ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ THEODOR.A HAIRSTYLING ΓΙΑ MANICURE ΜΕ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΚΑΙ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ-ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

 48€ για μια θεραπεία με το Bio Hair Balux Brazilian ή Brazilian Keratin system, το επαναστατικό σύστημα λείανσης και επανόρθωσης των μαλλιών, που σας χαρίζει μαλλιά ίσια, μεταξένια, και χωρίς φριζάρισμα από 3-6 μήνες, για εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, στα μοντέρνα κομμωτήρια Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 150€. Έκπτωση 68% 13€ για 1 manicure (χρώμα ή γαλλικό) και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό), με επαγγελματικά προϊόντα essie, για κομψά και λαμπερά άκρα, στα πολυτελή καταστήματα Theodor.a Hairstyling στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αρχικής αξίας 36€. Έκπτωση 64%. 8.40€ από 25€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες - Ή - 23€ από 75€ για 3 ολοκληρωμένα manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac, και αποκτήστε εντυπωσιακά άκρα που θα αναδείξουν μοναδικά την θηλυκή πλευρά σας!!! στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Έκπτωση 66%.
 15.50€ για 1 ολοκληρωμένο manicure με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και 1 pedicure (χρώμα ή γαλλικό) με προιόντα Essie, για εντυπωσιακά άκρα γεμάτα γοητεία, στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 42€. Έκπτωση 63%.
8.50€ για 1 ολοκληρωμένο manicure (χρώμα ή γαλλικό) με ημιμόνιμο βερνίκι Shellac διάρκειας έως 3 εβδομάδες, και αποκτήστε εντυπωσιακά άκρα που θα αναδείξουν μοναδικά την θηλυκή πλευρά σας!!! στα μοντέρνα καταστήματα Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 25€. Έκπτωση 66%
 20€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Μάσκα Ενυδάτωσης για φυσική προστασία και λάμψη, με κορυφαία προϊόντα Igora by Schwarzkopf και L Oreal για να χαρίσετε απαράμιλλη γοητεία στα μαλλιά σας στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι Αξίας 60€. Έκπτωση 85%.
 47€ για Εξάμηνο πακέτο με 22 Υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνουν 7 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) ,7 Μάσκες Ενυδάτωσης ή Αναδόμησης ,7 Λουσίματα και δώρο 1 κούρεμα για να αποκτήσετε αέρα ανανέωσης και να υποδεχθείτε τη νέα σεζόν Όπως Πρέπει!!!...στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 180€. Έκπτωση 74%.
 26€ για 5 Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) και 5 Λουσίματα, και αφεθείτε στην επαγγελματική φροντίδα και περιποίηση των ειδικών του Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 100€. Έκπτωση 76%.
 31€ για 4 Ολοκληρωμένα Ημιμόνιμα Manicure Shellac (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδες και Δώρο την αφαίρεση, για να απογειώσετε την εμφάνιση σας με άκρως εντυπωσιακά άκρα!!! στο Theodor.a Hairstyling, στην Κυψέλη και στο Γαλάτσι. Αξίας 100€. Έκπτωση 69%.

ΠΟΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "XENIS POROS IMAGE HOTEL"

169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη και ένα Ποτήρι Κρασί ανά άτομο στο Image Restaurant! Παρέχεται χρήση της Sauna για 30 λεπτά καθώς και Δωρεάν χρήση σε ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!
 199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Xenia Poros Image Hotel σε Executive δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη και ένα Ποτήρι Κρασί ανά άτομο στο Image Restaurant! Παρέχεται χρήση της Sauna για 30 λεπτά καθώς και Δωρεάν σε ομπρέλα και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 3 ημέρες στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!
 Απόδραση στο 3*** Xenia Poros Image Hotel στην παραλία Νεώριου στον Πόρο. 169€ από 286€ ( Έκπτωση 40%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ. Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ποτό για το καλωσόρισμα και Late Check out βάσει διαθεσιμότητας. Παρέχεται επίσης ΔΩΡΕΑΝ χρήση της σάουνας για 30 λεπτά, ΔΩΡΕΑΝ ξαπλώστρες στην ιδιωτική παραλία και από 1 ποτήρι κρασί στο εστιατόριο Image, για να απολαύσετε 3 γεμάτες μέρες. Δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων με κόστος 85€ ανά διανυκτέρευση 2 ατόμων με πρωινό

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ AC(ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ)&ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ THERMIT ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ&ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ THE PET STORE&DOG SPA

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ STUDIOS ΣΤΟ SUN OF MYKONOS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΤΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PLAN B" ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AKS PORTO HELI"

