ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΡΟΔΟΣ ΧΑΡΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ALIA FAMILY HOTEL"


 Ρόδος, Χαράκι: 282€ για ένα 7ήμερο για 2+1 άτομα με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο Alia Family Hotel. Οικονομικές διακοπές και τον Αύγουστο! Μην χάσετε την προσφορά!
 Ρόδος, Χαράκι: 175€ για ένα 6ήμερο για 2+1 άτομα με πρωινό, σε δίκλινο δωμάτιο στο Alia Family Hotel. Μια προσφορά σε τιμή απίστευτη για διακοπές το Σεπτέμβρη.
 Ρόδος, Χαράκι: 429€ για ένα 6ήμερο για 2+2 άτομα με πρωινό, σε διαμέρισμα στο Alia Family Hotel. Μια προσφορά για οικονομικές διακοπές στη Ρόδο φέτος τον Αύγουστο.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ JUICY COUTURE ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 2 NEON ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΟΝΤΙΩΝ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 55€ από 150€ για εκπληκτικό χαμόγελο με λεύκανση δοντίων με την πρωτοποριακή μέθοδο High Lux Mat Bleach, που περιλαμβάνει έναν πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών - Ή – 95€ από 200€ για 2 εφαρμογές λευκαντικού υλικού, πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών, στο ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στη Νέα Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 150€. Έκπτωση 63%.
 30€ μόνο για κάθε ένα (1) σφράγισμα δοντιού (σφραγίσματα ICE) με νανο υβριδική σύνθετη ρητίνη, φωτοπολυμεριζόμενη, υψηλού βαθμού θλίψης, στο οδοντιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στην Ν. Σμύρνη. Αρχικής Αξίας 60€. Έκπτωση 50%.
 55€ από 150€ για εκπληκτικό χαμόγελο με λεύκανση ιατρείου και την πρωτοποριακή μέθοδο High Lux Mat Bleach, που περιλαμβάνει πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών - Ή – 95€ από 200€ για 2 εφαρμογές λευκαντικού υλικού, πλήρη καθαρισμό δοντιών με αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, λείανση και στίλβωση δοντιών, στο ιατρείο του χειρουργού οδοντιάτρου Παναγιώτη Θεοδοσίου, στη Νέα Σμύρνη. Αξίας 150€. Έκπτωση 63%.

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "SNIPS HAIR SALON" ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

 Πακέτο Περιποίησης & Ομορφίας!!29€ από 95€ για μία (1) Βαφή για όλα τα μήκη μαλλιών, ένα (1) Κούρεμα, ένα (1) Styling Μαλλιών, μία (1) Μάσκα Ενυδάτωσης ή Αναδόμησης Μαλλιών, ένα (1) Λούσιμο, ένα (1) Καθαρισμό/Σχηματισμό Φρυδιών και ένα (1) manicure (απλό ή γαλλικό) στο Snips Hair Salon στην περιοχή του Αγ. Ιεροθέου Περιστερίου. Έκπτωση 69%!!

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "KASSANDRA MARE HOTEL&SPA" ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa επανω στο κύμα! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Aπολαύσετε 4 ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
 469€ από 938€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Kassandra Mare Hotel & Spa! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Aπολαύσετε 6 ημέρες την φυσική ομορφιά της Χαλκιδικής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

CINE ΑΛΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 6€

ΡΩΜΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ NOVA DOMUS HOTEL 4* & ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "DIANA STUDIOS" ΑΠΟ 55€

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ COCTAILS ΣΕ CLUB-BAR ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 8ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "TURTLE BEACH HOTEL&SPA"

ΣΥΡΟΣ(ΑΖΟΛΙΜΝΟΣ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ 62€

 Σύρος: 80€ για ένα 3ήμερο για 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Χαλαρώστε με θέα το Αιγαίο, σε ένα παραδοσιακό και ιδιαίτερα προσεγμένο κατάλυμα!

 Σύρος: 62€ για ένα 3ήμερο για 2-3 άτομα στην Αζόλιμνο. Με μαγευτική θέα σε όλο τον κόλπο, άνετα και όμορφα δωμάτια σας περιμένουν για ξεχωριστές και ξεκούραστες διακοπές. Μια μοναδική τιμή για ένα αξέχαστο 3ήμερο!
 Σύρος: 120€ για ένα 4ήμερο για 3 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Χαλαρώστε με θέα το Αιγαίο, σε ένα παραδοσιακό και ιδιαίτερα προσεγμένο κατάλυμα!
 Σύρος: 93€ για ένα 4ήμερο για 2-3 άτομα στην Αζόλιμνο. Μια μοναδική προσφορά, σε καταπληκτική τιμή, ένα πανέμορφο συγκρότημα σας περιμένει για διακοπές αξέχαστες!
 Σύρος: 90€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα σε μια πανέμορφη παραλία, σε ένα προσεγμένο συγκρότημα χτισμένο σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική.
 Σύρος: 135€ για ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε δίχωρο διαμέρισμα στην Αζόλιμνο. Περάστε αξέχαστες διακοπές δίπλα σε μια πανέμορφη παραλία, σε ένα προσεγμένο συγκρότημα χτισμένο σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη Αρχιτεκτονική.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ "ZORBAS VILLAGE" "ARMAVA HOTEL" "FLISVOS BEACH" "HERONISSOS HOTEL"


 Κρήτη, Χερσόνησος: 1090€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow στο Zorbas Village, για Ιούλιο και Αύγουστο! Μια προσφορά για να εξασφαλίσετε ένα πλήρες πακέτο διακοπών για φέτος το καλοκαίρι...
 Κρήτη, Χερσόνησος: 1120€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow μπροστά στη θάλασσα στο Zorbas Village. Χαρείτε τις φετινές διακοπές μένοντας σε άνετο bungalow, πάνω στη θάλασσα!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 930€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow στο Zorbas Village. Μια απίστευτη προσφορά για να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας στην όμορφη Κρήτη!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 1275€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα σε bungalow μπροστά στη θάλασσα στο Zorbas Village, για Ιούλιο και Αύγουστο!. Χαρείτε τις φετινές διακοπές μένοντας σε άνετο bungalow, πάνω στη θάλασσα!
 Κρήτη, Χερσόνησος: 290€ για ένα 6ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Armava Hotel, με πρωινό. Μια άκρως οικονομική πρόταση για τις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές!

 Κρήτη, Χερσόνησος: 305€ για ένα 6ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο με θέα θάλασσα, στο Armava Hotel, με πρωινό. Εξασφαλίστε φθηνές διακοπές αγοράζοντας την προσφορά και χαρείτε τις ομορφιές του Λιμένα Χερσονήσου.
 Κρήτη, Χερσόνησος: 378€ για ένα 7ήμερο για 2+1 άτομα σε δίκλινο με θέα θάλασσα, στο Flisvos Beach, με πρωινό. Σας βρήκαμε τον προορισμό και την οικονομική προσφορά. Εσείς, ετοιμάστε βαλίτσες. 
 Κρήτη, Χερσόνησος: 472€ για ένα 5ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα στο Heronissos Hotel. Ένα πλήρες πακέτο διακοπών για φέτος το καλοκαίρι. 
 Κρήτη, Χερσόνησος: 745€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2+1 άτομα στο Heronissos Hotel. Διακοπές σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με πισίνα, τον Αύγουστο.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ(ΠΛΗΡΕΣ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΑΠΛΗ Η ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ)ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "DESSY NAILS"