ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΑΓΗΤΟ/ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ "ΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ/ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΥΣΤΗΜΑ/ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΕΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΑΤΣΑΛΙ ΜΕ ΚΡΥΣΑΛΛΑ SWAROVSKI

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΤΡΟΜΠΕΣ 220V

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:GOJO HANDS FREE/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

8,50€ για ΔΥΟ ΤΕΜΑΧΙΑ GOJO HANDS FREE για να μιλάτε στο τηλέφωνο με πρωτοποριακό και επαναστατικό τρόπο, χωρίς να το κρατάτε. Είναι κατάλληλο για σταθερό ή ασύρματο τηλέφωνο και θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, αν η δουλειά σας απαιτεί να μιλάτε συνεχώς σε αυτό. Είναι ιδανικό για το αυτοκίνητο, τα sports, το σπίτι, το γραφείο. Είναι επίσης πολύ απλό, αλλά πολύ εύχρηστο. Δυνατότητα αποστολής με courier σε όλη την Ελλάδα. Από το κατάστημα SULEHRIA STORES στην Αθήνα. Αρχική αξίας 14€. Έκπτωση 39%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΤΕΛΑΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΜΒΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ/ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ-ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κορυφαία Υπογραφή Pentax, για μία Καταπληκτική Υποβρύχια Φωτογραφική Μηχανή στη Χαμηλότερη και πιο Προκλητική Τιμή της Αγοράς! Μόλις 179 ευρώ (από 269 ευρώ) για την Διάσημη και Πολυδιαφημισμένη Ψηφιακή Αδιάβροχη Φωτογραφική Μηχανή PENTAX WG-10, με την Μοναδική Ανθεκτικότητα της, στην Άμμο, τη Σκόνη, το Νερό και σε Υποβρύχιες Λήψεις έως 10m, με Αντοχή σε Πτώση από 1,5m με Πανίσχυρο Ζουμ 5x και Εξαιρετική Ποιότητα Εικόνας ... με την Εγγύηση Ποιότητας του Διακεκριμένου Καταστήματος Ηλεκτρονικών & Φωτογραφικών Ειδών Κούνιο στην Κομνηνών, στο κέντρο της πόλης μας!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Από 9€ Μόνο για να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 Μεγέθη Πετσέτας με την Δική Σας Εκτύπωση και ΔΩΡΟ μία εκτύπωση της δικής σας φωτογραφίας σε Καμβά Ζωγραφικής, για χρήση σε εσωτερικό χώρο, διαστάσεων 40Χ60! Δώστε την Δική σας Προσωπική Πινελιά στην Άμμο της Παραλίας, με Πετσέτες Θαλάσσης με Οικολογικά Χρώματα, Ασφαλή και με Κάθε Πιστοποίηση! Μία Πετσέτα...Χίλιες Εικόνες, με Αθάνατα Ανεξίτηλα Χρώματα! Από την Project Design με Δυνατότητα Αποστολής στον Χώρο σας! Αρχικής Αξίας 18€ - Έκπτωση 50%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΓΙΚΕΣ ΧΤΕΝΕΣ MAGIC COMB/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΠΟΡΤΑΣ

ΓΑΛΑΞΙΔΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ "BOUTIQUE SUITES EPAVLIS"

ΑΤΤΙΚΗ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ "MATI HOTEL"

ΡΟΔΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MIKE'S HOUSE STUDIOS"

ΑΝΔΡΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "VILLA KORTHI"

ΘΑΣΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "KOSTAS STUDIOS"

ΙΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "MELTEMI PENSION"

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ "GRYPARIS'CLUB"

ΡΕΘΥΜΝΟ-ΠΑΝΟΡΜΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PANORMO BEACH HOTEL"

108€ από 216€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Panormo Beach Hotel του Ομίλου G-Hotels, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Πάνορμο Ρεθύμνου, 20m. από την Παραλία! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι κρασί για καλωσόρισμα! Για ένα Παιδί έως 7 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 ημέρες στο πανέμορφο Πάνορμο! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!!!

ΜΑΝΗ-ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική προσφορά για ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, καταπληκτικές παραλίες, διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πισίνα και όλα αυτά σε μοναδική τιμή! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 78€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα.Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα.Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ζήστε τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σας με μια μοναδική προσφορά, κολυμπήστε στο Πόρτο Κατσίκι, δοκιμάστε τις τοπικές συνταγές και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Η Λευκάδα είναι πάντα ιδανική επιλογή για διακοπές, χωρίς κόστος εισιτηρίων, μοναδικές παραλίες, απίστευτη φυσική ομορφιά και τώρα με μια μοναδική προσφορά διαμονής! 

ΟΙΤΥΛΟ-ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΥΡΟΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "SKIROS PALACE"

ΛΕΥΚΑΔΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ROUDA BAY HOTEL"

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα στο Rouda Bay Hotel, μια ανάσα από το κύμα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό για 2 Άτομα και 2 Παιδιά έως 12 ετών με 188€ από 375€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ελληνικό καφεδάκι κατά την άφιξη και χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας στην παραλία του ξενοδοχείου! Παρέχεται μία Κρουαζιέρα με το Nydri Star II σε Σκορπιό, Μεγανήσι, Μαδούρη και Σπηλιά Παπανικολή, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου!!! 
84€ από 170€ ( Έκπτωση 51%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα στη Λευκάδα, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με Πρωινό, στο Rouda Bay Hotel μια ανάσα από το κύμα! Προσφέρεται ελληνικό καφεδάκι κατά την άφιξη και χρήση ομπρέλας και ξαπλώστρας στην παραλία του ξενοδοχείου! Παρέχεται μία Κρουαζιέρα με το Nydri Star II σε Σκορπιό, Μεγανήσι, Μαδούρη και Σπηλιά Παπανικολή, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Για όσους αγοράσουν 2 κουπόνια για να πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη, δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δώρο με πρωινό για να απολαύστε 6 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο νησί του Ιονίου!!! 

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ "MONTAGE SUITES"

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό, στον Πρωτότυπο Κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites, στα Καλάβρυτα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για ένα Παιδί έως 10 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση δωρεάν! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema μόλις 25 χλμ μακριά από τις μοναδικές παραλίες του Διακοπτού! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!