 198€ από 400€ ( Έκπτωση 51%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 599€ από 1200€ ( Έκπτωση 50%) στο 4 αστέρων Ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρεται Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά και Εμφιαλωμένο Νερό κατά την διάρκεια του Δείπνου! Ελεύθερη Είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους καθώς και Ελεύθερη Είσοδος με ένα παγωτό και ένα χυμό για 2 Παιδιά έως 12 ετών στο Θαλάσσιο Πάρκο στο AKS Porto Heli για όλες τις ημέρες! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 338€ από 676€ (Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στην παραλία της Χινίτσας με Shuttle Bus και χρήση ομπρέλας και 2 ξαπλωστρών στην παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ALL INCLUSIVE ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "PREVEZA SUNSET BEACH RESORT"

 ALL INCLUSIVE στο Preveza Sunset Beach Hotel ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα εώς 2 ετών στην Πρέβεζα σε δίκλινο δωμάτιο, με 258€ από 516€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με Live Action Cooking, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρες, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, Ποτά και Snacks! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Παρέχονται ξαπλώστρες με τραπεζάκι και ομπρέλες στην πισίνα και την παραλία, καθημερινά μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "LAGOUVARDOS APARTMENTS"

 179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σε Πλήρως Εξοπλισμένη Κατοικία στο Lagouvardos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες ανακαλύπτοντας την ομορφιά και την μοναδική γοητεία της Μεσσηνιακής γης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ "AMALIA OLYMPIA HOTEL"

ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "NYMFASIA ARCADIA RESORT"

ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ELEKTRA HOTEL"

 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας, στο Elektra Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 μαγικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ THEOXENIA HOTEL ΑΠΟ 75 ΕΥΡΩ

 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο κέντρο της Τήνου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
 99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στο κέντρο της Τήνου για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Theoxenia Hotel! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ MAY'S DAY SPA ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

3ο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 19-20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

 Ημερήσιο Εισιτήριο Εισόδου και Πρόσκληση Απόλυτης Διασκέδασης σε Ένα από τα Κορυφαία Μουσικά Γεγονότα του Φετινού Καλοκαιριού στη Βόρεια Ελλάδα, με το Προβεβλημένο 3o Φεστιβάλ Πόζαρ στα Λουτρά Πόζαρ στις 19 και 20 Ιουλίου! Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός, Vegas, Γιάννης Κρητικός και πολλοί άλλοι Καλλιτέχνες, Γνωστοί DJ και Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί... σας Προσκαλούν σε ένα Κορυφαίο Μουσικό Party, με Δεκάδες επιπλέον Events και Δραστηριότητες, σε Μία Υπέροχη Καλοκαιρινή Απόδραση στον Επίγειο Παράδεισο των Λουτρών Πόζαρ! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ "ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑΖΟΥΣΕΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο της Διασκευασμένης Αριστουργηματικής Κωμωδίας του Αριστοφάνη Θεσμοφοριάζουσες, με ένα Μοναδικό Casting Ηθοποιών με τους Αγαπημένους Γιώργο Κιμούλη, Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά, Θανάση Αλευρά, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Ραφαήλο και Χάρη Χιώτη...στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών, την Τρίτη 15 Ιουλίου, στο Πλαίσιο του Φεστιβάλ Θάλασσας 2014! Απολαύστε Διασκεδάζοντας...μέχρι Δακρύων μία Διαχρονική και Πάντοτε Επίκαιρη Κωμωδία όπου Όλα Είναι... Γυναίκα, σε Διασκευή και Σκηνοθεσία του Μοναδικού Γιώργου Κιμούλη, σ ένα Ειδυλλιακό Περιβάλλον, Δίπλα στην Θάλασσα! Η Συγκεκριμένη Προσφορά θα είναι Διαθέσιμη μόλις για 100 Εισιτήρια!

ΚΩΣ(ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "ASTERAS RESORT"

10 ΤΜΧ ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ MARK ENNOVY XTENSA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ "Δ.ΘΕΟΥ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΜΙΚΡΗ-ΕΥΧΡΗΣΤΗ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ NICE ICE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14,9 ΕΥΡΩ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΨΑΡΟΚΟΚΑΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 3,9 ΕΥΡΩ

ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ-ΣΤΡΩΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10,55 ΕΥΡΩ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΠΑΓΟΥ CHILLOW ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 8,9 ΕΥΡΩ

STRAPLESS ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 14.9 ΕΥΡΩ ΤΑ 6 ΤΜΧ

ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΛΙΜΑΤΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6,9 ΕΥΡΩ

ΠΑΡΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "MAISTRALI STUDIOS&APARTMENTS"