ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ-FULL BODY MASSAGE "ROYAL STUDIO"

Χαρίστε στον εαυτό σας τη Φροντίδα, την Απόλαυση, την Χαλάρωση και την Ευεξία... που του Αξίζει σε Μοναδική Τιμή ... στον ιδιαίτερης Αισθητικής Χώρο του Royal Studio στην Παύλου Μελά στο Κέντρο της πόλης μας! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Full Body Relaxation Massage για να Αποβάλλετε την Ένταση και το Stress της καθημερινότητας! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 18 ευρώ (από 75 ευρώ) για να Zήσετε την Aπόλυτη Εμπειρία Ενός (1) Full Body Four Hand Relaxation Massage (Μασάζ με 4 Χέρια) με Δύο Θεραπεύτριες! 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΑΞΗ ΧΑΛΙΩΝ&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ/ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ "EXPRESS HELLAS"

Για να κερδίσετε έκπτωση 50% για τον βιολογικό καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών χειροποίητων ή μηχανής, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας από τα υπερσύγχρονα πλυντήρια ταπήτων «Express Hellas»!, πεντακάθαρα, εξειδικευμένα, με προσοχή και λεπτομέρεια! Στην φροντίδα και την οικονομία; ...σας στρώνουμε το χαλί !
Για να κερδίσετε έκπτωση 50% για τον βιολογικό καθαρισμό διπλού παπλώματος ή διπλής κουβέρτας ή φλοκάτης, με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στον χώρο σας από τα υπερσύγχρονα πλυντήρια ταπήτων «Express Hellas»! πεντακάθαρα και υγιεινά, με προσοχή στη λεπτομέρεια!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΑΓΗΤΟ/ΟΥΖΕΡΙ "ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ-ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΚΑΠΝΟΘΗΚΕΣ/ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ/ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

24€ για ένα πλήρες πακέτο καπνιστών, περιλαμβάνει μια δερμάτινη καπνοθήκη με επιπλέον θήκες για χαρτάκια και φίλτρα σε 5 χρώματα, 20 πακέτα χαρτάκια και 10 πακέτα φίλτρων, με δωρεάν αποστολή από το kapnomania.gr!
19,50€ για 25 συσκευασίες ΧΑΡΤΑΚΙΑ με πραγματικά ελεύθερη επιλογή Χρώματος, Τύπου και Γεύσης ανάμεσα σε: Rizla, Drum ή Ελληνικά Χαρτάκια Καπνοπαραγωγών (Χαρτάκι του Παππού) ΚΑΙ 10 Συσκευασίες ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ με πραγματικά ελεύθερη επιλογή Χρώματος, Τύπου, Γεύσης και Μεγέθους ανάμεσα σε: Rizla, Swan ή Ελληνικά Φίλτρα Καπνοπαραγωγών (Το Φίλτρο του Παππού). Με δυνατότητα αποστολής σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από το κατάστημα YOU and ME CIGARS and TOBACCO, στο κέντρο της Γλυφάδας. Αρχικής αξίας 33€. Έκπτωση 41%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΠΟΥΦΑΝ NAUTICA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΜΕ FLEECE ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΡΑΦΙΕΡΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΟΘΗΚΗ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πανελλαδικά: Θέλετε κορυφαία αισθητική και λειτουργικότητα! Μόνο με 69€ αποκτήστε ένα Θερμαντικό διακοσμητικό σώμα μπάνιου, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με την χρήση υλικών που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Η τοποθέτηση γίνεται εύκολα και γρήγορα με το σετ στηριγμάτων, τις τάπες και τα εξαεριστικά που συνοδεύουν το σώμα. Από τη flexible shοp και με δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά. Αρχικής Αξίας 129€ - Έκπτωση 46% !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΡΠΟΥ/ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΧΑΡΤΑΚΙΑ-ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ RIZLA/SWAN-ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΜΙΞΕΡ SCHAUB LORENZ

BANSKO ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ:ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ/25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ:25Η ΜΑΡΤΙΟΥ/ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL AMELIKO"

ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ:ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ/25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "PREVEZA BEACH"

ΛΟΝΔΙΝΟ-ΜΙΛΑΝΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΥΒΟΙΑ:25Η ΜΑΡΤΙΟΥ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "EVIA HOTEL&SUITES"

50€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (ισχύει και για την 25η Μαρτίου!) με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ για να ζήσετε ανεπανάληπτες στιγμές πολυτέλειας, ξεκούρασης και διασκέδασης στο resort ξενοδοχείο 4* Evia Hotel & Suites, αρχικής αξίας 100€ - Έκπτωση 50%

Διαμονή στο Μαρμάρι Ευβοίας! 50€ ανά διανυκτέρευση για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο (ισχύει και για την 25η Μαρτίου!) με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ για να ζήσετε στιγμές πολυτέλειας, ξεκούρασης και διασκέδασης στο ξενοδοχείο 4* "Evia Hotel & Suites"! Aρχικής αξίας 100€, Έκπτωση 50%!!

ΝΑΞΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ:ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL KATERINA"

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΝΑΞΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ:ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL KATERINA"

ΑΓΡΙΑ ΒΟΛΟΥ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ "BALLAS HOTEL"

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΠΟΤΟ "MICRAASIA HOLLYBAR"

ΑΘΗΝΑ-ΘΗΣΕΙΟ:CAFE BAR "ΑΠΟ ΚΟΥΠΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ/ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ"

ΑΘΗΝΑ-ΕΞΑΡΧΕΙΑ:BURGER-ΚΡΕΠΑ&ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ "ΤΟ ΞΕΜΠΑΡΚΟ"

6€ για να απολαύσετε ένα BURGER ΓΙΓΑΣ (με χειροποίητο μπιφτέκι από μοσχάρι 200gr., τυρί, μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι, μπέικον, μαγιονέζα, μουστάρδα) ΚΑΙ μία ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΠΑ ΓΙΓΑΣ (σοκολάτα, μπισκότο, μπανάνα) ΚΑΙ 1 κουτί αναψυκτικό PEPSI. Ισχύει για παραλαβή από το κατάστημα (take away), για κατανάλωση στο κατάστημα (dine-in) και με την αγορά τουλάχιστον 2 κουπονιών και για παράδοση στο χώρο σας (delivery). Κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ζωντανή μουσική. Από το αναψυκτήριο ΞΕΜΠΑΡΚΟ, στα Εξάρχεια. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! Αρχικής αξίας 12€. Έκπτωση 50%

ΑΘΗΝΑ-ΓΚΑΖΙ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΝΑΤΑ"

ΑΘΗΝΑ:ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ "ΡΑΚΙ ΜΠΑΡ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ " Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ "ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ"

Το θεατρικό έργο του Αλμπερτ Όστερμάιερ, που βασίζεται στην πολυβραβευμένη αριστουργηματική γερμανική ταινία του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ «Οι Ζωές των Άλλων», και αποτελεί  ένα από τα σπουδαιότερα πολιτικά θρίλερ που έχουμε δει στον κινηματογράφο τα τελευταία χρόνια, παίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες και το Paspadou.gr σας εξασφάλισε 100 εισιτήρια με 33% για να είστε από τους πρώτους που θα την παρακολουθήσουν! Με την αγορά του κουπονιού αξίας 2€ στο ταμείο του θεάτρου θα πληρώσετε ακόμα 10€/άτομο από 18€! 

ΑΘΗΝΑ:ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ "PIZZA.GR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ"

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ "LOLLIPOP"

ΑΘΗΝΑ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ/ΝΥΧΙΩΝ-ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ/ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

ΑΘΗΝΑ:ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΧΑΛΑΟΥΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

ΑΘΗΝΑ:ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ/ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

ΑΘΗΝΑ:SPA MANICURE-PEDICURE "M&D"


ΑΘΗΝΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ZUMBA/PILATES/LATIN

ΑΘΗΝΑ:ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ "THERMIT"

ΑΘΗΝΑ:SERVICE AIR CONDITION "TAIRCON ENERGY"