ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ "ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΕΡΥΘΡΑΙΑ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ 9€

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟΥ TANGO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ TANGART

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΣΕΛΙΝΑ ΤΣΕΛΙΟΥ

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "REMOS VILLAS"

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "PARADISE RESORT"&"PANORAMA RESORT"


 Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Paradise Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 
 Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Paradise Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 43τμ με Πρωινό σε Μπουφέ, με 149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

Ν.ΚΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALEXANDROS BOUTIQUE HOTEL"

 Πάσχα μια ανάσα από το Ναύπλιο, στο Alexandros Boutique Hotel στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 239€ από 490€ (Έκπτωση 51%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιό σας για καλωσόρισμα, Ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi, τη Sauna και το Γυμναστήριο!!! Παρέχονται απογευματινά ροφήματα και καφέδες καθημερινά καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο Κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!