ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

3 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 109€

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ-ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ "CAR SPA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 50€ από 100€ για ένα service αυτοκινήτου, για να κάνετε το ταξίδι και τις καθημερινές μετακινήσεις σας με σιγουριά και ασφάλεια!! Με την εγγύηση του εξειδικευμένου συνεργείου CAR SPA στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!!!

 25€ από 50€ για μία αλλαγή λαδιών έως 4 λίτρα και φίλτρο λαδιού. Δώρο ένα εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου από την CAR SPA. Για να μην σας αφήσει στο δρόμο το αυτοκίνητό σας.
 79€ από 180€ για ένα πλήρες service αυτοκινήτου, για να κάνετε το ταξίδι και τις καθημερινές μετακινήσεις σας με σιγουριά και ασφάλεια!! Με την εγγύηση του εξειδικευμένου συνεργείου CAR SPA στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!!!



ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ-ΠΟΛΥΘΡΟΝΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑΣ ΣΤΑ ΡΟΛΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 20€ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ-ΝΥΧΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "FACE&BODY DAY SPA" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για να είστε περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια, μόνο 10€ για μία Ημιμόνιμη Βαφή Νυχιών Lac Me στα χέρια ή στα πόδια με ειδική προστασία ενάντια στη UV ακτινοβολία, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά χρώματα και Δώρο ένα Σχηματισμό Φρυδιών από το Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 40€.


 Φανταστική προσφορά!!!! Μόνο 19€ για μία φανταστική τριπλή περιποίηση με Γαλλικά ιαματικά προϊόντα Aquatonale που περιλαμβάνει μια Hot Chocolate Anti-aging Facial Treatment: Αντιρυτιδική σοκολατοθεραπεία προσώπου-λαιμού-ντεκολτέ-ώμων & Περιποίηση ματιών & Lip Fix και Hot & Cold Stones Facial Spa Massage: ειδικό αντιγηραντικό, θεραπευτικό μασάζ lifting-ανόρθωσης, με ζεστές και με κρύες πέτρες βασάλτη-μαρμάρου, με συνολική διάρκεια 90’, από το Κέντρο Αισθητικής Face & Body Day Spa στην Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 100€.
 Δώστε στο σώμα σας τη φροντίδα που χρειάζεται! Μόνο 8€ από 30€ για μία Ηλεκτρονική Λιπόλυση, Μυϊκή Ανόρθωση-Σύσφιξη-Ενδυνάμωση και Λεμφική Παροχέτευση ή μία Θαλασσοθεραπεία Αδυνατίσματος Κυτταρίτιδας και Δερματικής Σύσφιξης με 3 Γαλλικά ιαματικά λιποδιαλυτικά προϊόντα Aquatonale για γυναίκες και για άνδρες από το Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Χάστε κιλά, κυτταρίτιδα και πόντους συνολικά ή τοπικά και αποκτήστε τη σιλουέτα που πάντα ονειρευόσασταν!!!
> Μοναδική προσφορά!!! Αποκτήστε τώρα νεανικό και λαμπερό δέρμα! 19€ από 85€ για 3 περιποιήσεις με γαλλικά προϊόντα Aquatonale Καθολικής ανανέωσης-ανάπλασης-σύσφιξης-ενυδάτωσης-λεύκανσης-λάμψης-μυϊκής-δερματικής ανόρθωσης σε πρόσωπο-μάτια-λαιμό & ντεκολτέ με Μικρό-δερμοαπόξεση με υπέρηχο 3ης γενιάς και Περιποίηση ματιών & άνω χείλους και Ηλεκτρονικό Μυϊκό Lifting για γυναίκες και για άνδρες απο το Κέντρο Αισθητικής Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη.

 Μόνο 25€ για ένα πλήρες πακέτο καταπολέμησης περιττού βάρους, για άνδρες και γυναίκες, από Διαιτολόγο-Διατροφολόγο που περιλαμβάνει 4 εξατομικευμένα εβδομαδιαία Προγράμματα Διατροφής, 4 Λιπομετρήσεις, 1 υπολογισμό Βασικού Μεταβολισμού και 4 συνεδρίες αύξησης του βασικού μεταβολισμού με Ηλεκτρονική Λιπόλυση - Μυϊκή Ανόρθωση - Σύσφιξη - Ενδυνάμωση και Λεμφική Παροχέτευση από το Face & Body Day Spa και τους εξειδικευμένους συνεργάτες του στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 200€.


