ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6,90 ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ & ΜΕ 10,90 ΓΙΑ ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΡΕΝΑ"

 18€ για μία βαφή, ένα κούρεμα, ένα λούσιμο, ένα χτένισμα, μία θεραπεία ενυδάτωσης και αναδόμησης των μαλλιών, από το Κομμωτήριο “Ρένα” στο Περιστέρι 


 Μόνο 25€ για ένα πακέτο ομορφιάς μαλλιών για εσάς και την φίλη σας που περιλαμβάνει: (2) Βαφές για όλο το κεφάλι, (2) Λουσίματα, (2) Κουρέματα, (2) Χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου), για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεωθείτε παρέα με αγαπημένο σας πρόσωπο, στο Κομμωτήριο «Ρένα» στο Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολη. Αρχικής αξίας 130€ - Έκπτωση 81%!!

 Μόνο 7€ για μία ανδρική περιποίηση που περιλαμβάνει: (1) Ανδρικό Κούρεμα και (1) Λούσιμο, στο Κομμωτήριο «Ρένα» στο Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολη. Αρχικής αξίας 15€ - Έκπτωση 53%!!

 6€ από 18€ για ένα (1) χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και ένα (1) λούσιμο από το κομμωτήριο Ρένα στο Περιστέρι (Στάση Μετρό Ανθούπολη)!! Περιποιημένα μαλλία και μοναδική εμφάνιση. Έκπτωση 67%!!

 Μόνο 22€ για ένα μοναδικό πακέτο (5) υπηρεσιών ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει: Ανταύγειες για όλα τα μήκη των μαλλιών, (1) Λούσιμο, (1) Κούρεμα, (1) Θεραπεία ενυδάτωσης-αναδόμησης μαλλιών και (1) Χτένισμα (ίσιωμα), από το Κομμωτήριο «Ρένα» στο Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολη. Αρχικής αξίας 70€ - Έκπτωση 69%!!

 6€ από 20€ για ένα (1) κούρεμα και ένα (1) λούσιμο από το κομμωτήριο Ρένα στο Περιστέρι (Στάση Μετρό Ανθούπολη)!! Για να έχετε πάντα όμορφα και περιποιημένα μαλλία. Έκπτωση 70%!!
 Μόνο 10,90€ για ένα πακέτο (4) υπηρεσιών ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει: μία (1) βαφή ρίζας μαλλιών, ένα (1) λούσιμο, μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης-αναδόμησης μαλλιών και ένα (1) χτένισμα, από το Κομμωτήριο «Ρένα» στο Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολη. Αρχικής αξίας 35€ - Έκπτωση 69%!!
 Μόνο 10,90€ για ένα μοναδικό πακέτο (5) υπηρεσιών ανανέωσης και περιποίησης των μαλλιών σας που περιλαμβάνει: μία (1) ολική βαφή μαλλιών ανεξαρτήτου μήκους, ένα (1) λούσιμο, ένα (1) κούρεμα, μία (1) θεραπεία ενυδάτωσης-αναδόμησης μαλλιών και ένα (1) χτένισμα, από το Κομμωτήριο «Ρένα» στο Περιστέρι, πλησίον στάσης Μετρό Ανθούπολη. Αρχικής αξίας 50€ - Έκπτωση 64%!!

ΜΕΤΕΩΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "METEORITIS HOTEL"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%)! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 

 75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 


ΧΑΛΑΝΔΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 10 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ART4FUN"



 Μόνο 75€ από 150€ για Μηνιαίο Δημιουργικό Πρόγραμμα για Παιδιά έως 2 και 3 ετών από το Art4fun στο Χαλάνδρι. Έκπτωση 50%!!
Best Price!! 150€ για 10 Δημιουργικά και Εικαστικά Εργαστήρια, διάρκειας 3 μηνών, για παιδιά από 2 έως 10 ετών από το Art4fun στο Χαλάνδρι!!
Best Price!! 270€ για 20 Δημιουργικά και Εικαστικά Εργαστήρια, διάρκειας 6 μηνών, για παιδιά από 2 έως 10 ετών από το Art4fun στο Χαλάνδρι!!
Best Price!! 360€ για 30 Δημιουργικά και Εικαστικά Εργαστήρια, διάρκειας 9 μηνών, για παιδιά από 2 έως 10 ετών από το Art4fun στο Χαλάνδρι!!
Best Price!! 580€ για Απεριόριστα Δημιουργικά και Εικαστικά Εργαστήρια, διάρκειας 9 μηνών, για παιδιά από 2 έως 10 ετών από το Art4fun στο Χαλάνδρι!!

