ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας για το Καλοκαίρι με 2 Υπέροχες και Πολύτιμες προτάσεις Ομορφιάς στο εξειδικευμένο κέντρο Laser και Αισθητικής Laserline Clinics στο κέντρο της πόλης, για Εντυπωσιακή Λάμψη, Ενυδάτωση και Αύξηση της Ελαστικότητας στο Πρόσωπο σας! Πρώτη Επιλογή για Μια (1) Οξυγονοθεραπεία Προσώπου για Άμεση Μείωση Λεπτών Γραμμών και Βαθύτερων Ρυτίδων, Ανάπλαση της Επιδερμίδας και Λείανση Σημαδιών Ακμής! Δεύτερη Επιλογή Για Μία (1) μη Παρεμβατική Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ (μη ενέσιμο Bottox) για Ενυδάτωση, Αύξηση της Ελαστικότητας, Απαλότητα και Λάμψη στο Πρόσωπο σας! Σε κάθε Θεραπεία (διάρκειας 95' έκαστη) παρέχεται επιπλέον Μασάζ Προσώπου - Αυχένα - Ντεκολτέ!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΜΙΚΡΟ SERVICE - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για ένα (1) ένα εισιτήριο εισόδου στην μεταγλωτισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων ‘’Γάτος Σπιρουνάτος (PUSS IN BOOTS)’’, που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους σινεφίλ, στο δροσερό καλοκαιρινό ξέγνοιαστο «σκηνικό» του αγαπημένου θερινού κινηματογράφου «Αύρα», στην πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά! Όταν η προβολή αρχίζει, η οικονομία και η οικογενειακή διασκέδαση συνεχίζει να παίρνει βραβεία!


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΦΑΓΗΤΟ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΕΠΙΣΚΕΥΗ IPHONE - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ HELLO KITTY CROCS - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΑΦΕΣ & ΣΟΚΟΛΑΤΟΥΧΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΓΙΑ IPHONE 3,4,4S - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΜΗΝΙΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ SOFCLEAR - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΩΡΑ / T-SHIRT - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / MANICURE & PEDICURE Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ ΠΟΔΙΑ / ΜΠΙΚΙΝΙ / ΠΡΟΣΩΠΟ - ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

15€ για ένα αυθεντικό ενεργειακό βραχιόλι iRenew που χαρίζει δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία στο σώμα, με επιλογή ανάμεσα σε κλασσικά και καινούργια καλοκαιρινά χρώματα, με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από το “All Sports Club” αρχικής αξίας 35€ - Έκπτωση 57%


Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ APPLE ΓΙΑ IPHONE - IPOD / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΕΤ ΒΑΛΙΤΣΩΝ - ΣΑΚΙΔΙΩΝ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ " 20Q " ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ / ΑΣΚΗΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΒΑΣΗ LAPTOP - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ ELLESSE / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Ανδρικό Ρολόι Ellesse 03-0501-502 - 105€ από 265€ (Έκπτωση 60%) για ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και μαύρο καουτσούκ λουράκι. Δυνατότητα σε 6 Άτοκες Δόσεις!


Ανδρικό Ρολόι Ellesse 03-0501-501 - 125€ από 285€ (Έκπτωση 56%) για ένα ανδρικό ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο καντράν χρυσούς φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία, επιχρυσωμένη ανοξείδωτη στεφάνη και μαύρο καουτσούκ λουράκι. Δυνατότητα σε 6 Άτοκες Δόσεις!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΟΛΥΨΑΛΙΔΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΤΑΚΙ ΠΟΡΤΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΜΥΚΟΝΟΣ ( ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΓΩ " ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: 240€ για ένα 3ήμερο με διαμονή και φαγητό για 2 άτομα. Κολύμπι στην υπέροχη παραλία του Πλατύ Γιαλού, φαγητό δίπλα στο κύμα σε ένα υπέροχο εστιατόριο και χαλάρωση πριν τη βραδινή βόλτα στο jacuzzi του ξενοδοχείου... σκέφτεστε κάτι καλύτερο? 


Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 168€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στο Argo Hotel. Ανάμεσα στα καλντερίμια, δίπλα από τις εκκλησιές,τις παραδεισένιες αμμουδιές της και τη ζωντάνια της νύχτας, η Μύκονος σας περιμένει να ζήσετε αξέχαστες στιγμες! 
Μύκονος, Πλατύς Γιαλός: 240€ για ένα 3ήμερο για μία οικογένεια (3-4 άτομα) στο Argo Hotel. Το Argo Hotel μοναδικά σχεδιασμένo σε μυκονιάτικο ύφος, η φιλόξενη και οικογενειακή ατμόσφαιρα, η απόσταση λίγων μέτρων με τα πόδια από την παραλία, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και ήσυχες αποδράσεις.




ΕΛΟΥΝΤΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " VILLA ERATO " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ ΠΗΛΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL KASSANDRA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΥΘΗΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " GIANNIKAS APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΙΓΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " POSSIDON HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " PORTO MANOLIS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΙΦΝΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " AIOLOS APARTMENTS " ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ANEMOMYLOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΑΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " ΠΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΔΕΜ " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " NAUTICA BAY " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΟΣΧΑ / ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

650€ το άτομο για ένα μοναδικό ταξίδι 7 ημερών, για να γνωρίσετε από κοντά την Μόσχα και την Αγ. Πετρού- πολη, σε ξενοδοχεία 4*, με ημιδιατροφή. Ανακαλύψτε την Βενετία του Βορρά και την καρδιά της Ρωσίας την πανέμορφη Μόσχα! 

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΚΕΡΚΥΡΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " IRINI STUDIOS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ ( ΠΑΡΟΙΚΙΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " APOLLON HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πάρος! 139€ από 278€ για 4 ημέρες και 3 νύχτες, - Ή - 225€ από 450€ για 6 μέρες και 5 νύχτες, για τις περιόδους 15/6 – 10/07 και 1/09 – 30/9, και ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει διαμονή σε Comfort Room, πρωινό σε πλούσιο buffet και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο APOLLON HOTEL Παροικιά της Πάρου, για να απολαύσετε τις διακοπές στο νησί που δεν κοιμάται ποτέ! Έκπτωση 50%.


Πάρος! 219€ από 438€ για 4 ημέρες και 3 νύχτες - Ή – 359€ από 718€ για 6 ημέρες και 5 νύχτες, για την περίοδο 1/08 – 15/08, και ισχύει για 2 άτομα σε αναβαθμισμένο Budget Room, πρωινό σε πλούσιο buffet και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο APOLLON HOTEL Παροικιά της Πάρου μια ανάσα από την παραλία, για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στο νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Έκπτωση 50%.


Πάρος! 189€ από 378€ για 4 μέρες και 3 νύχτες, - Ή - 299€ από 598€ για 6 μέρες και 5 νύχτες, για τις περιόδους 11/07 – 31/07 και 16/08 – 31/08, και ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει διαμονή σε Comfort Room, πρωινό σε πλούσιο buffet και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο, στο APOLLON HOTEL Παροικιά της Πάρου, για να περάσετε αξέχαστες διακοπές και να απολαύσετε τα υπέροχα νερά των Κυκλάδων. Έκπτωση 50%.
Πάρος! 109€ από 218€ για 4 μέρες και 3 νύχτες - Ή –179€ από 358€ για 6 μέρες και 5 νύχτες, για τις περιόδους 15/06 – 10/07 και 1/09 – 30/09, και ισχύει για 2 άτομα σε αναβαθμισμένο Budget Room, με πρωινό σε πλούσιο buffet και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο στο APOLLON HOTEL Παροικιά της Πάρου, που απέχει 50 μέτρα από την παραλία, για να απολαύσετε τις καλύτερες διακοπές, σε ένα από τα καλύτερα νησιά των Κυκλάδων. Έκπτωση 50%.
Πάρος! 152€ από 304€ για 4 μέρες και 3 νύχτες - Ή –249€ από 498€ για 6 μέρες και 5 νύχτες, για τις περιόδους 11/07 – 31/07 και 15/08 – 31/08, και ισχύει για 2 άτομα, σε αναβαθμισμένο Budget Room, με πρωινό σε πλούσιο buffet και μεταφορά από και προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο στο APOLLON HOTEL Παροικιά της Πάρου, για να επισκεφτείτε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων που μπορεί να εντυπωσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Έκπτωση 50%.