ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ-SPA MANICURE Η ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ/PEDICURE ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 100€

 100€ από 200€ για ένα μακιγιάζ νύφης που περιλαμβάνει δοκιμαστικό μακιγιάζ, αποτρίχωση προσώπου, σχηματισμό φρυδιών και τελικό μακιγιάζ στον χώρο της νύφης, από το πανέμορφο εργαστήριο αισθητικής Μαρία Καττή στις Αχαρναί. Μοναδικές ιδέες και ξεχωριστά χρώματα για ένα εκπληκτικό νυφικό μακιγιάζ. Έκπτωση 50%!!
 Επιλέξτε ανάμεσα σε spa ή ημιμόνιμο μανικιούρ και εντυπωσιάστε αυτό το καλοκαίρι με την αψεγάδιαστη εμφάνιση των χεριών σας, με την κορυφαία επαγγελματική περιποίηση των ειδικών του Fresh Beauty στo Παγκράτι - έκπτωση έως 73%!!
 Νυφικό Πακέτο!! 180€ από 368€ για ένα Νυφικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα (1) νυφικό μακιγιάζ, μία (1) ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου, ένα (1) καθαρισμό/σχηματισμό φρυδιών, ένα spa (1) manicure και ένα (1) pedicure, από το Fresh Beauty στο Παγκράτι. Έκπτωση 51%!!

ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΦΛΥΑΡΙΑ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15€ ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ&SPA ΣΤΟ "DION PALACE&BEAUTY SPA RESORT"

 Πολυτελές 3ήμερο σε Τιμή Πρόκληση….. για Δύο Άτομα (& Ένα Παιδί έως 12 ετών Δωρεάν) σε Εντυπωσιακό Double Room για την Περίοδο του Αγ.Πνεύματος, με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa by Adriana Karembeu και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της!
 Για Πολυτελή Απόδραση Δύο Ατόμων με 3ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακό Double Room με Πλούσιο Πακέτο Ημιδιατροφής & Δωρεάν Χρήση των Χώρων του Spa του Διάσημου και Προβεβλημένου Le Spa by Adriana Karembeu και Δυνατότητα Late Check Out, στο Επιβλητικό και Παραθαλάσσιο Dion Palace & Beauty Spa Resort με τους Μοναδικούς Κήπους του & τις Υπέροχες Εξωτερικές Πισίνες του! Η Απόλυτα Προσιτή Πολυτέλεια Ποιοτικά, Μοναδικά και Άκρως Οικονομικά...στους πρόποδες του Μαγευτικού Ολύμπου, με επιπλέον Δυνατότητα Υπέροχων Αποδράσεων στο Λιτόχωρο, στα Μονοπάτια του Βουνού των Θεών, στον Π.Παντελεήμονα, στο Κάστρο του Πλαταμώνα, στο Αρχαίο Δίον, στο κέντρο του Νομού στην Κατερίνη και στις Παραλίες της!

OPERA CHAOTIQUE LIVE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ "CLUB ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ"

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΣΠΑΣΗΣ-ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ-ΜΗΡΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "LASERLINE CLINIC"

 Μοναδικές Καλοκαιρινές Εμφανίσεις…Άφοβα και Εντυπωσιακά με Eπίπεδη Κοιλιά, Σφιχτά Πόδια & Άμεση Μείωση Πόντων, τώρα… με την Εγγύηση Αποτελέσματος του Εξειδικευμένου Κέντρου Laser και Αισθητικής Laserline Clinic στην Τσιμισκή! Μόλις 12 ευρώ για Μία (1) Μη Επεμβατική Θεραπεία, Λιποδιάσπασης & Σύσφιξης της Κοιλιάς ή των Μηρών, με τον Απόλυτα Αποτελεσματικό Συνδυασμό…των Ραδιοσυχνοτήτων RF και της Επαναστατικής Μεθόδου με Υπερήχους, με το Διάσημο Cavitation! H πλέον Σύγχρονη και Δυναμική Μέθοδος Αναδιαμόρφωσης του Σώματος, που προσφέρει τα Μέγιστα Αποτελέσματα στη Μείωση του Λίπους και τη Σύσφιξη της Επιδερμίδας, με Δραστική Απώλεια Πόντων στα Επίμαχα και Επιθυμητά Σημεία του Σώματος σας!!!  

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ Η ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49€ ΑΠΟ ΤΟ "MYIKONA.GR"

ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ 24CM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "BYTESHOP"

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ(ΛΗΞΟΥΡΙ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΠΟ 335€ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "LA CITE HOTEL"

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΑΜΟΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "GALAXY PENSION COMFORT HOSPITALITY"

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11.90€

 11.90€ για ένα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ. Το πολυβραβευμένο φορητό γιογιό POTETTE PLUS θα σας βοηθήσει ώστε να μάθει το μικρό σας να πετάξει τις πάνες του. Χρήσιμο στο σπίτι και απαραίτητο στην έξοδο, ταιριάζει σε όλες τις τουαλέτες, διπλώνει για εύκολη μεταφορά, ανθεκτικό και με σταθερή βάση, για να νιώθει το παιδί σας ασφάλεια. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 25€. Έκπτωση 52%

ΜΑΞΙΛΑΡΙ-ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12,9€