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ/ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "AVARIS HOTEL"

 Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Απολαύστε Live Μουσικές Βραδιές Rock, Blues και Έντεχνο στο Piano Bar του ξενοδοχείου! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Eορταστικό Gala με Πλούσιο Buffet Menu και Μουσική! Αφήστε τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν στα Παιδικά Πάρτυ με μουσική, χορό και επίσκεψη του Άγιου Βασίλη με δώρα στο Πάρτυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση του Fitness Spa, που περιλαμβάνει Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 4 γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 



159€ από 398€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! 

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "REMOS VILLAS"

 Χειμερινή προσφορά για διαμονή σε ατμοσφαιρικές σοφίτες με τζάκι ή δίχωρες πέτρινες κατοικίες! ΜΟΝΟ 119€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 - 4 ατόμων στο Remos Villas στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο!!! 

 99€ μόνο για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Remos Villas μόλις 3 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, σε δίχωρη πέτρινη κατοικία ή μονόχωρη σοφίτα με τζάκι, σπιτικό πρωινό, Δωρεάν χρήση Mountain Bike και τοξοβολίας στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και μια βόλτα με ATV γουρούνα καθώς και διαμονή παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν. Αρχικής Αξίας 140€. Έκπτωση 36%.


 SUPER Φθινοπωρινή προσφορά για διαμονή σε δίχωρες πέτρινες κατοικίες ή ατμοσφαιρικές σοφίτες με τζάκι που θυμίζουν Αλπικά Σαλέ! ΜΟΝΟ 99€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 - 4 ατόμων στο Remos Villas στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας! Συμπεριλαμβάνεται σπιτικό πρωϊνό!

99€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων στο Remos Villas μόλις 3 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια, σε δίχωρη πέτρινη κατοικία ή μονόχωρη σοφίτα με τζάκι, σπιτικό πρωινό, Δωρεάν χρήση Mountain Bike και τοξοβολίας στις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και μια βόλτα με ATV γουρούνα καθώς και διαμονή παιδιού έως 12 ετών Δωρεάν. Αρχικής Αξίας 140€. Έκπτωση 36%.

ΑΡΑΧΩΒΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΝΟΣΤΟΣ"

 Τριήμερο στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα! ΜΟΝΟ 79€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό στον Ξενώνα Νόστος στην Αράχωβα! Ποτό καλωσορίσματος - ρακόμελο - κατά την άφιξη σας! Εκπτωτικά κουπόνια για διασκέδαση και αγορές 15-20%!

 Τριήμερο στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα! ΜΟΝΟ 79€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό στον Ξενώνα Νόστος στην Αράχωβα! Ποτό καλωσορίσματος - ρακόμελο - κατά την άφιξη σας! Εκπτωτικά κουπόνια για διασκέδαση και αγορές 15-20%!



Αποδράστε στην ορεινή κοσμοπολίτικη Αράχωβα! ΜΟΝΟ 89€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό στον Ξενώνα Νόστος στην Αράχωβα! Ποτό καλωσορίσματος - ρακόμελο - κατά την άφιξη σας! Εκπτωτικά κουπόνια για διασκέδαση και αγορές 15-20%!

