ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΑΥΧΕΝΑ U-NECK ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69.8 ΕΥΡΩ

ΚΟΝΙΤΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "KONITSA MOUNTAIN HOTEL"

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΓΕΜΙΣΤΩΝ BURGER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8,90 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ RELAX GYM ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ-ΠΟΝΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ANGEL SPA"

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 55€ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "APOLLO RESORT HOTEL"

ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "4* THERMAE PLATYSTOMOU RESORT&SPA"

 189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή των ερωτευμένων!
 Διαμονή στο Πλατύστομο, Thermae Platystomou Resort & Spa 4*! 159€ για 3ήμερη διαμονή 2 ατόμων με 2 διανυκτερεύσεις σε σε Standard δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, Μασάζ, Χρήση Ιαματικής Πισίνας & Late Check Out! Κάντε κράτηση άμεσα και χωρίς πιστωτική κάρτα
 ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa για όλο το Καλοκαίρι ΚΑΙ για τις 3 Ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, με 199€ από 400€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμούς και Βουτήματα καθημερινά! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πισίνας με σύστημα Υδρομασάζ και Υδρογυμναστικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με All Inclusive πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΙΑ EXTREME SPORTS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 39€

ΣΕΤ ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΙΧΩΝ PINTAR FACIL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12 ΕΥΡΩ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ-ΜΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 23,9 ΕΥΡΩ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ OMBRE/ΚΟΥΡΕΜΑ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "BEAUTY HAIR & NAILS"

ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 199 ΕΥΡΩ