ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΘΕΑΤΡΩΝ " ΤΙ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ ; " ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Μεγαλύτερη και πιο Εμπορική Θεατρική Παράσταση του φετινού Καλοκαιριού...τώρα και στη Βόρεια Ελλάδα! Μόλις 24 ευρώ για 2 Εισιτήρια (μόλις 12 ευρώ κατά άτομο) της Επίκαιρης Θεατρικής Επιθεώρησης Τι Βουλή Θα Παραδώσεις Μωρή με τους αγαπημένους...Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Χρύσα Ρώπα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και άλλους γνωστούς Ηθοποιούς για 2 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Δάσους! Η προσφορά ισχύει επίσης και για τις Παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν σε Νέα Μουδανιά, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Σέρρες, Αριδαία, Σκύδρα, Λάρισα, Βόλο και Αμφίπολη!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - SERVICE / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΓΛΥΚΑ - ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ / ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / CAFE BAR RESTAURANT " APERITO " ΚΡΗΝΗ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ / MANICURE - PEDICURE / ΦΡΥΔΙΑ Η ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ / ΜΠΥΡΑΡΙΕΣ - ΜΠΑΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΛΑΔΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΕΡΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΑΡΤΑΚΙΑ - ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΚΑΠΝΟΥ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ - ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΡΟΛΟΓΙΑ DOLCE & GABBANA SESTRIERE - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ IP / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΣΑΝΙΔΕΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ / ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΟΛΥΚΟΦΤΕΣ NICER DICER - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΑΙΧΜΗ - MED4U / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΖΕΛ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ " 7 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΗ " ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΚΡΑΣΙ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗ Η ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - GADJET / BLUETOOTH PARROT DRIVER HEADSET - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ONLINE ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - AUTOCAD - MS OFFICE

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ - ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

18€ για ένα αντηλιακό για τον έλεγχο της ηλικίας του προσώπου, Argan Bio Sun, της Earth-line,100% φυσικό προιόν, που προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα εντατικά. Βοηθά στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, των ρυτίδων, των ηλιακών ερεθισμών και των χρωστικών κηλίδων, αρχικής αξίας 36,12€ με πανελλαδική αποστολή από την Herb Therapy Hellas. Έκπτωση 50%

9€ για ένα αντηλιακό lip balm περιποίησης χειλιών Argan Bio Sun, 100% φυσικό προιόν, με SPF 10, της Earth-line με βιολογικά έλαια, φυτικά εκχυλίσματα και αμινοξέα για προστασία και θρέψη των ξηρών και σκασμένων χειλιών, βοηθητικό στην πρόληψη και αποκατάσταση του επιχείλιου έρπητα, αρχικής αξίας 18,06€ από την Herb Therapy Hellas. Έκπτωση 50%


21€ για ένα γαλάκτωμα επιτάχυνσης μαυρίσματος,100% φυσικό προιόν, SPF2, 200ml για όλους τους τύπους δέρματος για πρόσωπο και σώμα που μπορεί να σας χαρίσει μαυρισμένη επιδερμίδα μετά από ελάχιστη έκθεση στον ήλιο. Προστατεύει από την αφυδάτωση και την πρώιμη γήρανση του δέρματος, αρχικής αξίας 42,50€ με αποστολή σε όλη την Ελλάδα, από την Herb Therapy Hellas. Έκπτωση 50%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΔΩΡΑ / ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΡΙΚΟΙ - ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ - ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ / ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ - ΜΑΡΚΕΣ - ΤΣΟΧΕΣ POKER / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ΣΚΙΑΘΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ STUDIOS / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

125€ το άτομο για να επισκεφθείτε τις Βόρειες Σποράδες & το καταπράσινο στολίδι του Αιγαίου, τη Σκιάθο, με ένα 4ήμερο που περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 3 διανυκτερεύσεις & μεταφορά από και προς το λιμάνι, από το "Team Travel", αρχικής αξίας 185€ - Έκπτωση 38%

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ( ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " HOTEL PASALIMANI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ( ΓΛΥΚΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " HOTEL EIRINI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " PENSION MARIA " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα:89€ για ένα 3ήμερο για 4 άτομα στον Αγ. Ιωάννη, προσφορά Ιουλίου. Σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού, ένα ευρύχωρο, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα σας περιμένει για τις πιο όμορφες διακοπές! 



Λευκάδα:293€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, προσφορά Αυγούστου. Αποδράστε οικογενειάκα με μια εξαιρετική προσφορά, σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού, σε ένα άνετο διαμέρισμα , ιδανικό για ξεκούραση και χαλάρωση! 


Λευκάδα:395€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα στην μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου. Ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε οικογενειακά σε ένα υπέροχο περιβάλλον,δίπλα στην πόλη της Λευκάδας, ιδανικό για ηρεμία και χαλάρωση!
Λευκάδα: 349€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα στην παραλία του Αγίου Ιωάννη,προσφορά Αυγούστου. Σε ένα ιδανικό σημείο για οικογενειακές διακοπές, μέσα στο κύμα , όμορφα και εξοπλισμένα διαμερίσματα ώστε να έχετε κάθε άνεση και όλα αυτά σε μια τιμή απίστευτη! 


Λευκάδα:136€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Άγιο Ιωάννη,προσφορά Ιουλίου. Οι καλύτερες διακοπές στην καλύτερη τιμή, ξεκούραση, ηρεμία και άνεση σε ένα πανέμορφο νησί και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες! 







ΠΡΕΒΕΖΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " CLEOPATRA BEACH HOTEL " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 312€ για 8ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για τον Αύγουστο. Δεν είναι μόνο ο προορισμός, δεν είναι η ομορφιά του τοπίου, δεν είναι η τιμή! Είναι όλα μαζί μου κάνει αυτή την προσφορα πραγματικά υπέροχη! 


Παραλία Καστροσυκιά Πρέβεζας: 269€ για 7ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Αύγουστο με πρωινό. Το μοναδικής ομορφιάς παραλιακό χωριό Καστροσυκιά της Πρέβεζας είναι φημισμένο για την πανέμορφη παραλία του με τα καθαρά νερά της. 


Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 217€ για 6ήμερο για 2 άτομα για τον Αύγουστο με πρωινό. Το χωριό Καστροσυκιά φημίζεται για την πανέμορφη παραλία του που βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος για να απολαύσετε το μπάνιο σας! 


Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 97€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν χαλάρωση και ξεκούραση στις διακοπές τους
/>
Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα για Ιούλιο και Σεπτέμβριο με πρωινό. Το μικρό, γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό της Καστροσυκιάς προσφέρεται ως τόπος διαμονής για όσους επιθυμούν ήσυχες διακοπές!

Παραλία Καστροσυκιάς Πρέβεζας: 169€ για 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για ολόκληρο τον Αύγουστο. Κάντε τις διακοπές σας σε ένα μέρος που θα σας μαγέψει σε καταπληκτική τιμή μέσα στον Αύγουστο!

ΕΡΕΤΡΙΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " AVANTIS HOTEL SUITES " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΚΟΠΕΛΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " DORA STUDIOS & APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