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 115ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑ ΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 47,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ&ΡΟΖ ΙΡΙΔΙΖΟΝ GLOSS

ΓΛΥΦΑΔΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 6ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟ "HAIR AND NAILS SPA BY CHRISTEN'S"

ΑΘΗΝΑ-ΑΙΓΑΛΕΩ-Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ-ΑΧΑΡΝΑΙ:ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Κ 5ΜΗΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ "pALMOS GYM"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ-ΟΥΖΕΡΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΜΕΛΑΘΡΟΝ"

Για Ένα Πλήρες Γεύμα Δύο Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Πλούσιο Κατάλογο Υπέροχων Γευστικών Απολαύσεων, Πρωτότυπων Συνταγών και Εκπληκτικών Τσιπουρομεζέδων στο Φημισμένο και ΑΝΑΝΕΩ - ΜΕΝΩ Μεζεδοπωλείο - Ουζερί Ούζου Μέλαθρον στο Κέντρο της πόλης μας! Ένα Μαγευτικό Γευστικά Ταξίδι, με ένα Απίστευτα Πλούσιο Menu Εξαιρετικών Γαστρονομικών Προτάσεων για άκρως Απολαυστικά Μεσημεριανά Γεύματα και όχι μόνο, σε ένα πολυδιαφημισμένο χώρο που πάντα Αγαπούν, όσοι αναζητούν την Απόλυτη Παλέτα Γεύσεων! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4.95ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ DOMINO'S ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ PHILADELPHIA

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7.50ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ "ΟΙ ΣΟΥΒΛΑΚΕΣ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 21ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΧΤΕΝΑ ΓΙΑ ΨΕΙΡΕΣ

ΔΕΛΦΟΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 75ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ"& ΣΤΟ "HOTEL CASTRI"




79€ από 150€ (Έκπτωση 47%) για τρεις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις , 2 ατόμων με ΠΡΩΙΝΟ στο Hotel Castri στους Δελφούς. Απολαύστε ένα τριήμερο διακοπών που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο των Δελφών με εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού και διαθέτει όλες τις παροχές για μία άνετη διαμονή.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 25ΕΥΡΩ ΓΙΑ 20ΣΕΛΙΔΟ PHOTOBOOK 62 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΤΟ "GIORGIO HAIR STYLING"

ΑΘΗΝΑ:ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 40ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 54,9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ "PNY ATTACHE III USB FLASH DRIVER 2.0" ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 128GB ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 14MB/SEC

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22ΕΥΡΩ/Τ.Μ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΙΧΟΥ

ΑΙΓΙΟ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΓΕΡΟΦΩΤΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ HENNA TATTOO

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ULTRA TONE&ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15,80 ΓΙΑ 6 ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 19ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑΙΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "MASSAGE CENTER"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΛΑΜΠΑ Η ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "MEDISANA HELLAS"

 Αν κάτι από τα παρακάτω σας ταλαιπωρεί αυτή η προσφορά από την Medisana Hellas θα σας ενθουσιάσει! Αναζητάτε λύση στην αποκατάσταση τραυματισμένων συνδέσμων, τενόντων και μυών, στην ανακούφιση από κρυολογήματα, εμμηνορρυσία, στην τόνωση του ανοσοποιητικού, στη διέγερση του μεταβολισμού, στην αύξηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας, η λύση είναι η Υπέρυθρη λάμπα IRH 100Watt ή η συσκευή mini μασάζ ΜΜΙ ή ο συνδυασμός και των (2) προϊόντων για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση.


ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΟ"

 10€ για την αγορά ενός κουπονιού που σας παρέχει έκπτωση 20% για την αγορά ΕΠΙΠΛΩΝ, με δυνατότητα ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο ανάμεσα σε: Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Γωνιακούς καναπέδες, Πολυθρόνες, Κρεβατοκάμαρες, Τραπεζάκια σαλονιού, Σύνθετα, Μπουφέδες. Έπιπλα μοντέρνα και κλασσικά από τα καλύτερα υλικά αντοχής και ποιότητας, όπως οξιά, δρυς, καρυδιά. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή και τοποθέτηση στο χώρο σας εντός Αττικής. Από την εταιρεία ΧΙΩΤΗΣ ΕΠΙΠΛΟ στην Ηλιούπολη. Έκπτωση 20%