ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ FIX IT SCRATCH REMOVER ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / GADJET - BOOKLIGHTS ΜΕ CLIP

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ( ΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΡΥΣ )

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / PHOTOBOOK " MYIKONA.GR "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΠΙΣΚΟΤΟΜΗΧΑΝΗ " ΛΟΥΙΖΙΔΗΣ HOME "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ - ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΘΗΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟ / ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ 2 - ΔΙΑΜΟΝΗ " PENSION DAFNI "

ΜΕΤΕΩΡΑ / 2ΗΜΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ " EPI HOTEL KING " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΜΠΑΣΗΣ - ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ - ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ " TAS STAGE "

Η Grandsales σας βγάζει έξω! Διασκεδάστε με το επιτυχημένο μουσικό πρόγραμμα της σαιζόν, στις παραστάσεις των Δημήτρη Μπάση και Μελίνας Ασλανίδου, στην αγαπημένη μουσική σκηνή Tas Stage με εκπτωτικό κουπόνι των 20€ και εξασφαλίστε έκπτωση έως και 39%! Δίνετε απευθείας στο μαγαζί για Παρασκευή και Σάββατο μόνο 90€ ακόμη, ενώ για Κυριακή μεσημέρι μόλις 100€ για τα 6 άτομα! Η προσφορά ισχύει και για την πρεμιέρα της παράστασης στις 23/11! Γιατί αυτός ο χειμώνας προστάζει την παρέα να κάνει οικονομία στην τιμή, όχι στην διασκέδαση!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΤΑΒΕΡΝΑ " ΑΡΣΕΝΗΣ " ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

23€ για ένα πλήρες μενού δύο (2) ατόμων με παραδοσιακές γεύσεις στην ταβέρνα Αρσένης στο Παλαιό Φάληρο που περιλαμβάνει: δύο (2) ορεκτικά με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, μία (1) σαλάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, δύο (2) κυρίως πιάτα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, μισό (1/2) κιλό κρασί ή δύο (2) αναψυκτικά και δύο (2) σπιτικά γλυκά! Διασκεδάστε παρέα με εκλεκτή μουσική κάθε Σαββάτο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι σε μια καταπράσινη και κλιματιζόμενη αυλή! Αρχικής αξίας 46€ - Έκπτωση 50%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ " SAN REMO " ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ " ΝΙΚΑΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ " ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ " ΓΚΑΖΙ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / PIANO RESTAURANT " SALOON " ΙΛΙΣΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΒΛΑΧΙΚΑ ΒΑΡΗΣ - ΤΑΒΕΡΝΑ " ΔΙΛΟΦΟ "

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " Ο ΝΙΚΟΛΑΣ " ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ " ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ " ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

14€ για Ένα Ολοκληρωμένο Γεύμα Δύο (2) Ατόμων που Περιλαμβάνει: Δύο (2) Κυρίως Πιάτα Ελεύθερης Επιλογής Από τον Κατάλογο ή μια (1) Ποικιλία Κρεατικών για Δύο (2) Άτομα ή 800γρ Παϊδάκι Κοτόπουλο, Μία (1) Σαλάτα, Ένα (1) Ορεκτικό Ελεύθερης Επιλογής Από τον Κατάλογο, Μισό (1/2) κιλό κρασί ή Δύο (2) Αναψυκτικά ή Δύο (2) Ποτήρια Μπύρα Draft 300ml ή 200ml Τσίπουρο ή 200ml Ρακί και το Γλυκό ή Φρούτο Κερασμένο από το κατάστημα στο Εκλεκτό Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο Από Μικρό και Από Τρελό στα Πετράλωνα! Αρχικής αξίας 36€ - Έκπτωση 61%!!

17€ για ένα πλήρες γεύμα δύο (2) ατόμων που περιλαμβάνει: μία (1) σαλάτα, δύο (2) ορεκτικά, ένα (1) kg παϊδάκια ή μία (1) μεγάλη ποικιλία κρεατικών 1kg (μπιφτέκια, παϊδάκια, κοτόπουλο, λουκάνικα Θήβας, μπριζόλες χοιρινές, πατάτες), επιδόρπιο και 500ml κρασί ή 2 μπύρες ή 2 αναψυκτικά, από το παραδοσιακό μεζεδοπωλείο Από Μικρό και Από Τρελό στα Πετράλωνα. Αρχικής αξίας 44€ - Έκπτωση 61%! !

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ / ΤΑΒΕΡΝΑ " ΧΡΥΣΟ ΠΕΤΑΛΟ " ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ / ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Η SHIATSU MASSAGE Η ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ / ΑΘΗΝΑ


Ανακουφιστείτε από άγχος, πόνους, πιασίματα, ημικρανίες και κόπωση με μία συνεδρία θεραπευτικού Shiatsu massage, διάρκειας 45 λεπτών στον ξεχωριστό χώρο του Ina Rosa στο κέντρο της Αθηνάς.
16€ για ένα απολαυστικό χαλαρωτικό MASSAGE που τονώνει, αναζωογονεί, ενδυναμώνει το σώμα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα, συνολικής διάρκειας 45΄. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες. Δεχθείτε στο σώμα σας τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός χαλαρωτικού μασάζ. Φροντίστε την ομορφιά σας και την καλαίσθητη εμφάνισή σας στο Νόμιμο Εργαστήριο Αισθητικής ΓΙΟΥΛΑ και ΒΙΚΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, στον Πειραιά. Αρχικής αξίας 49,20€. Έκπτωση 67%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ " HAIR CARE FOR U "