ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ " ΤΟΥ ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ ανά άτομο) για να Απολαύσετε την Μαγευτική Παιδική Παράσταση Το Ασχημόπαπο του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν στο Θέατρο Αριστοτέλειον τις Κυριακές 1, 8 και 15 Φεβρουαρίου! Μια Παράσταση για Μικρά και πολύ Μικρά Παιδιά, με Ένα Ολοζώντανο Χαρούμενο Παιχνίδι που ξετυλίγει το Μαγικό Κουβάρι του Παραμυθιού, με Γρήγορους Ρυθμούς, Χιούμορ, Υπέροχα Σκηνικά και Κοστούμια αλλά και τις Πασίγνωστες Μουσικές του Μότσαρτ! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES-TRX ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ PERSONAL STUDIOS TRAIN TRAP FITNESS HALL ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

FULL BODY MASSAGE-ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ/ΜΑΣΑΖ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ MY MIRROR

 Νιώστε τις Ευεργετικές Ιδιότητες των Αιθέριων Αρωματικών Ελαίων και όχι μόνο…με μία Μοναδική Εμπειρία Χαλάρωσης και Αναζωογόνησης με την Υπογραφή Ποιότητας του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής My Mirror , στον Εντυπωσιακό Χώρο του, στην Παύλου Μελά, στο κέντρο της πόλης μας! Μόλις από 9,90 ευρώ για Ένα (1) Full Body Massage με Ευεργετικά Αιθέρια Αρωματικά Έλαια (Βανίλια, Ylang- Ylang, Γιασεμί, Λεμόνι, Φασκόμηλο) & Απολαυστικό Massage Κεφαλής σε Συνδυασμό με Περιποίηση Προσώπου & Body Peeling με Επώνυμα Προϊόντα Juliette Armand & Mary Cohr, για Εντυπωσιακή Λάμψη και Βελούδινη Υφή της Επιδερμίδας!
 Προετοιμάστε το Σώμα σας για Εντυπωσιακές Εμφανίσεις… με Ένα Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Λιπογλυπτικής Σώματος με 1, 3 ή 5 Συνεδρίες Χειρονακτικού Μασάζ Κυτταρίτιδας με Χειρομαλάξεις σε συνδυασμό με Κρυοθεραπεία με Gel για Άμεση Λιποδιάλυση, Σύσφιξη, Απώλεια Τοξινών και Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας…με την Υπογραφή Ποιότητας του Διακεκριμένου Ινστιτούτου Αισθητικής My Mirror, στον Εντυπωσιακό Χώρο του, στην Παύλου Μελά, στο κέντρο της πόλης μας!