ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΟΥΠΑ CAFE BAR ΘΗΣΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ-ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ-CLUB SANDWICH ΜΠΥΡΕΣ


 25€ Μόνο, Για να Απολαύσετε Μια Χορταστική Ποικιλία
 Κρεατικών για 4 Άτομα, με Συνοδεία από 4 Μεγάλες Μπύρες 500ml, ή 1kg Κρασί ή 4 Αναψυκτικά ΚΑΙ στο Τέλος Λαχταριστοί Λουκουμάδες για 4 Άτομα Με Μέλι ή Σοκολάτα, στο Από Κούπα Cafe Bar στο Κοσμοπολίτικο Θησείο!! Μοναδική Προσφορά από το Parkareto.gr για Όλους! Αρχικής Αξίας 30€ - Έκπτωση 50%!!

 5,90€ Μόνο, Για να Απολαύσετε Ένα Χορταστικό Club Sandwich, με τη Συνοδεία του Αγαπημένου σας Καφέ, Μπύρας, Κρασιού ή Αναψυκτικού, στο Από Κούπα Cafe Bar στο Θησείο!! Μια Προσφορά από το Parkareto.gr για Όλους! Αρχικής Αξίας 11,80€ - Έκπτωση 50%!!

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIRWISE HAIR&NAILS ΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ&ΝΥΧΙΩΝ



 39€ για Ανταύγειες Ανεξαρτήτως Μήκους Μαλλιών, Λούσιμο, μια Θεραπεία Ενυδάτωσης και Χτένισμα, με Επώνυμα Προϊόντα Goldwell στο Ολοκαίνουργιο και Μοντέρνο Κομμωτήριο Hairwise Hair & Nails στο Παλαιό Φάληρο!! 


 7€ Μόνο, για ένα Ανδρικό Κούρεμα, Λούσιμο και Styling Μαλλιών, στο Ολοκαίνουργιο και Μοντέρνο Κομμωτήριο Hairwise Hair & Nails στο Παλαιό Φάληρο!! Αρχικής Αξίας 10€! Έκπτωση 30%!! 


 19€ Μόνο, για Ένα Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα και Λούσιμο, στο Ολοκαίνουργιο και Μοντέρνο Κομμωτήριο Hairwise Hair & Nails στο Παλαιό Φάληρο!! Αρχικής Αξίας 31€!! Έκπτωση 39%!! 


 15€ Μόνο, για Ημιμόνιμο Μανικιούρ με Βερνίκι ORLY, Διάρκειας Τριών Εβδομάδων, στο Ολοκαίνουργιο και Μοντέρνο Κομμωτήριο Hairwise Hair & Nails στο Παλαιό Φάληρο!! Αρχικής Αξίας 22€! Έκπτωση 32%!! 



 25€ Μόνο, για Ένα Ημιμόνιμο Μανικιούρ και Ένα Πεντικιούρ με Βερνίκι ORLY, Διάρκειας Τριών Εβδομάδων, στο Ολοκαίνουργιο και Μοντέρνο Κομμωτήριο Hairwise Hair & Nails στο Παλαιό Φάληρο!! Αρχικής Αξίας 44€! Έκπτωση 43%!!  


ΕΚΤΥΠΩΣΗ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΙΧΜΗ GRAPHICS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PALLADION BOUTIQUE HOTEL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ

ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΜΠΟΕΜΙΣΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ&ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "LOVE CASUAL LIVING"

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με Κρασί ή Μπύρα για να Απολαύσετε την Αποχαιρετιστήρια Μουσική Παράσταση τoυ Μοναδικού και Πολυαγαπημένου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στη Μουσική Σκηνή Love Casual Living, το Σάββατο 8 Μαρτίου! Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, παρουσιάζει με την Υπέροχη Ερμηνεία του, τα Τραγούδια που Αγάπησε και Αγαπήσαμε, Τραγούδια που μας Ταξίδεψαν, που δεν έχουν χαθεί στο Χρόνο και που χάρη στον Δυναμισμό του συνθέτουν ένα Απρόβλεπτο Πρόγραμμα, γεμάτο Ενέργεια!!! 

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ORAMA HOTEL 3* ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ZIZU.GR

FULL BODY ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 45 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "MASSAGE FOR YOU"

3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL AKRORION"

 Πολυτελές 3ήμερο ή 4ημέρο Απόδρασης στα Μαγευτικά 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, με 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 Ατόμων σε Deluxe Δωμάτιο με Τζάκι, Πρωινό & Μια Φιάλη Κρασί & Δυνατότητα Early Check in - Late Check Out (από 5/3 έως 13/4, συμπεριλαμβανομένης και της 25ης Μαρτίου) στο Εντυπωσιακό και Διακριτικής Πολυτέλειας Hotel  Akrorion! Απόδραση στη Φύση, στους πρόποδες του Βερμίου, για Μοναδικές  Εξορμήσεις στην Πανέμορφη και Ιστορική Νάουσα και στο Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς Άλσος του Αγίου Νικολάου, και στο Χιονοδρομικό Κέντρα 3-5 Πηγάδια!   

ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ LAPTOP ΠΡΟΣΦΟΡΑ 24,9€ ΑΠΟ ΤΟ OUAOU.GR

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ"

 Για Ένα (1) Last Minute Εισιτήριο των Τελευταίων Παραστάσεων της πολυαναμενόμενης Κορυφαίας Κλασικής Κωμωδίας Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης σε Σκηνοθεσία Διασκευή Ρέππα - Παπαθανασίου, με τους Αγαπημένους Σπύρο Πούλη, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαρία Ανδρούτσου, Χριστίνα Τσάφου, Μάνο Παπαγιάννη, Γιάννη Μποστατζόγλου, Χάρη Γρηγορόπουλο στο Θέατρο Αριστοτέλειον! Απολαύστε τη Σπουδαία Διαχρονική Κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, με τον Φίλο μας το Λευτεράκη...να Επιστρέφει για να μας Χαρίσει Μοναδικές Στιγμές Γέλιου και Διασκέδασης, με τους Ρυθμούς και τις Ταχύτητες της Σύγχρονης Έκφρασης των Ρέππα - Παπαθανασίου, διατηρώντας ταυτόχρονα όλη την Γλύκα και την Γενναιόδωρη Αίσθηση του Χιούμορ του Σακελλάριου! 

ΖΕΣΤΑ ΚΟΥΒΕΡΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 23€ ΣΕ 3 ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

POP ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ BITE ME ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΕΥΜΑ

ALTERNATIVE RESTAURANT MUSH ROOM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΥΡΑ CAR WASH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