 15€ από 50€ για ιδιαίτερα χαλαρωτικά μασάζ για γυναίκες και άνδρες με επιλογή: α. Ένα ολόσωμο πολύ χαλαρωτικό, αναζωογονητικό και απολύτως ενυδατικό για την επιδερμίδα με βούτυρο κακάο Hot Chocolate Full Body Spa massage διάρκειας 50’. Αρχικής αξίας 50€ ή β. Ένα εξειδικευμένο Hot & cold Stones computer anti-stress massage αυχένα πλάτης ώμων και χεριών με ζεστό λάδι anti-stress με αιθέρια έλαια, διάρκειας 50’ για άμεσα απόλυτη ανακούφιση από μυϊκούς σπασμούς, για όσους καταπονούνται στην εργασία τους (όσοι εργάζονται πολλές ώρες μπροστά σε υπολογιστή ή κάνουν γραφική εργασία κλπ). Μία τέλεια προσφορά από το υπέροχο Face & Body Day Spa στη Θεσσσαλονίκη. Μόνο με 9€ από 30€ και κάνετε μία αντιρυτιδική-συσφικτική-ενυδατική Περιποίηση ματιών και χειλιών που περιλαμβάνει και Ηλεκτρονικό Lifting μετώπου, βλεφάρων, φρυδιών και χειλιών για γυναίκες και για άνδρες από το μοναδικό Face & Body Day Spa στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο να νοιώθετε, αλλά να φαίνεστε και νεότερες!

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ANGEL SPA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 25€ για 19 Συνεδρίες σε μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας Slim Line για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε με Λιποδιάλυση, Αντιμετώπιση της Κυτταρίτιδας, Απώλεια Πόντων στα δύσκολα σημεία και Σύσφιξη. Μία προσφορά από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 650€.

 Αποκτήστε όμορφα και περιποιημένα χέρια μόνο με 8€ για ένα Ημιμόνιμο Manicure (χρώμα ή γαλλικό), διάρκειας 3 εβδομάδων και με προϊόντα χωρίς τοξικά και χημικά, από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Αρχικής αξίας 25€.
 Μόνο 20€ για μία Συνεδρία Οριστικής Αποτρίχωσης σε Full Πόδια, με IPL Laser τελευταίας γενιάς και ΔΩΡΟ Αποτρίχωση σε Μασχάλες ή Μπικίνι, από το εξειδικευμένο Κέντρο Αισθητικής Angel Spa στη Θεσσαλονίκη. Απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα άμεσα και αποτελεσματικά! Αρχικής αξίας 100€.





ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ-ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ "DRIMALAS FLOWERS"

ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129€

ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 169€

 Λιτόχωρο, Πολυτέλεια και Χαλάρωση στο Olympus Mediterranean 4*!! 169€ για ένα 3ήμερο (2 νύχτες) για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 14 ετών, σε Superior δωμάτιο με τζάκι και θέα στον Όλυμπο ή την Θάλασσα, πλούσιο πρωινό, ελεύθερη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας, υδρομασάζ και σάουνας, Early check-in και late check-out! Αρχικής Αξίας 240€. Έκπτωση 30%.



ΛΟΥΣΙΜΟ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΒΑΦΗ-ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "RENOUVEAU COIFFURE" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "4 ARKADIA RESORT" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 198ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΡΑΙΔΕΣ-ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ"



 40€ για Πρόγραμμα 1 ώρας με Νεράιδες, Πειρατές και Ξωτικά που Υπόσχονται να Δώσουν μια Διαφορετική Νότα στο Πάρτυ σας, μέσα από το Αγαπημένο Παραμύθι του Παιδιού σας, σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής, με την εγγύηση του Μπουκέτο Μπαλόνια. Αξίας 90€!! 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ&ΜΗΧΑΝΩΝ "ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ"

