ-ΡΕΘΥΜΝΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ "MARELINA VILLAS"

ΠΑΡΟΣ-ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ:ΔΙΑΜΟΝΗ "STUDIOS ATHINA"


ΠΑΡΟΣ, ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ. Προσφορά 2 ατόμων με 35 ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο studio στο Ahina Studios στην πανέμορφη Σάντα Μαρία Πάρου .Πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες με κουζίνα, ψυγείο, ιδιόκτητο πάρκινγκ και δωρεάν μεταφορά από / προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. Αγοράστε ισάριθμα κουπόνια με τις ημέρες διαμονής σας. ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ: 4 ευρώ. Ως 30.06.2013

ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΑΛΚΙΦΡΩΝ"

ΠΑΡΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL BILIA"

ΡΩΜΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "BARCELO ARAN PARK 4*"

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HUSA VIA BARCELONA 4*"

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PREVEZA SUNSET BEACH RESORT"

ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Resort για 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο KAI για τα 2 Άτομα KAI για ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πρέβεζα, με 518€ από 1036€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε αναψυκτικά, χυμούς, κρασί, μπύρες, καφέδες, αφεψήματα, παγωτά, ποτά και snacks! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε σκεπαστό Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς, με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και θερινό παιδικό σινεμά! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή!!! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας στην Πρέβεζα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!!!

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΜΟΥΣΕΣ ART SUITES"

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ALEXANDROS BOUTIQUE HOTEL"

Τριήμερο του Aγίου Πνεύματος στο Ναύπλιο στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 229€ από 465€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τα 2 Άτομα! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη και ένα Καλάθι με προϊόντα τοπικής παραγωγής μας! Παρέχεται ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi και τη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου, καθημερινά! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 17:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!!!

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANEMOESSA BOUTIQUE HOTEL"

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEUS VILLAGE"

ΑΘΗΝΑ-ΒΑΡΚΙΖΑ-ΚΑΒΟΥΡΙ:ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ "YABANAKI BEACH VARKIZA"&"KAVOURI BEACH"

ΑΘΗΝΑ-ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ:ΘΕΡΙΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ "ALEX CINEMA"

ΑΘΗΝΑ-ΒΛΑΧΙΚΑ:ΤΑΒΕΡΝΕΣ "ΔΙΛΟΦΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "GIORGIO HAIR STYLING"

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΛΩΝΑΚΙ:SPA MANICURE-PEDICURE-ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ "DANIELA'S HAIR

ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "DOLPHIN HOTELS"

ΠΑΡΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ:ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ANEMONI STUDIOS"

ΑΘΗΝΑ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ/ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ "VDA PRODUCTIONS"


Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση Βάπτισης με έκπτωση 50% και κέρδος έως 600€ με την αγορά κουπονιού των 10€ (δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 πακέτα) από την Εταιρία VDA Productions!
Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση του Γάμου σας με έκπτωση 50% και κέρδος έως 900€ με την αγορά κουπονιού των 10€ (δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 πακέτα και κέρδος έως 900€) από την Εταιρία VDA Productions!

ΑΘΗΝΑ-ΔΑΦΝΗ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ "WAY OUT"

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΩΣ 24000BTU "FRESH AIR"

ΑΘΗΝΑ:ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ-ΠΡΟΕΤΟΙΜΙΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ CALVIN KLEIN