ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΗΛΟΣ(ΑΓ.ΚΥΡΙΑΚΗ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "PARADISE HOTEL"

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(ΛΑΓΑΝΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "TSOLAKIS STUDIOS AND APARTMENTS"

ΠΑΡΟΣ(ΝΑΟΥΣΑ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ZEFI HOTEL"

ΑΘΗΝΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ "ΣΟΦΗ&ΕΦΗ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΜΠΡΕΛΟΚ POWER BANK

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ POWER HEALTH

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΑΠΑΛΟ ΣΜΗΓΜΑΤΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΑΦΡΙΖΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΚΗΝΗ CAMPING ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

Πανελλαδικά: Για να είστε πάντα έτοιμοι για τον εναλλακτικό τουρισμό! Μόνο 24,90€ για να απκτήσετε μια Σκηνή για Camping για 2 άτομα διαστάσεων 200x150x110 ή 39,90€ για μια σκηνή 4 ατόμων διαστάσεων 200x200x130, με σήτα στην πόρτα για ξέγνοιαστο ύπνο χωρίς τα ανεπιθύμητα έντομα. Διατίθεται σε χρώματα πράσινο και μπλε ή πορτοκαλί και μπλε. Από την Hellas Tech στην καλύτερη τιμή της αγοράς! και με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας. Αρχικής Αξίας 49,80€ ή 79,80€ - Έκπτωση 50% !!

ΝΑΞΟΣ(ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ):ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΘΕΑ"

ΕΥΒΟΙΑ:ΞΕΝΩΝΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ"

ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "GALINI WELLNESS SPA&RESORT"

272€ από 545€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Lux δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα. Προσφέρονται 2 Antistress Massage 20 λεπτών το καθένα, μία χρήση της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας και μία χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας διάρκειας 20 λεπτών και για τα 2 Άτομα, καθημερινά! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ΜΗΛΟΣ(ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ):ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΗΛΟ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ/SFERA 102.2 SUMMER PARTY-ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB-RESTAURANT

ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΜΑΣΑΖ "CHIC&BEAUTY MED SPA"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΣΑΖ

Αθήνα: Συνεδρία μασάζ... κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Μόνο 12€ για μια συνεδρία απολαυστικού Τailor Μade - Κατ επιλογή Μασάζ, για γυναίκες και άνδρες, διάρκειας 25 ή 50 λεπτών, για 1 ή 2 άτομα, με επιλογή ανάμεσα σε πόδια-ισχία-μέση ή ισχία-μέση-πλάτη ή μέση-πλάτη-αυχένα ή όποιον συνδυασμό εσείς επιθυμείτε. Από το Πρότυπο Κέντρο Φυσικοθεραπείας, Χειρομάλαξης και Εναλλακτικών Θεραπειών Ολιστική Θεραπευτική στην Πλ.Βικτωρίας (στάση ηλεκτρικού Βικτόρια). Αρχικής Αξίας 20€ - Έκπτωση 40% !!

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ-ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ

Αθήνα: Τέτοια τιμή είναι... μαφία! Μόνο 650€ για Εγγραφή και τα Δίδακτρα Ολόκληρου του Οκτάμηνου Κύκλου διδασκαλίας για την Εκμάθηση της Ιταλικής γλώσσας σε αρχικά επίπεδα. Το πρόγραμμα οδηγεί αντίστοιχα στην απόκτηση του πτυχίου CELI2 (B1). Η διάρκεια του προγράμματος είναι οκτώ μήνες με έξι ώρες ανά εβδομάδα και τα μαθήματα διεξάγονται δύο φορές την εβδομάδα. Από το Εκπαιδευτήριο Περιστερίου του Ομίλου Γράψα (πλησίον ΙΚΑ και στάσης μετρό Περιστέρι). Αρχικής Αξίας 1300€ - Έκπτωση 50% !!