 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αυτοκίνητο μόνο με 12€ από 37.50€ για 3 πλυσίματα (μέσα-έξω) στο χέρι - Ή - 4.90€ από 12.50€ για 1 πλύσιμο (μέσα-έξω) στο χέρι, με κερί & ενεργό αφρό, εσωτερικό καθαρισμό με επαγγελματική σκούπα, γυαλιστικό τζαμιών και ταμπλό, γυάλισμα σε εσωτερικές επιφάνειες και σε εξωτερικά πλαστικά μέρη, με επαγγελματικά προιόντα Sonax, στο ολοκαίνουριο Πλυντήριο Αυτοκινήτων και μηχανών το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, στους Αγίους Αναργύρους (στην κεντρική πλατεία των Αγίων Αναργύρων, με άνετο πάρκιν). Έκπτωση 68%.

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ PIT STOP

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ"

ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΟΡΤΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ 159€

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "YAMEI'S CHINESE MASSAGE&THERAPY" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΕΝΕΣΙΜΟΥ ΜΠΟΤΟΞ ΣΕ ΜΕΤΩΠΟ-ΜΕΣΟΦΡΥΟ Η ΠΟΔΙ ΧΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 49 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ CINE ΒΑΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 3,5 ευρώ ανά άτομο) για την Συγκλονιστική και Βραβευμένη Δραματική Ταινία Μέλι σε Σκηνοθεσία της Ελληνο-Ιταλίδας Βαλέρια Γκολίνο στο Cine Βακούρα, στην Καρδιά της πόλης μας! Απολαύστε Μία Αληθινή Ιστορία, που Απέσπασε το Βραβείο Κοινού στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βρυξελλών, ενώ στη Χώρα μας έκανε την Επίσημη Πρεμιέρα της, στο 54ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας ένα Ηθικά Ευαίσθητο Θέμα, για το Δικαίωμα στη Ζωή, την Ευθανασία και τον Θάνατο!!! 

2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΟΚΩΜΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 6 ευρώ κατά άτομο) της Ξεχωριστής και Βραβευμένης ΜουσικοΚωμικοΘεατρικής Παράστασης Κάτι Διαφορετικό από τους C. for Circus στο Θέατρο Αυλαία, στο κέντρο της πόλης μας! Η C. for Circus, μετά το επιτυχημένο πέρασμα της από την Αθήνα, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να μας Διασκεδάσει, να μας Συγκινήσει και να μας Προβληματίσει..με Μία ξεχωριστή Παράσταση που πήρε τη 2η Θέση στο Bob Theater Festival 2013 στο BIOS και ανέβηκε ολοκληρωμένη τον Οκτώβρη στο Skrow Theater στην Αθήνα! 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΒΙΤΑ ΚΑΙ Η ΜΙΝΗ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΙΡΑΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΦΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΜΕΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΟΙΝΟΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΟΙΝΑΠΟΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,8€

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΜΕΡΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ

 Η Μεγάλη Επιτυχία του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στην Αθήνα, Τώρα...και στη Θεσσαλονίκη...για λίγες μόνο Παραστάσεις! Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ ανά άτομο) της Υπέροχης Μουσικής Παράστασης Μέρες Ραδιοφώνου με τους Αγαπημένους Ελένη Δήμου, Μάκη Δελαπόρτα, Παναγιώτη Πετράκη, Θεοχάρη Ιωαννίδη και Άριελ Κωνσταντινίδη, στο Θέατρο Αριστοτέλειον . Απολαύστε Ένα Μοναδικό Μουσικό Ταξίδι, στις πιο Νοσταλγικές Μέρες του Ελληνικού Ραδιοφώνου με Αξέχαστα Τραγούδια και Αγαπημένες Εκπομπές, που Σφράγισαν την Σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας! 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΜΠΡΑ ΚΑΤΑΜΠΡΑ ΚΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ" ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8€

ΥΠΕΡΥΘΡΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ESTIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 139 ΕΥΡΩ

ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "Ο ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΡΒΙΛ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10€